Moje Hoje
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tulipanko kerri variegata musi być bardzo oszczędnie podlewana. To ważne szczególnie przy niskich temperaturach na dworze. Gdzieś czytałam, że ta odmiana wytrzyma brak wody nawet przez kilka miesięcy...Trzeba też ją chronić przed przeciągami. W przeciwnym wypadku pojawiają się plamy, a liście obumierają .
8) :Pselmun pisze:Frezja: Czemu nie cierpisz poniedziałków? Przecież w poniedziałki wysyła się rośliny pocztą (jak nie ma mrozów) - to piękny dzień.
Nie cierpię poniedziałków, bo:
-poniedziałek rano kończy się weekend,
-mam na 8.00 do szkoły i dużo lekcji,
-...jeszcze parę powodów by się znalazło
wysyłka kwiatów w poniedziałek wcale nie oznacza, że dotrą one w przeciągu kilku dni ...
- JSZFRED
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 lut 2008, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Figo-Kasiu,
Powiem że jestem w szoku tyle gatunków hoji nawet nie wiedziałam że tyle istnieje, piękne i te różnorodne kwiatki, moja hojka tylko raz zakwitła i to tylko miała jeden kwiatostan, druga zaś nie zakwitła ani razu widać coś im nie odpowiada bo rosną ylko w liście i doś częśto je gubią , Twoje są super
Pozdrowionka
Powiem że jestem w szoku tyle gatunków hoji nawet nie wiedziałam że tyle istnieje, piękne i te różnorodne kwiatki, moja hojka tylko raz zakwitła i to tylko miała jeden kwiatostan, druga zaś nie zakwitła ani razu widać coś im nie odpowiada bo rosną ylko w liście i doś częśto je gubią , Twoje są super
Pozdrowionka
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasieńko, czytam o Waszych hojach i strasznie mi przykro, ale macie jakieś przypuszczenia , czemu tak się dzieje
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki