W słońcu smagliczki i róże

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lis 2013, o 20:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: W słońcu smagliczki i róże

Post »

Witaj kochana ,nareszcie wróciłaś do nas.Mam nadzieję,że wszystko już jest ok i będziemy częściej cię tu widywać.Pewnie wiosna i u ciebie ,tylko żeby faktycznie ta zima nie wróciła ;:223
Miłej nocy,pozdrawiam:)
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witam ;:100
Beatko - tak już jestem ;:168 raz zaniedbane zdrowie ma swoje skutki czeka mnie tygodniowy pobyt w szpitalu ale to dopiero w maju po komunii córci na razie się tego nie boję strach będzie potem. A pogoda miejmy nadzieję że nie spłata nam figla i nie zmrozi Pozdrawiam :wit
Betinko - już jestem ;:108 ja bardzo rzadko choruję ale jak już mnie coś dopadnie to zaraz panikuje, muszę to przegryźć i przede wszystkim uporać się psychicznie bo wiem że jak człowiek się nie poddaje psychicznie to potrafi bardzo dużo
Aga - bardzo ci dziękuje dobry duszku tego forum ;:196
Marysiu - bardzo ci dziękuje ;:168 a zdrowie zawsze powinno być dla nas najważniejsze ja o tym zapomniałam
Tereniu - buziaczki ci przesyłam ;:196 :wit
Edytko - bardzo dziękuje ;:196 tu powróciłam więc i zdrówko też będzie ;:134 łatwo się nie poddam
Dorotko - palec to za mało należy mi się porządna bura ;:131
A teraz maleńka namiastka mojej wreszcie tak utęsknionej wiosny ;:138
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
A teraz złomowe latarenki które mój eM kupił za całe 50 złotych i powiem wam szczerze to jest najlepiej wydana kasa na złomie ;:306
brakuje im albo po jednej ściance szklanej albo nie maja wcale szybek ale moje serducho juz zaoferowało się ze je wstawi ;:138
Obrazek

Obrazek
i jeszcze taki koszyczek który dostał już zawieszkę i spód włożę do niego coś wiszącego myślę o miniaturowej surfinii
Obrazek
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Uleńko cieszę się że ze zdrowiem lepiej ale martwi mnie ten szpital. Czy to coś poważnego? Gdzie są takie zlomnice z takimi cackami ? Łupy świetne ;:138
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p

Post »

Aga - złomowisko na Kielecczyźnie jak jesteś chętna zapraszam latarenek było sporo podejrzewam że to z jakiegoś marketu bo nie które były pokrzywione i bez szybek więc je oddali na złom a pan sprzedaje za przysłowiowy grosz, a co do choroby to raczej na razie nic poważnego, leki zapisane biorę widać ich działanie dopiero po histopatologii będę wiedzieć czy coś poważnego czy tylko na strachu i nerwach się zakończy, a szpital jest właśnie po to bo pan doktor stwierdził że woli mnie mieć na oku przez kilka dni, ale i tak nieźle mnie wystraszył

Pozdrawiam :wit
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Trzymam kciuki za powrót do zdrowia,a latarenki prześliczne
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lis 2013, o 20:18

Post »

Uleńko latarenki prześliczne ;:215
Na którym złomowisku kupiłaś ,jeżeli mogę wiedzieć ?
Mam nadzieję,że to nic poważnego i tylko na strachu się skończy.Dobrze,że ten lekarz cie weźmie pod opiekę na parę dni bo inaczej to człowiek zawsze odkłada bo albo jeszcze nie pora,albo czasu nie ma a tak to będzie pewne,że się weźmiesz za siebie a wiem to sama po sobie.Życzę dużo zdrówka i siły bo na pewno masz ogrom pracy w ogrodzie a niedługo komunia córci to też zajęcia ci nie braknie.Wszystko będzie dobrze:)
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31

Post »

:wit
Ulka zdrówka ;:196
Widzę, że nie tylko ja szukam skarbów na złomowisku przydatnych do ogródka ;:306
Wiosna śliczna :tan
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p

Post »

Witam :wit
pięknie zapowiada się środa słoneczko cudnie zagląda w okna ;:173
Ewa - dziękuje ;:196 złomowisko dla mnie i moich chłopaków to taki sezam z rzeczami do przywrócenia im drugiego życia czasem się tam coś i do ogrodu trafi za marne pieniądze ;:333
Beatko - ujęłaś to bardzo trafnie :wink: złom jest na Nowinach za Kielcami możesz się tam wybrać ;:108
Dorotko - dziękuje ;:196 a latarenki miałam w planie zakup na All ale tam są za znacznie większą kasę już nie będę marudzić jak moje chłopaki będą jechać na złomowisko ;:224

Życzę wam dużo słoneczka :wit
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Ula, dzień dobry!

Zmartwiły mnie wieści o Twoim nadwątlonym zdrowiu... mam nadzieję, że w szpitalu całkowicie postawią Cię na nogi, a póki co nie myśl o tym, tylko ciesz się wiosną... jest przepiękna na Twoich fotkach!

Udanego i słonecznego dnia życzę ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Uleńko!... ;:168 mam nadzieję,ze szybciutko wrócisz do zdrówka...czego życzę z całego serca ;:168 ;:196
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
Mufka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lut 2009, o 20:02

Post »

:wit

Ula ściskam serdecznie, trzymaj się - będzie dobrze !
Latarenki świetne.
Buziaki ;:196
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Gdyby to było bliżej na pewno bym przyjechała. Latarenki są cudne ;:138 wypatrzyłaś cacuszka.
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p

Post »

Witam kochani :wit
Każdy dzień chyba tak jak wy zresztą spędzam na dworze jest tak miło że nawet w domu nie ma się ochoty siedzieć
straszą nas śniegiem i zimnem ale może tylko na strachu się skończy ;:173
Dziś pojechałam z eM i synem na zakupki do Kielc i oczywiście bez łupów ogrodowych się nie obeszło :heja
ważna informacja dla dziewczyn z okolic Kielc jeśli macie w planach zakup wiosennych cebuli Lili i innych roślin kłączowych zajedźcie do centrów ogrodniczych mają znacznie tańsze roślinki a w obi i Castoramie w okolicy 9 zł
Dodatkowo dziś dostałam zamówienie z RosaĆwik :heja :heja i jestem mega mega przeszczęsliwa ;:138 ;:138
Aga - gdyby nie mój bzik ogrodowy mój eM nawet by się nimi nie zainteresował a tak mam latarenki za małą kasę :wink: mąż zadowolony bo żona szczęśliwa ;:306 a swoją droga jeśli masz w pobliżu takie złomy to warto tam czasem zajrzeć można natrafić na niezłe cacuszka
Marysiu - dziękuje ;:168 kłopoty zdrowotne przetrawione a dla mnie to bardzo ważne w pierwszej chwili panika i strach ale potem popytała i poczytałam na necie i jest nadzieja ze to nic groźnego Marysiu latarenki i roślinki wiosna rządzą. Buziaczki dla ciebie ;:196
Bogusiu - już jest lepiej bardzo ci dziękuję ;:196 i pozdrawiam :wit
Aguniu - i tak też robię ;:108 grunt to się nie załamywać wiosna jest piękna więc szkoda czasu na użalanie się a co by było gdyby ....
co Bóg da to będzie więc szaleje ogrodowo i miło spędzam czas tak jak do tej pory choć bardziej też zaczęłam o siebie dbać :uszy

Zdjęcia za chwilkę :wink:
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Z Twojego postu powiało sporym optymizmem - i tak trzymaj ;:215
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p

Post »

Dla przypomnienia w rosa zamówiłam sobie
3 Lions Rose
3 Pomponelki
1 pnącą Jasminę
Obrazek
bałam się bardzo jakości sadzonek ale są naprawdę bardzo ładne już moczą nóżki jutro sadzę ;:138
dziś udało mi się kupić w Castoramie różyczkę Pauls Scarlet ;:138 za 9 zł pomyłki nie przewiduję :evil:
Obrazek
Obrazek
kilka doniczkowych dla pracowitych pszczółek
Obrazek
i coś z ogrodniczego a poszłam tylko po oprysk na grzyba ;:131 jak my wszyscy ;:306 zakupiłam nie tylko oprysk
Obrazek
i troszkę mojej wiosny ;)
Pierwszy z ciemierników
Obrazek
krokusów ciąg dalszy :wink:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni