Witam w ogrodzie u Aguniady
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady
Ewo, napisałam
witaj,
rzeczywiście, obrzeże wygląda estetycznie; śmiało możecie się zdecydować, efekt bdb.
rzeczywiście, obrzeże wygląda estetycznie; śmiało możecie się zdecydować, efekt bdb.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agnieszko, ależ się napracowałaś!! Żurawki będą się wspaniale prezentować
- gawronka
- 200p
- Od: 10 kwie 2010, o 08:52
Ależ pracowita mróweczka z Ciebie ja to bym chyba "zatrudniła" tania siłę roboczą (znaczy M)
Zapraszam do mnie : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41729" onclick="window.open(this.href);return false;
Marta
Marta
- gatita
- 500p
- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Kontakt:
Mam słabą silną wolę więc pewnie namówisz !Gatita, dobra, już nic nie mówię ;) kiedyś Cię jeszcze namówię na spotkanie w ogrodniczym ;)
Podziwiałam Twoje ostatnie poczynania Szacun normalnie !!! Obrzeża też mi się bardzo podobają, ja mam kostkę brukową, tez fajnie zdaje egzamin, tylko z Twoimi obrzeżami bedzie chyba bardziej "naturalnie". Ciekawa jestem efektu końcowego !
hej kostka na pewno daje porządany efekt, podoba mi się... zależy mi jednak na tym, by połączenie rabaty z trawnikiem było niewidoczne, stąd to rozwiązanie wydaje się idealne.
a propos ogrodniczego... w jakimś konkretnym, po swojej stronie, się zaopatrujesz?
a propos ogrodniczego... w jakimś konkretnym, po swojej stronie, się zaopatrujesz?
- gatita
- 500p
- Kontakt:
Agnieszko, Florpak na Modlińskiej, tuż za nim sklep tylko z kwiatami, Hortorus na Plochocińskiej - mają ogromny wybór, ponoć to jeden z lepszych sklepów w W-wie, ale ceny też ... lepsze A ostatnio odkryłam Gospodarstwo Majlert, w okolicach Marywilskiej (mają też cudne warzywa i zioła) gdzie ceny sa przystępne i ogromny wybór kwiatów.
Marcin, Dzięki za odwiedziny tez mi sie wydaje, ze to obrzeze jest super... jakosc tworzywa daje nadzieje na dlugie lata bezproblemowego uzytkowania.
Monia, Gawronka - no napracowalam sie, ale dzis juz plecy nie bola, wiec znowu mysle o planach po pracy i co by tu posadzic ;) tania sila robocza, znaczy M. ;), mial wczoraj swoja robote, co nie znaczy ze nie uzyczyl mi swej nogi do wykopania najciezszych korzeni ;)
Gatita, ale daleko ode mnie te ogrodnicze polecane przez Ciebie! widzę, że każda z nas bedzie musiala pozostac przy swoich, sprawdzonych, wygodnych lokalizacyjnie
Monia, Gawronka - no napracowalam sie, ale dzis juz plecy nie bola, wiec znowu mysle o planach po pracy i co by tu posadzic ;) tania sila robocza, znaczy M. ;), mial wczoraj swoja robote, co nie znaczy ze nie uzyczyl mi swej nogi do wykopania najciezszych korzeni ;)
Gatita, ale daleko ode mnie te ogrodnicze polecane przez Ciebie! widzę, że każda z nas bedzie musiala pozostac przy swoich, sprawdzonych, wygodnych lokalizacyjnie
- Nutka81
- 1000p
- Od: 13 maja 2010, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aga nawet nie wiesz jak mi się marzy, taki równiutki trawniczek i rabatki, jak u Ciebie ;) Na moich "wertepach" póki co to nieosiągalne No ale może za parę lat... ;) Pięknie już zaaranżowałaś swój ogród. A te wielkie ceramiczne donice na petunie sa prześliczne Z niecierpliwością czekam, aż wszystkie zarówno doniczkowe, jak i rabatowe nasadzenia ci zakwitną...ale będzie pięknie
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Witam i tutaj Twój wątek jes pierwszym z ogrodowych jaki oglądam. -Gratuluję takiej piekności!!! zagospodarowałaś go przepięknie!!! wszystko wygląda ślicznie!!! Do tego masz piękną prościutką działeczkę,,, Cudnie. Ja nie dość że w tym roku, nawet trawy na podwórku nie mam, no nie wiem czy w tym roku, w ogóle jeszcze będzie,,, (remonty podwórkowe....)
gratuluję i podziwiam!!!! Pieknie!!!
gratuluję i podziwiam!!!! Pieknie!!!
Małgonia, w Twoim ogrodzie już jest pięknie, ale gdybyś miała już wszystko zrobione, to pozostałoby Ci siedzieć na kanapie... nuuudy! ;)
zobaczcie tylko jakiego wspaniałego gościa dziś miałam:
płomykówka - Kacperek
zobaczcie tylko jakiego wspaniałego gościa dziś miałam:
płomykówka - Kacperek
- gatita
- 500p
- Kontakt:
Ale cudo !!!! Kurcze, chyba pora na mocniejsze okulary, bo bym się wcale nie kapnęła, że to żywe stworzonko Opowiedz o Kacperku coś więcej !!
A co sklepów to kawał drogi, mieszkamy na dwóch końcach W-wy
- Nutka81
- 1000p
- Od: 13 maja 2010, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ooooooo...kurcze...ale piękny gość I imię jakie piękne...Kacperek, pasuje idealnie Śliczny!!! Czyj to pupilek? ;)
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka