Moje początki - giga45
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Gigo
Sadzonki mam z poprzycinanych pędów.Migdałka staram się ukorzenić pierwszy raz,zobaczymy co z tego będzie.Po przycięciu postały sobie trochę w wodzie a wczoraj wsadziłam je do ziemi torfowej wymieszanej z piaskiem.Wierzbę wsadziłam od razu ,użyłam też ukorzeniacza ,obficie podlałam i postawiłam w cieniu i co będzie to będzie.Moja mama bardziej się z tym bawi ,przykrywa folią codziennie na kilka godz odkrywa .ja nie mam na to czasu.Pozdrawim i zapraszam
Sadzonki mam z poprzycinanych pędów.Migdałka staram się ukorzenić pierwszy raz,zobaczymy co z tego będzie.Po przycięciu postały sobie trochę w wodzie a wczoraj wsadziłam je do ziemi torfowej wymieszanej z piaskiem.Wierzbę wsadziłam od razu ,użyłam też ukorzeniacza ,obficie podlałam i postawiłam w cieniu i co będzie to będzie.Moja mama bardziej się z tym bawi ,przykrywa folią codziennie na kilka godz odkrywa .ja nie mam na to czasu.Pozdrawim i zapraszam
- ewkapaw
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
Giga za każdym razem jak zajrzę do Ciebie jest coś ciekawego . Dzisiaj groszek , wielki i kolorowy . Jeśli się dobrze orientuję Twój groszek jest wieloletni i co roku możemy go podziwiać - ale nie pachnie chociaż kwiaty ma dość spore . Lamia pewnie posadziła groszek pachnący , który jest roślinką jednoroczną , kwiatki ma mniejsze ale pachnące - taka różnica w groszkach . dobrze mieć obydwa , ale ja w tym roku nie posadziłam pachnącego , a ten wieloletni mam ale dużo mniejszy niż Twój . Mój rośnie gdzieś pod tują i wygląda tak jakby tujka kwitła .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Lamio nie ubolewaj masz inną odmnianę groszka ale będziesz miała i taki nic nie martw sie :P
Moniu mam nadzieje, ze juz wyzdrowiałas skoro sie odezwałaś??? Mozesz pokazac fotę m przeciez i tak to nic nie zmieni najważniejsza jest dusza i charakter, a nie ciałko
gagawi i reniu rosnie to u mnie juz 3 lata nawet nie wiem, ze to sie zwie uczep ale kocham ta roślinke rozsadziłam ja na kilka krzaczków więc mam jej dużo, kto chętny zapraszam :P
Ewuniu ale ten grubas groszek tez pachnie no moze nie tak intensywnie ale naprawde mocno. Buziaki dla was moje koleżanki kochane i Dzięki za odwiedzinki :P
Moniu mam nadzieje, ze juz wyzdrowiałas skoro sie odezwałaś??? Mozesz pokazac fotę m przeciez i tak to nic nie zmieni najważniejsza jest dusza i charakter, a nie ciałko
gagawi i reniu rosnie to u mnie juz 3 lata nawet nie wiem, ze to sie zwie uczep ale kocham ta roślinke rozsadziłam ja na kilka krzaczków więc mam jej dużo, kto chętny zapraszam :P
Ewuniu ale ten grubas groszek tez pachnie no moze nie tak intensywnie ale naprawde mocno. Buziaki dla was moje koleżanki kochane i Dzięki za odwiedzinki :P
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
kochane moje dziewczyny Dzięki serdeczne za tak miłe słowa. Słuchajcie naprawde kto che tny na uczep to z przyjemnoscia się podzielę i groszka tez nie żałuje, piszcie więc moje drogie koleżanki kto co chce.!1 Pozdrawiam Was gorąco i bardzo mnie mobilizują Wasze słowa. Buziaki dla wszystkich.
:P :P :P :P :P :P :P
:P :P :P :P :P :P :P
- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Gosiu
Po długich poszukiwaniu znalazłam wreszcie twoje CUDO.Lilie widzę,że masz ,nawet taką,która jest najdroższa na rynku i trudno ją kupić,stara odmiana wiesz o której mówię?
Lilia św.Józefa to ta biała.Groszek piękny a na trawnik nie narzekaj,zobaczyłabyś mój-płakać się chce.
Masz piękne nasturcje /uważaj bardzo lubią je mszyce/ no i uczep wspaniały a to za groszkiem żółte to co ci kwitnie?
Po długich poszukiwaniu znalazłam wreszcie twoje CUDO.Lilie widzę,że masz ,nawet taką,która jest najdroższa na rynku i trudno ją kupić,stara odmiana wiesz o której mówię?
Lilia św.Józefa to ta biała.Groszek piękny a na trawnik nie narzekaj,zobaczyłabyś mój-płakać się chce.
Masz piękne nasturcje /uważaj bardzo lubią je mszyce/ no i uczep wspaniały a to za groszkiem żółte to co ci kwitnie?