Mój ogród - lila31 cz.2. 2008r.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękna katalpa, jak przysiadająca gospodyni na skraju ogródka - jest na co popatrzeć.
Ale jeszcze bardziej podobają mi się liliowce - piękne ! Nic dodać nic ująć. :P
Ale jeszcze bardziej podobają mi się liliowce - piękne ! Nic dodać nic ująć. :P
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- lila31
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 lip 2006, o 12:06
Zuziu dziękuję za odwiedziny.
Zuziu oczar jest może skromnym krzewem (ja prowadzę go na drzewko) ale w porze roku, w której kwitnie, to jest naprawdę uroczy. Katalpa pierwsze kwiaty miała w zeszłym sezonie. U mnie rośnie już 7 rok, ile czasu była w szkółce, nie wiem.
Mariolu wiesz, że człowiek zawsze chce mieć to czego jeszcze nie ma, u mnie ogranicza się to głównie do roślin. Na szczęście.
Tess przekażę mojej katalpie Twoje słowa. Dziękuję za odwiedziny w moim i jej imieniu. ;:2
Ewelinko rzeczywiście Twój ogród jest tak pięknie zagospodarowany, że duże rośliny (drzewa) mogłyby zepsuć jego harmonię. W takim razie zapraszam pod katalpę kiedy tylko zechcesz.
Inuś dziękuję za odwiedziny i bardzo miłe słowa.
Izuniu katalpa kwitnie i to nie tylko w moim regionie. Bardziej na wschód Polski (w Ropczycach) też kwitnie, więc nie jest aż taka wrażliwa. Pachnie rzeczywiście ślicznie, tak delikatnie, subtelnie.
Izuniu pozostałe liliowce też będziesz miała, ale potrzebny czas na ich rozrośnięcie, na razie są zbyt młode.
Izuniu (liska) cieszę się, że przychodzisz do mnie w odwiedziny, ale czego na kamieniu? Są wygodniejsze miejsca, np. huśtawka.
Miło mi, że podobają Ci się moje zdjęcia, dziękuję.
Grażynko dziękuję za miłe słowa, i....ciągle dążę do ogrodu w stylu kogrobuszu, może mi się kiedyś uda?
Danusiu dziękuję.
Moja zaczęła "szaleć" dopiero gdy posadziłam pod nią hosty, o które dbam bardziej niż o drzewo, ona korzysta przy okazji.
Jeszcze kilka fotek KWIATÓW
Zuziu oczar jest może skromnym krzewem (ja prowadzę go na drzewko) ale w porze roku, w której kwitnie, to jest naprawdę uroczy. Katalpa pierwsze kwiaty miała w zeszłym sezonie. U mnie rośnie już 7 rok, ile czasu była w szkółce, nie wiem.
Mariolu wiesz, że człowiek zawsze chce mieć to czego jeszcze nie ma, u mnie ogranicza się to głównie do roślin. Na szczęście.
Tess przekażę mojej katalpie Twoje słowa. Dziękuję za odwiedziny w moim i jej imieniu. ;:2
Ewelinko rzeczywiście Twój ogród jest tak pięknie zagospodarowany, że duże rośliny (drzewa) mogłyby zepsuć jego harmonię. W takim razie zapraszam pod katalpę kiedy tylko zechcesz.
Inuś dziękuję za odwiedziny i bardzo miłe słowa.
Izuniu katalpa kwitnie i to nie tylko w moim regionie. Bardziej na wschód Polski (w Ropczycach) też kwitnie, więc nie jest aż taka wrażliwa. Pachnie rzeczywiście ślicznie, tak delikatnie, subtelnie.
Izuniu pozostałe liliowce też będziesz miała, ale potrzebny czas na ich rozrośnięcie, na razie są zbyt młode.
Izuniu (liska) cieszę się, że przychodzisz do mnie w odwiedziny, ale czego na kamieniu? Są wygodniejsze miejsca, np. huśtawka.
Miło mi, że podobają Ci się moje zdjęcia, dziękuję.
Grażynko dziękuję za miłe słowa, i....ciągle dążę do ogrodu w stylu kogrobuszu, może mi się kiedyś uda?
Danusiu dziękuję.
Moja zaczęła "szaleć" dopiero gdy posadziłam pod nią hosty, o które dbam bardziej niż o drzewo, ona korzysta przy okazji.
Jeszcze kilka fotek KWIATÓW
- kogra
- Przyjaciel Forum
Liluś ależ mnie uraczyłaś
Same moje ulubione :P i to te najbardziej. Lilie przecudnej urody, pewnie do tego jeszcze pachną.
No i moje kochane liliowce - widzę Pink Puff, i Kirkhoffa, Halsa i chyba ......eeee tam, co będę wymieniać i tak wszystkie są cudne.
Szkoda LIluś, że nie wkleiłaś w pełnym rozmiarze, można by lepiej oczy nasycić.
Same moje ulubione :P i to te najbardziej. Lilie przecudnej urody, pewnie do tego jeszcze pachną.
No i moje kochane liliowce - widzę Pink Puff, i Kirkhoffa, Halsa i chyba ......eeee tam, co będę wymieniać i tak wszystkie są cudne.
Szkoda LIluś, że nie wkleiłaś w pełnym rozmiarze, można by lepiej oczy nasycić.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Zaintrygowały mnie Twoje ostatnie zdjęcia, które wkleiłaś, dlatego postanowiłam przelecieć się przez Twój ogród. Ale najnormalniej w świecie - nie mogłam. Musiałam zredukować bieg do 1 i powolutku każdy kącik oglądać. A jest tego u Ciebie nie mało. Ogród masz przeogromny i przepiękny. Zadbany w każdym ( widocznym ) kącie. Wszystko tak pięknie zaaranżowane. Okazy kwitnące w Twoim pięknym ogrodzie są cudowne. Jeśli nie będziesz miała nic przeciwko, pozwolę sobie być "intruzem" w Twoim ogrodzie. Pozdrawiam, Kaśka.
- lila31
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 lip 2006, o 12:06
Wisienko Ciebie i wszystkich, którzy zaglądają do mnie, do ogrodu, a gospodyni ani śladu, przepraszam.
Mam bardzo czynny wypoczynek (łażenie po górach), wyjazdy z wizytą, rewizyty, itd.
Rozpocznie się rok szkolny, ustatkuję się, i wrócę odpocząć na forum.
Internet mam z doskoku.
Jeszcze raz przepraszam, wybaczcie.
Mam bardzo czynny wypoczynek (łażenie po górach), wyjazdy z wizytą, rewizyty, itd.
Rozpocznie się rok szkolny, ustatkuję się, i wrócę odpocząć na forum.
Internet mam z doskoku.
Jeszcze raz przepraszam, wybaczcie.
- kogra
- Przyjaciel Forum
Ja też liczę Liluś na piękne fotorelacje z tak czynnie spędzonych wakacji.
Dużo słoneczka i miłego wypoczynku.
Dużo słoneczka i miłego wypoczynku.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki