ROD- mój pierwszy ogródek i pierwsze kroki jako działkowiec
Re: ROD- mój pierwszy ogródek i pierwsze kroki jako działkowiec
Witaj Olu....Pięknie u Ciebie,wykonałyście kawał dobrej roboty i efekty są
Kolorowo i równiutko ...duże brawa się należą ,bardzo mi się spodobała u Ciebie dziewanna
Będę wpadać i podglądać co się dzieje
Kolorowo i równiutko ...duże brawa się należą ,bardzo mi się spodobała u Ciebie dziewanna
Będę wpadać i podglądać co się dzieje
pozdrawiam Magda
Wszystkiego po trochu...
Wszystkiego po trochu...
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 24 sie 2012, o 20:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Olgo witam Ciebie i wszystkich działkowiczów! Podobnie jak Ty zostałam posiadaczką ogródka w ROD w maju tego roku. To również mój pierwszy ogródek i też stawiam pierwsze kroki jako działkowiczka razem z mężem. Ja niestety moge liczyc tylko na siebie, meża oczywiście i wiadomości z FO (na które trafiłam zbyt późno, niestety )- moja mama ani nikt inny z rodziny nie są zwolennikami "grzebania w ziemi". Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej działki to po prostu "cud na ziemi"! Ja w tym sezonie nie dokonałam tylu zmian co Ty. Widać, że kochasz tą ziemię i wiesz czego chcesz. U mnie musi jeszcze zapanowac kompromis pomiędzy moimi "chciejstwami" i "wizjami" mojego męża. Przeczytałam cały wątek od początku do końca i jestem zachwycona i zmotywowana na przyszły sezon. Pozdrawiam Elżbieta
- Tosia1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Olgo, jestem z rewizytą. Przejrzałam cały wątek. Jesteście niesamowici!!!! Podziwiam, a dalie masz cudne. Zadbaj o nie szczególnie, bo warto rozmnożyć Zniknęłaś!!!! Czy wszystko w porządku?
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Tosiu jestem tylko byłam zajęta szukaniem pracy bo od sierpnia byłam bezrobotna no ale już mam pracę od dzisiaj i kamień spadł mi z serca jak będę w sobotę na działce to porobię trochę zdjęć jeśli aura będzie sprzyjająca.Dziś u mnie leje jak z cebra coś okropnego pozdrawiam
- Marzena62
- 500p
- Od: 13 lip 2012, o 22:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Olgo przyszłam z rewizytą i na początek wróciły wspomnienia, moja działka 10 lat temu została kupiona w podobnym, ale jeszcze gorszym stanie - obraz nędzy i rozpaczy. Wiem ile pracy kosztuje doprowadzenie jej do obecnego wyglądu. Dlatego dla Ciebie i twoich pomocników .
Kocham Kofi , czy ona ma coś wspólnego z amstafem?
Olgo, zapytam Cię o dalie, wiem to z doświadczenia że sadzimy malutkie karpy a wykopujemy jesienią ogromniaste i część trzeba oddawać lub wyrzucać. Czy może miałabyś na zbyciu z tych pięknych czerwonych (chyba są tam dwie odmiany).?
Kocham Kofi , czy ona ma coś wspólnego z amstafem?
Olgo, zapytam Cię o dalie, wiem to z doświadczenia że sadzimy malutkie karpy a wykopujemy jesienią ogromniaste i część trzeba oddawać lub wyrzucać. Czy może miałabyś na zbyciu z tych pięknych czerwonych (chyba są tam dwie odmiany).?
Irysy i inne moje kwiatki -
z pozdrowieniem - Marzena
z pozdrowieniem - Marzena
- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
No to czekamy na zdjęcia już przebieram nóżkami
- Ruda2011
- Od: 19 mar 2011, o 10:29
Olu trzymam zaciśnięte kciuki za pracę - czasy takie, że praca to przywilej
Ty pracuj a my "popilnujemy Twojego wątku" , powodzenia
Ty pracuj a my "popilnujemy Twojego wątku" , powodzenia
- przemo1669
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Kontakt:
Olu jestem z rewizytą
przejrzałem cały wątek i widzę, że na następny rok będzie się u ciebie dużo działo
przejrzałem cały wątek i widzę, że na następny rok będzie się u ciebie dużo działo
- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Witaj Olu pooglądałam u Ciebie początki twojej działki ,ogrom pracy włożyłas w nią
wielka różnica, teraz to tylko się cieszyć i dosadzać nowe rośliny
Pozdrawiam..
wielka różnica, teraz to tylko się cieszyć i dosadzać nowe rośliny
Pozdrawiam..
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Witaj
Na dzień dobry ręce mi opadły jak zobaczyłam ile musiałaś się napracować żeby doprowadzić działkę do obecnego stanu
Wielki szacun i brawa za efekty
Strasznie spodobały mi się dalie, które masz na rabatach, u mnie niestety ślimory przychodzą na daliową ucztę W tym roku spróbuję z donicami, może tam nie dotrą
Na dzień dobry ręce mi opadły jak zobaczyłam ile musiałaś się napracować żeby doprowadzić działkę do obecnego stanu
Wielki szacun i brawa za efekty
Strasznie spodobały mi się dalie, które masz na rabatach, u mnie niestety ślimory przychodzą na daliową ucztę W tym roku spróbuję z donicami, może tam nie dotrą
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Twój domek letnią porą wygląda jak z bajki :)Szkoda,że tych zdjęć z pierwszej strony nie da się zobaczyć
A kociaczki fajniusie
Dalijnki cudne,a ta Eden Rose faktycznie jest Boska
- Raczek
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
Jestem pełna podziwu,ile udało się zrobić wam,czyli tobie i twoim pomocnikom przez ubiegły rok.
Działka wyglądała szczególnie latem przepięknie,najbardziej podobało mi się zdjęcie,na które zwrócił uwagę Dawid.
Ja mam teraz hopla na punkcie dalii,twoja ulubiona jest faktycznie przepiękna.
U mnie jest co roku dużo ślimaków,które bardzo utrudniają mi uprawę tych pięknych kwiatów.
Działka wyglądała szczególnie latem przepięknie,najbardziej podobało mi się zdjęcie,na które zwrócił uwagę Dawid.
Ja mam teraz hopla na punkcie dalii,twoja ulubiona jest faktycznie przepiękna.
U mnie jest co roku dużo ślimaków,które bardzo utrudniają mi uprawę tych pięknych kwiatów.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- zuzola11
- Od: 14 sty 2013, o 10:36
Witam. Mam na imię Kasia tez jestem na początku drogi "działkowej" Nabyłam ja 2 lata temu , byla zadbana jedyny minus to brak altanki podziwiam wasze od około roku ale od niedawna postanowiłam sie tu zadomowić na dobre.Jestem "zielona" jezeli chodzi o dodawanie postów , komentarzy fotek itp ale dopiero "raczkuje" w tym temacie. Wiele cennych uwag wyczytalam na tym forum, wiele podpatrzylam .Podziwiam Was za tworzenie czegoś z niczego będe tu zaglądac częściej. Olu piekne piwonie cały szpaler ich masz są sliczne ja mam jedna i nie wiem czy zakwitnie w tym roku bo w tamtym nie kwitła
zuzola11 zapraszam - Moje pierwsze "kroki" na działce
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;