W.o... Psach 5cz. (2008.05-2008.10)
- iwika
- 500p
- Od: 17 paź 2006, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
W środe byłam z moją Sisi na sesji zdjęciowej
oto dwie fotki
Dodam że na wystawie w Ustroniu Sisi zdobyła trzecie swoje WO i weszła do finałowej szóstki najładniejszych szczeniąt wystawy.
oto dwie fotki
Dodam że na wystawie w Ustroniu Sisi zdobyła trzecie swoje WO i weszła do finałowej szóstki najładniejszych szczeniąt wystawy.
Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
Mój prawie ogród - Iwika
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Iwono, prawdziwa księżniczka z tej Sisi
troszku znudzona na drugiej fotce ale za to widać piękne uzębienie
Mizianki ode mnie dla tego cudeńka :P
troszku znudzona na drugiej fotce ale za to widać piękne uzębienie
Mizianki ode mnie dla tego cudeńka :P
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- karpek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2008, o 11:21
Fajnie się ma... na urlopie. A to moja zadowolona pogromczyni kotów i innych wszelakich gryzoni:
Po ciężkiej pracy, niektóre sprawy trzeba jeszcze przemyśleć...:
Po ciężkiej pracy, niektóre sprawy trzeba jeszcze przemyśleć...:
"Wesoła myśl jest niczym wiosna. Otwiera pąki natury ludzkiej" - Jean-Paul Sartre
Pozdrawiam - Janusz K.
Moja zielona ścianka, Storczykowe początki karpka,
Pozdrawiam - Janusz K.
Moja zielona ścianka, Storczykowe początki karpka,
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A dajesz mu mleko? (Tak mi się wydaje ze zdjęcia) Może już go nie potrzebuje - pieski tak czasem na mleko reagują. Możesz mu też dawać karmę wymieszaną z gotowanym ryżem, oczywiście nie solonym - to pomaga regulować problemy z przemianą materii. Jeśli nie pomoże, konieczny będzie wet - żeby wykluczyć wirusy.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
-
- Od: 17 sie 2005, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mleka nie dajemy. Dostaje makaron, ryż + mięso, konserwy, gotowane mięso, witaminy. Ale on łapie na ulicy każdy kawałek jedzenia i nie zawsze go można upilnować. Za poradą znajomego lekarza dostaje nieraz węgiel przez 2 - 3 dni max.
Jest pod ochroną lekarza - szczepienia, odrobaczenie, ... . Rozwolnienia nie ma - robi rzadką kupkę.
Jest pod ochroną lekarza - szczepienia, odrobaczenie, ... . Rozwolnienia nie ma - robi rzadką kupkę.
Pozdrawiam Andrzej.
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moja zuza gdy do mnie trafiła piła mleko - i nic jej nie było, myślę, że go potrzebowała, bo była bardzo młoda. Później właśnie zaczęły się luźne kupki. Odstawiłam mleko. Ale teraz oba psy (15 lat i rok) czasem domagają się mleka, gdy sama piję. Daję im raz w miesiącu i nic złego się nie dzieje, ale właśnie się zastanawiam, czy dobrze robię?
Skoro piesek tak dobrze jest karmiony, to jakiś śmiotek na spacerku nie powinien powodować aż takich reakcji? Zuza jak miała 3 miesiące to też próbowała zbierać, ale szybko się oduczyła, jednak na wszelki wypadek nauczylismy ją komendy wypluj. I wykonuje ją bez oporów. Tylko owoce lubi tak bardzo, że musi się chwilę zastanowić... Jakich owoców nie wolno jeść psu?
Skoro piesek tak dobrze jest karmiony, to jakiś śmiotek na spacerku nie powinien powodować aż takich reakcji? Zuza jak miała 3 miesiące to też próbowała zbierać, ale szybko się oduczyła, jednak na wszelki wypadek nauczylismy ją komendy wypluj. I wykonuje ją bez oporów. Tylko owoce lubi tak bardzo, że musi się chwilę zastanowić... Jakich owoców nie wolno jeść psu?
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Jedzenie faktycznie nie powinno powodowac luźnej kupy, a skoro piesek jest po szczepieniach i odrobaczeniu to może naprawde złapał coś na spacerze.
Moja też czasem źle sie czuła jak coś liznęła na spacerze, niektóre psy źle na to reagują - i wtedy była włąsnie luźna kupa, ból brzucha i złe samopoczucie. Musiałam oduczyc ją podnoszenia czegokwiek na spacerze oraz wypluwania na komendę.
A tak w ogóle to zapomniałam dodac, że Bonus ślicznie wygląda 8)
Moja też czasem źle sie czuła jak coś liznęła na spacerze, niektóre psy źle na to reagują - i wtedy była włąsnie luźna kupa, ból brzucha i złe samopoczucie. Musiałam oduczyc ją podnoszenia czegokwiek na spacerze oraz wypluwania na komendę.
A tak w ogóle to zapomniałam dodac, że Bonus ślicznie wygląda 8)