Reniu miło pooglądać twoje lilie. Biała z wąskimi płatkami śliczna. Moje azjatki już przekwitły, ale parę późniejszych jeszcze w pąkach. Szykuje się nowa inwestycja. ja tak przechowują kompozycję traw synowej, pewnie nie zdąży zabrać do końca sezonu.
Iwonko..dziękuje..
Soniu..wszystko szybko przekwita..ale zawsze coś cieszy..
Dziękuję Wam za odwiedziny i miłe słowa..ja znowu w sierpniu wybywam na trochę do wnusia ale wrócę szybko:)))Czyli posprzątać..
a takie to fotki z ogrodu
Wiem Soniu..ale coś za coś..naciesze się wnusiem dzisiaj kolejny dzień deszczowy..ogród już podlany na ful..ale za to miałam kilka odwiedzin miłych gości hihi i czas szybko zleciał..
porobiłam kilka fotek w deszczu..
Witam Renatko.
Jestem jestem i jak zwykle nadrabiam.
Przecudnie i kolorowo, liliowce szaleją a i widzę cudne goryczki
U mnie też wiele zakamarków do czyszczenia,,,
Reniu jednak po deszczu rośliny zupełnie inaczej rosną i kwitną, takie soczyste. Goryczkom świetne miejsce przygotowałaś. Przegorzany masz cudne, na moich piaskach marniutkie.
cyma2704..tego roku marnie kwitną..ale ciesze się że choć tyle... Dorota71..kiedyś suszyłam ale teraz już nie.. Renata1962..Dziękuję..powoli zbliża się koniec lilii..ale zastąpią je ślazy,, kleome..aksamitki..galiardie,kosmosy..róze i coś tam jeszcze zawsze kolorek da..
Kochani czas znowu mnie goni..nadrabiam na wszystkich frontach..bo połowę sierpnia spędzę u wnusia..tak też wpadam tu tylko na chwilkę..zostawić kolorki i podziękować Wam za pamięć odwiedziny..
Dziękuję Iwonko.. już za tydzień..lecę.
udało sie nam z M,wczoraj jeszcze zrobić z tyłu za nowym domkiem taka pakamerę na narzędzi ogrodowe..jeszcze tylko podłoga i drzwi i będzie;)