Moje storczyki - galeria zuzulec
- Narine
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 paź 2007, o 20:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj tak, tak ;:228 Ja też dużo bardziej wolę kupić roślinkę niż ciuch... Nie tylko na pocieszenie...I to są właśnie typowe symptomy choroby storczykowej (bądź różanej, bo warianty są różne...)... Normalna kobieta kupiłaby sobie w takiej sytuacji ciucha...
Lucynko- zazdroszczę tylu pąków Oczywiście pozytywnie zazdroszczę Za niedługi czas będziesz miała widok
Pozdrawiam
Ogrodowe impresje
Ogrodowe impresje
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam ....
dziękuję wszystkim za odwiedziny .. i masę ciepłych słów ;)
Malinko, to nie jest już ten biały, fotkę tamtego białego pokażę w dalszej częsci postu ;). Ten na tych ostatnich zdjęciach to prezent na Dzień Kobiet ;)
Monisiu - mam nadzieję, że pisanie pracy jest już na zadowalającym Ciebie etapie .. będę trzymała kciuki w odpowiednim momencie
Soniu, jakbym mogła tutaj nie zajrzeć. Często tak jest, że po prostu przeglądam wątki nie zostawiając śladu swojej bytności, ale ja po prostu bez zaglądania tutaj nie mogę wytrzymać. To dopiero jest uzaleznienie ;)
A teraz troszkę fotek:
Na początku - nasza dama, która niestety straciła 2 parapety, które zostały przejęte przez storczyki ;). Więcej zdjęć Zuzi - w wątku o kotach ;)
Biały Falenopsis, który puścił pęd kwiatowy ... pęd z każdym tygodniem staje sie dłuższy - wyciąga się do słonka ;). A na drugiej fotce, coś tam wychyla sie z uśpionego oczka ;) i trzecia foteczka - tak dla usmiechu, bo świeciło ładne słonko i ten mój "indywidualista" tak ładnie sie do mnie uśmiechal, że po prostu oczarowana byłam ;)
dziękuję wszystkim za odwiedziny .. i masę ciepłych słów ;)
Malinko, to nie jest już ten biały, fotkę tamtego białego pokażę w dalszej częsci postu ;). Ten na tych ostatnich zdjęciach to prezent na Dzień Kobiet ;)
Monisiu - mam nadzieję, że pisanie pracy jest już na zadowalającym Ciebie etapie .. będę trzymała kciuki w odpowiednim momencie
Soniu, jakbym mogła tutaj nie zajrzeć. Często tak jest, że po prostu przeglądam wątki nie zostawiając śladu swojej bytności, ale ja po prostu bez zaglądania tutaj nie mogę wytrzymać. To dopiero jest uzaleznienie ;)
A teraz troszkę fotek:
Na początku - nasza dama, która niestety straciła 2 parapety, które zostały przejęte przez storczyki ;). Więcej zdjęć Zuzi - w wątku o kotach ;)
Biały Falenopsis, który puścił pęd kwiatowy ... pęd z każdym tygodniem staje sie dłuższy - wyciąga się do słonka ;). A na drugiej fotce, coś tam wychyla sie z uśpionego oczka ;) i trzecia foteczka - tak dla usmiechu, bo świeciło ładne słonko i ten mój "indywidualista" tak ładnie sie do mnie uśmiechal, że po prostu oczarowana byłam ;)
Lucynko my tu wszystkie jesteśmy z jednej planety ja dziś też szalałam już w kwiatach do ogrodu, ale chciałam dalie takie do 50 cm i nie podobały mi się kwiaty, ale mają w moim ogrodniczym dostać, ale kupiłam fuknie i lilie - pierwszy raz i teraz tylko do maja aż bedzie cała plejada kwiatowych gwiazd
Twoja kicia śliczna, wybacz ale na kotach się nie znam, ale on mi wygląda jakoś rasowo
a te przyrosty u storczyków to coś wspaniałego moje to chyba się zbuntowały i uczą mnie cierpliwości, bo oprócz liści nic nie wypuszczają
Twoja kicia śliczna, wybacz ale na kotach się nie znam, ale on mi wygląda jakoś rasowo
a te przyrosty u storczyków to coś wspaniałego moje to chyba się zbuntowały i uczą mnie cierpliwości, bo oprócz liści nic nie wypuszczają
- Narine
- Od: 30 paź 2007, o 20:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kicia śliczniutka :P Od kilku dobrych lat nie mam kota Było w moim życiu kilka - swojego czasu miałam nawet 3 jednocześnie Jak wychodziłam z psami na spacer (dwoma ) - to wszystkie 3 koty wędrowały z nami :P
Jednak sąsiedztwo niesprzyjające kocim istotom... Po otruciu kolejnego powiedziałam sobie stop...
A pączki to dopiero - kiedy ja się w końcu doczekam
Jednak sąsiedztwo niesprzyjające kocim istotom... Po otruciu kolejnego powiedziałam sobie stop...
A pączki to dopiero - kiedy ja się w końcu doczekam
Pozdrawiam
Ogrodowe impresje
Ogrodowe impresje
Storczyki
Witam!!!
Gratuluje Lucynko widze, że u Ciebie wiosna pełną parą
A ta ilosć pąków na poprzedniej stronce to chyba każdego urzekła jak długo masz tego storczyka? coś pięknego.
Pozdrawiam.
Gratuluje Lucynko widze, że u Ciebie wiosna pełną parą
A ta ilosć pąków na poprzedniej stronce to chyba każdego urzekła jak długo masz tego storczyka? coś pięknego.
Pozdrawiam.
Kiedy coś uparcie gaśnie zaufaj iskierce nadziei ~~~~ Pozdrawiam Aga
Moje storczyki
Moje kaktusiki:)
Moje storczyki
Moje kaktusiki:)