Ogród Anki
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Anki
Aniu , fiskars to firma , warto zapłacić więcej za ich narzędzia. Wytrzymają na pewno dłużej i większy komfort pracy . Obrazki wyszywane mają bardzo dużo szczegółów , trudno takie dziergać
Ja wybieram takie obrazki na których jest mało kolorów, bo tam gdzie jest ich dużo to ni miałam cierpliwości, a parę lat temu nawet nie myślałam o wyszywaniu, ale jakoś mnie mama i siostra zaraziły tym i tak poszło.
Anka
Ogród Anki
Ogród Anki
Aniu bardzo podobają mi się twoje obrazki.Podziwiam cię za pracowitość.
- E-mienta
- 500p
- Od: 21 mar 2011, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
O proszę, tu się w zimowej aurze talenty budzą... postarzanie obrazów, dekupage, i jeszcze haftowanie. Gdybym sie zdecydowała rzucić robotę, to tez bym się ani dnia nie nudziłą. Tyle jest fajnych rzeczy... zazdraszczam czasu.
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
- patkaza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu już marzec-jak tam u ciebie z wiosną?Niedługo trzeba będzie odłożyć igłę i wziąć grabki
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
Witaj Aga, u mnie już wygrabione, ale jeszcze nic nie kwitnie, teraz czekam żeby wziąć łopatkę i trochę poprzesadzać.
Anka
Ogród Anki
Ogród Anki
Tak mi wstyd,że zaniedbałam swój wątek, ale prawie codziennie zaglądałam na forum. Wiecie cały czas praca i ogród sadzenie, grabienie i przesadzanie. Takie widoczki mojego ogródka, zakochałam się w niebieskim kolorze w ogrodzie po wizycie w ogrodzie Tajki.
Anka
Ogród Anki
Ogród Anki
- E-mienta
- 500p
Bardzo fajnie Aniu to wygląda, szkoda tylko , ze tak nam deputujesz te zdjęcia...
Pozdrawiam Ewa
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
Aniu, czy to są takie stare, żeliwne sagany wpuszczane w fajerki ?????
Pamiętam takie, miała je moja Babcia.
Pamiętam takie, miała je moja Babcia.
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
Tak Elu to te same gary, ja chodzę po sąsiadach i zbieram takie, a u nas i w lesie jeszcze można zaleźć takie.
Anka
Ogród Anki
Ogród Anki
Anka
Ogród Anki
Ogród Anki
- E-mienta
- 500p
Świetne widoki! Szczególnie przypadły mi do gustu oczywiście niebieskie garnki i rośliny w objęciach korzeni. No i zabór beczek imponujący, skąd Ty to wszystko bierzesz???
Pozdrawiam Ewa