Moja działeczka :) cz2.
- buum
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2015, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moja działeczka :) cz2.
gosmara
Gosiu telewizor mam jaki mam bo musiałem wymienić w domu. Po prostu technologia cyfrowa poszła do przodu i nie dał rady z obrazem Mimo że to led itd. Więc trafił na działkę. Mało miejsca zajmuje a nawet wcale bo wisi. Jak pisałem wcześniej lubimy wieczorkiem przed snem pooglądać tv z żoną. Ale korzystamy z niego kilka razy do roku. Np dziś korzystaliśmy bo burza przyszła i czekaliśmy aż przejdzie. Więc dzieci oglądały bajki
Dziś przeszła przez moje miasto potężna burza. Padał deszcz i grad. Ale jak byłem na działce nie widziałem by grad sypał. W mieście dawało ostro. U mnie sam deszcz, padał spokojnie. Ale jak wyjechaliśmy 400m dalej na główną drogę woda płynęła ulicą. A tak wyglądał Gorzów po burzy:
Sporo zalanych ulic, budynków.
Gosiu telewizor mam jaki mam bo musiałem wymienić w domu. Po prostu technologia cyfrowa poszła do przodu i nie dał rady z obrazem Mimo że to led itd. Więc trafił na działkę. Mało miejsca zajmuje a nawet wcale bo wisi. Jak pisałem wcześniej lubimy wieczorkiem przed snem pooglądać tv z żoną. Ale korzystamy z niego kilka razy do roku. Np dziś korzystaliśmy bo burza przyszła i czekaliśmy aż przejdzie. Więc dzieci oglądały bajki
Dziś przeszła przez moje miasto potężna burza. Padał deszcz i grad. Ale jak byłem na działce nie widziałem by grad sypał. W mieście dawało ostro. U mnie sam deszcz, padał spokojnie. Ale jak wyjechaliśmy 400m dalej na główną drogę woda płynęła ulicą. A tak wyglądał Gorzów po burzy:
Sporo zalanych ulic, budynków.
-
- 50p
- Od: 25 sie 2014, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Chociaż moja działka bardzo sucha, nie dotarła do nas Nawet kropla. Nie wiem czy się cieszyć czy żałować bo takich obrazów jak u was to bym nie chciała oglądać. Teraz będę miała parę dni czasu żeby się nią zająć potrafiło się L4,( kołnierz na szyi po wypadku i trochę bólu) chyba wolę z węża polewać niż żeby grad zniszczył to co mnie tak bardzo teraz cieszy.
- buum
- Kontakt:
beacik78
Zdróweczka na początek życzę
Oczywiście jak miałby padać grad u mnie na działce to wole by wcale nie padało. Ale popadał deszczyk. Gdzie indziej nie mieli tyle szczęścia. Dziś od rana słoneczko i błękit nieba. Do tego bardzo duszno i gorąco. Temperatura szybko rośnie. Zobaczymy co przyniesie nam kolejny dzień. Dziś dzień bez działki bo idziemy do siostry na grilla. Ale może zajadę i zobaczę co słychać po burzy. Bo możesz jeszcze padało jak pojechałem.
Miłego dnia
Zdróweczka na początek życzę
Oczywiście jak miałby padać grad u mnie na działce to wole by wcale nie padało. Ale popadał deszczyk. Gdzie indziej nie mieli tyle szczęścia. Dziś od rana słoneczko i błękit nieba. Do tego bardzo duszno i gorąco. Temperatura szybko rośnie. Zobaczymy co przyniesie nam kolejny dzień. Dziś dzień bez działki bo idziemy do siostry na grilla. Ale może zajadę i zobaczę co słychać po burzy. Bo możesz jeszcze padało jak pojechałem.
Miłego dnia
- Black Rose
- Od: 5 cze 2017, o 15:19
Piękna działka, zdążyłam obejrzeć większość zdjęć, zanim poznikały.
Pozdrawiam, Urszula. * Wady i zalety to często jedno i to samo, tylko z różnych punktów widzenia.
Działka Black Rose - mój sposób na walkę z depresją - cz. 2,
Moje nadwyżki - zapraszam.
Działka Black Rose - mój sposób na walkę z depresją - cz. 2,
Moje nadwyżki - zapraszam.
- buum
- Kontakt:
Black Rose
Znikły zdjęcia bo chyba nie zaakceptowałem zmian przepisów itd..... Chyba....
Dziś miałem Komunie Św. syna. Ciężki okres za mną ....ufff Imprezka w domu.
Wczoraj byłem na działce po truskawki. Kobiałkę zebraliśmy Jutro po pracy jadę skosić trawę po porosła jak szalona. I trochę porządków porobić. Bo zaniedbałem działkę przez ostatnie dni.
A oto fotki z wczoraj
Znikły zdjęcia bo chyba nie zaakceptowałem zmian przepisów itd..... Chyba....
Dziś miałem Komunie Św. syna. Ciężki okres za mną ....ufff Imprezka w domu.
Wczoraj byłem na działce po truskawki. Kobiałkę zebraliśmy Jutro po pracy jadę skosić trawę po porosła jak szalona. I trochę porządków porobić. Bo zaniedbałem działkę przez ostatnie dni.
A oto fotki z wczoraj
- Alicja125
- Od: 13 gru 2015, o 00:46
Witaj Fotki na pewno ładne możne będzie dane ich oglądnąć. A gdzie były te przepisy do zaakceptowania ?
Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
-
- 50p
Ja fotek nie widzę
- Efkakam
- 200p
- Od: 24 lut 2018, o 21:40
Chyba coś z fotosikiem jest nie tak. Można używać imageshack, ale jak ktoś ma chomikuj to może na swoje konto uploadować i adres url wykorzystać do wstawienia zdjęcia
- TROJA
- 500p
- Od: 6 kwie 2017, o 09:21
Piotrek prawdopodobnie fotosik nawalił i zdjęcia będą nie do odzyskania.
Pozdrawiam Ania
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=100470" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki viewtopic.php?f=11&t=117198" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=100470" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki viewtopic.php?f=11&t=117198" onclick="window.open(this.href);return false;
- julcia1
- Od: 19 maja 2011, o 08:26
Piotrek zdjęcia już są
U mnie susza już dawno nie padało, truskawki mimo podlewania wyschły
Śliczne róże
U mnie susza już dawno nie padało, truskawki mimo podlewania wyschły
Śliczne róże
Pozdrawiam Julia
Moje zielone zakręcenie
Moje zielone zakręcenie
-
- 50p
Zdjęcie już widoczne, cudne goździki, zakochałam się. I jaka duża lilia już,jak w tym roku parę posadziłam i czekam z utęsknieniem.
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piotrek piękne kwitnienia róże widzę dają już popis, a chyba większość tegoroczna? . No i widzę ładnie się rozrosły aksamitki, czy to te z własnego wysiewu? Pozdrawiam.
- buum
- Kontakt:
Alicja125
Alicja myślałem że nie zaakceptowałem jakiś przepisów które pojawiły się we wszystkich serwisach o ochronie praw i danych osobowych. A to awaria fotosika. Pisałem do nich Już wszystko w normie
beacik78
Już są foteczki Fotosik nawalił Goździki bardzo lubię, długo kwitną. Lilie zaczynają również kwitnąć. Jest coraz bardziej kolorowo
Efkakam,TROJA
Dokładnie problem z fotosikiem Jest już ok i zdjęcia wszystkie są
julcia1
U mnie przeszło kilka burz ale przez moją nie wszystkie ale nie narzekam. Wczoraj np podlewałem część roślinek.
Ja Julcia co dwa dni zbieram kobiałkę truskawek. Trzeba pojeść bo sezon na ten pyszny owoc szybko mija.
isia60
Chyba wszystko Iza jest Nie radzę by było inaczej
maniolek
Dzięki Mariusz. Część róż z tego roku część starsza. Ważne że ładnie kwitną i jest kolorowo. I oby tak najdłużej
A co do aksamitek, tak to z mojego wysiewu wszystkie Jak wsadziłem do ziemi od razu zaczęły pięknie rosnąć Ładnie się rozrastają i kwitną Jest jeszcze kilka innych kwiatków z wysiewu i rosną ale zobaczymy dalej co będzie
Alicja myślałem że nie zaakceptowałem jakiś przepisów które pojawiły się we wszystkich serwisach o ochronie praw i danych osobowych. A to awaria fotosika. Pisałem do nich Już wszystko w normie
beacik78
Już są foteczki Fotosik nawalił Goździki bardzo lubię, długo kwitną. Lilie zaczynają również kwitnąć. Jest coraz bardziej kolorowo
Efkakam,TROJA
Dokładnie problem z fotosikiem Jest już ok i zdjęcia wszystkie są
julcia1
U mnie przeszło kilka burz ale przez moją nie wszystkie ale nie narzekam. Wczoraj np podlewałem część roślinek.
Ja Julcia co dwa dni zbieram kobiałkę truskawek. Trzeba pojeść bo sezon na ten pyszny owoc szybko mija.
isia60
Chyba wszystko Iza jest Nie radzę by było inaczej
maniolek
Dzięki Mariusz. Część róż z tego roku część starsza. Ważne że ładnie kwitną i jest kolorowo. I oby tak najdłużej
A co do aksamitek, tak to z mojego wysiewu wszystkie Jak wsadziłem do ziemi od razu zaczęły pięknie rosnąć Ładnie się rozrastają i kwitną Jest jeszcze kilka innych kwiatków z wysiewu i rosną ale zobaczymy dalej co będzie