Witam kochani
Każdy dzień chyba tak jak wy zresztą spędzam na dworze jest tak miło że nawet w domu nie ma się ochoty siedzieć
straszą nas śniegiem i zimnem ale może tylko na strachu się skończy
Dziś pojechałam z eM i synem na zakupki do Kielc i oczywiście bez łupów ogrodowych się nie obeszło
ważna informacja dla dziewczyn z okolic Kielc jeśli macie w planach zakup wiosennych cebuli Lili i innych roślin kłączowych zajedźcie do centrów ogrodniczych mają znacznie tańsze roślinki a w obi i Castoramie w okolicy 9 zł
Dodatkowo dziś dostałam zamówienie z RosaĆwik

i jestem mega mega przeszczęsliwa
Aga - gdyby nie mój bzik ogrodowy mój eM nawet by się nimi nie zainteresował a tak mam latarenki za małą kasę

mąż zadowolony bo żona szczęśliwa

a swoją droga jeśli masz w pobliżu takie złomy to warto tam czasem zajrzeć można natrafić na niezłe cacuszka
Marysiu - dziękuje

kłopoty zdrowotne przetrawione a dla mnie to bardzo ważne w pierwszej chwili panika i strach ale potem popytała i poczytałam na necie i jest nadzieja ze to nic groźnego Marysiu latarenki i roślinki wiosna rządzą. Buziaczki dla ciebie
Bogusiu - już jest lepiej bardzo ci dziękuję

i pozdrawiam
Aguniu - i tak też robię

grunt to się nie załamywać wiosna jest piękna więc szkoda czasu na użalanie się a co by było gdyby ....
co Bóg da to będzie więc szaleje ogrodowo i miło spędzam czas tak jak do tej pory choć bardziej też zaczęłam o siebie dbać
Zdjęcia za chwilkę