Roślinki Anny S.
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- karolaipiotr
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Dziękuję kochani za odwiedziny, chociaż coś mało chyba do mnie zaglądacie...
Dość długo mnie nie było na forum, czasem wchodziłam, aby sprawdzić wiadomości, teraz mam nadzieję, że takie długie rozstanie z Wami, forum się nie powtórzy, miałam/mam problemy ze zdrowiem, ale bardzo się cieszę, że powoli jest lepiej i mam siłę, aby spędzać czas przed komputerem...
A teraz moi drodzy mam do Was pytanko, listki fiołków są w ziemi, niektóre mają już spore dzieciaczki, czy trzeba coś zrobić z 'matecznym' liściem, odciąć go, czy tak zostawić?
Niedługo postaram się pokazać Wam fotki moich podopiecznych Pewnie się pozmieniali troszkę, z resztą sami ocenicie
Dość długo mnie nie było na forum, czasem wchodziłam, aby sprawdzić wiadomości, teraz mam nadzieję, że takie długie rozstanie z Wami, forum się nie powtórzy, miałam/mam problemy ze zdrowiem, ale bardzo się cieszę, że powoli jest lepiej i mam siłę, aby spędzać czas przed komputerem...
A teraz moi drodzy mam do Was pytanko, listki fiołków są w ziemi, niektóre mają już spore dzieciaczki, czy trzeba coś zrobić z 'matecznym' liściem, odciąć go, czy tak zostawić?
Niedługo postaram się pokazać Wam fotki moich podopiecznych Pewnie się pozmieniali troszkę, z resztą sami ocenicie
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Jak będę miała czas to pstryknę fotki tych fiołeczków, ale to na pewno nie dziś, myślę, że jakoś w tym tyg...
Listek odciąć równo z ziemią? Nie chciałabym, aby maleństwa padły..
Listek odciąć równo z ziemią? Nie chciałabym, aby maleństwa padły..
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Ja obcinam listek mateczny prawie przy ziemi i jak ma wystarczającą łodyżkę żeby wsadzić ponownie to wtykam do ziemi i dalej ukorzeniam Jest wtedy więcej sadzoneczek i można je wymienić
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- m@jk@
- 500p
- Od: 9 wrz 2009, o 03:23
- Kontakt:
witaj Aniu
przejrzałam Twój wątek i bardzo podobają mi się Twoje wszystkie roślinki, zwłaszcza Hibiscusy- prześlicznie kwitną! Chyba dzięki Tobie na nie "zachoruje"
poza tym masz wiele roślinek, które u mnie nie bardzo chciały rosnąć, dlatego zaglądając do Ciebie mogę nacieszyć oczy
pozdrawiam
przejrzałam Twój wątek i bardzo podobają mi się Twoje wszystkie roślinki, zwłaszcza Hibiscusy- prześlicznie kwitną! Chyba dzięki Tobie na nie "zachoruje"
poza tym masz wiele roślinek, które u mnie nie bardzo chciały rosnąć, dlatego zaglądając do Ciebie mogę nacieszyć oczy
pozdrawiam
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- m@jk@
- 500p
- Od: 9 wrz 2009, o 03:23
- Kontakt:
duuuużo zdrówka życzę!!
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie