andzia2834 -Aneczko ;Aancyk-Aniu Mimo chłodów i mokrych dni wiosna nam pięknieje wciąż się rozwija.
Tak to jest anemonek,który przezimował.Nic specjalnego z nim nie robiłam.Posadziłam kilka jeszcze na wiosnę ,ale nie wiem gdzie one są
Szafirki mam tylko zwykłe ale też cieszą.Ale zachwycam się u u innych takimi pełnymi ,grubymi..może sobie kiedyś takie kupię
kogra-Grażynko; iwona0042;slanka-flora-Sławku Dziękuję kochani za pochwały,oj rosnę,rosnę

To się cieszę,że zdjątka coraz lepiej mi wychodzą.
Człowiek zawsze się wszystkiego uczy .Najważniejsze,że sprawia mi to przyjemnośćTak jak i praca w ogrodzie.
Owszem zawilec ma ładny kolorek.ale te co posadziłam na wiosnę mogłyby też już się pokazać

To kwitnąca mirabelka.Wiśnie mam 2 jedna 3 latka ,druga 4 ,owszem kwitły ale owocu jeszcze nie jedliśmy

Może ten rok będzie łaskawszy
głaskanko dla Fiony uczynione
Reniusiu20Witaj na reszcie.Coś strasznie błądziłaś tej wiosny
Viola K Witaj i dziękuję kochana za miłe słowa.Troszeńkę roślinek już naściągałam do ogrodu.Także zapraszam częściej, bo to było do tej pory to dopiero preludium
MID2006-Madziu Dziękuję

Tulipanki zachwycają. ja zawsze żałuję,że one dłużej nie kwitną

A zawsze mamy jakąs chcicę na kolorki,czy roślinki, tak już mamy ciągle jakieś chciejstwa.
Ja w kwietniu nakupiłam roślin ponad miarę więc nowej torebki nie mam,ale tak mi się taka w kwiaty.Ale to nic do maja nie daleko...będzie nowe
Jeszcze się nimi pozachwycam