Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Madziu, miałam pytać co z Twoimi liliowcami, ale już widzę odpowiedź. Mają się świetnie
Chyba mamy takiego samego. Znasz może jego nazwę??? Na moich opakowaniach po liliowcach nie było nazw i znowu próbuje ich zidentyfikować.
Cieszę się, że znowu coś Ci ode mnie zakwitło. Wiesiołek szybko się rozrasta, więc w przyszłym roku będziesz miała już sporego krzaczora
Chyba mamy takiego samego. Znasz może jego nazwę??? Na moich opakowaniach po liliowcach nie było nazw i znowu próbuje ich zidentyfikować.
Cieszę się, że znowu coś Ci ode mnie zakwitło. Wiesiołek szybko się rozrasta, więc w przyszłym roku będziesz miała już sporego krzaczora
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Magdziu czy Ty masz dziurawca posadzonego w pojemniku bo moja sąsiadka ma go w ziemi jest przepiekny wielki tzn rozłożysty ,ładnie się prezentuje no i kwitnie długo ,ja dziś jadę do szkółki i jeżeli będzie to zaraz go kupuję .Byłam wczoraj w Twoich stronach ,naprawdę są ładne, mam też parę fotek zrobionych z samochodu, to może je wstawię ,tylko muszę zobaczyć ich jakość :P