Działka Romy wśród jezior cz. 3
- AnowiB
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2010, o 14:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Działka Romy wśród jezior cz. 3
Romko szpaler pierwiosnków cudny,jednak prawie wszystko co jest posadzone w większej ilości wygląda pięknie....muszę chyba też pomyśleć o różyczkach......
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam póżnym wieczorkiem
Trochę jestem zajęta ponieważ przygotowuję na sobotę imprezkę [Imieniny M ]i będę miała mniej czasu na forum
Aniu ciężko tak na odległość o wszystkim pamiętać Ale ty na miejscu Ciekawe jak będzie u Ciebie z kłączem Dyptam rzeczywiście pięknie pachnie
Iwonko widziałam u Ciebie piękny szpaler szafirków Pomyśl koniecznie o różyczkach
Może dzisiaj tulipanki ........
Trochę jestem zajęta ponieważ przygotowuję na sobotę imprezkę [Imieniny M ]i będę miała mniej czasu na forum
Aniu ciężko tak na odległość o wszystkim pamiętać Ale ty na miejscu Ciekawe jak będzie u Ciebie z kłączem Dyptam rzeczywiście pięknie pachnie
Iwonko widziałam u Ciebie piękny szpaler szafirków Pomyśl koniecznie o różyczkach
Może dzisiaj tulipanki ........
Romo to nie wygodnictwo lecz siewki mnie nie lubią bo wiedzą że ja nie lubię pikować i na dodatek nie mam warunków ani miejsca do ich prawidłowego rozwoju.Wystarczy że sieję pomidory ale z nimi się jakoś dogaduję.
- MalinaG
- 1000p
- Od: 30 sie 2008, o 09:51
Witaj Romko! Tulipanki-śliczne ..... a ten na pierwszych fotkach o barwach narodowych? Coś niedawno widziałam ,że ponoć Holendrzy wyhodowali taką odmianę dla L.Wałęsy.....a tu już u ciebie kwitnie
Pozdrawiam Ala
Zapraszam do siebie
Zapraszam do siebie
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Romciu ślicznie tulipankowo u Ciebie
- AnowiB
Romko myśle o rózyczkach już od dłuższego czasu ,mam nawet jeszcze wolną /prawie/ rabatkę i może tam je powsadzam...tylko muszę się podszkolić w uprawie.. .
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Romko, przepiękne zdjęcia udało ci się zrobić twoim tulipankom. Ten ciemny, aksamitny jest rewelacyjny, bez żadnej skazy, czyste piękno. Już tam pewnie u ciebie wychodzą powoli tegoroczne zielone główki.
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
Witam wieczorkiem Rozstałam się przed chwilą z rodziną [ przyjezdni ]mam jeszcze wolną chwilę na pogaduszki
Danusiu jak można pomawiać Cię o wygodnictwo , znając Twój ogród Ja też mam problem z miejscem Też nastawiam się na sadzonki na miejscu ,nie mam ochoty patrzeć na mojego M przy pakowaniu do samochodu
Alinko Nie wiem czy to jest ta odmiana
Halinko dziękuję
Iwonko trzymam kciuki żeby Ci się pięknie udały różyczki Na forum są wątki w których można się podszkolić
Wandziu dzięki Nie byłam jeszcze na działce w tym roku Czekam na ciepełko
Wiosenne niezapominajki i tulipanki .........
Danusiu jak można pomawiać Cię o wygodnictwo , znając Twój ogród Ja też mam problem z miejscem Też nastawiam się na sadzonki na miejscu ,nie mam ochoty patrzeć na mojego M przy pakowaniu do samochodu
Alinko Nie wiem czy to jest ta odmiana
Halinko dziękuję
Iwonko trzymam kciuki żeby Ci się pięknie udały różyczki Na forum są wątki w których można się podszkolić
Wandziu dzięki Nie byłam jeszcze na działce w tym roku Czekam na ciepełko
Wiosenne niezapominajki i tulipanki .........
- AAleksandra
- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Ładne takie szpalerki . Masz bardzo bużo tulipanków, szafirków, pierwiosnków Ja sadzę kępkami i nie mam takiego łanu kwitnącego, tylko plamki. Muszę coś w tym sezonie wykombinować, bo efekt jest przepiękny
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
ale widoczki aż na sercu lżej, już niedługo będziemy podziwiać ponownie, pozdrawiam
Romko wysiewałaś już coś widoczki cudowne
jak u Ciebie pięknie wiosennie , a tu małpiszony straszą na niedzielę mrozem i śniegiem
Wariactwo jakieś.....
Wariactwo jakieś.....
- AnowiB
Romko ilość kwiatów potęguje efekt