Kwitnące cudo! Cz.1
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witajcie serdecznie
Tess - zgadza się to jest w tym parku, kolejka nazywa się Elka i jest jedyną taką w kraju i niestety już nie jeździ bo nie chcieli jej remontować, ale słuchy chodzą że ruszy na nowo.
Iwono - dzięki za wizytę i oczywiście piękne zdjęcia, ten dereń kwitnie wspaniale, nie przejmuj się z tym dyskiem mój też ma problemy hehehehehehe za dużo różnych rzeczy ale zgrywam fotki i takie tam na płyty i jest okej.
Iza - szkoda że oglądasz z ukrycia, proponuję włączyć się do dyskusji i zachęcam do wklejenia fotografii. Dzięki za kibicowanie
Zosia - nie martw się o następnej wystawie Cie poinformuję bo będzie miała miejsce na jesień. A informację na pewno tutaj zamieszczę.
Jackek - proponuję zrobić zdjęcie i pokazać nam ten zegar, jak masz możliwość. Powiem Ci również że nie ma możliwości wszystko zobaczyć, bo Śląsk jest duży ale wszystko przed Tobą.
Zapraszam ponownie.
Tess - zgadza się to jest w tym parku, kolejka nazywa się Elka i jest jedyną taką w kraju i niestety już nie jeździ bo nie chcieli jej remontować, ale słuchy chodzą że ruszy na nowo.
Iwono - dzięki za wizytę i oczywiście piękne zdjęcia, ten dereń kwitnie wspaniale, nie przejmuj się z tym dyskiem mój też ma problemy hehehehehehe za dużo różnych rzeczy ale zgrywam fotki i takie tam na płyty i jest okej.
Iza - szkoda że oglądasz z ukrycia, proponuję włączyć się do dyskusji i zachęcam do wklejenia fotografii. Dzięki za kibicowanie
Zosia - nie martw się o następnej wystawie Cie poinformuję bo będzie miała miejsce na jesień. A informację na pewno tutaj zamieszczę.
Jackek - proponuję zrobić zdjęcie i pokazać nam ten zegar, jak masz możliwość. Powiem Ci również że nie ma możliwości wszystko zobaczyć, bo Śląsk jest duży ale wszystko przed Tobą.
Zapraszam ponownie.
- krzysiek86
- Kontakt:
- krzysiek86
- Kontakt:
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
przykro Krzysiu nie posiadam, bo fotografowanie nie jest moją mocna stroną. Ale za to z wielką przyjemnością oglądam wszystkie fotki w tym wątku, zwłaszcza podobaja mi sie fotki zwierząt, które kocham. fajnie, że wpadleś na taki pomysł, aby taki wątek stworzyc-mozna wiele podziwiac i czegos sie dowiedzieć. Pozdrowionka papa
- krzysiek86
- Kontakt:
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
;:2 witaj krzysiu gratuluję srebnej karty i zniecierpliwiścią czekam na informację widę że park się bardzo zmienił dawno tam nie byłam czy masz jakieś fotki z rosarium pozdrawiam zosia
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- krzysiek86
- Kontakt:
Witaj Zosiu pewnie że mam fotki z rozarium, są parę stron do tyłu na Kwitnącym cudzie, poślę Ci link żeby było Ci łatwiej: O i proszę bardzo link do 4 strony http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... c&start=48
- krzysiek86
- Kontakt:
- krzysiek86
- Kontakt:
- krzysiek86