Moje storczyki - galeria zuzulec

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

Fleur 78 ostatnio tak nauczyłam się kombinować, że jest i kwiatek i nowy ciuszek ;:191
Zuzulec mam jednak nadzieję, że mimo ogromu nauli zajrzysz chociaż na swój wątek i dasz nak życia ;:183
Monisia normalnie się wstydzę, że zakończyłam naukę na liceum ;:171
Awatar użytkownika
monisia
200p
200p
Od: 9 lut 2008, o 17:24

Post »

Nie ma sie czego wstydzić, ja czasami sie zastanawiam po co mi te studia :roll: Hmm najlepiej wyjadę do brata do Holandii i będę pracować przy kwiatkach, to jest życie :D
Awatar użytkownika
Narine
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 paź 2007, o 20:51
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

I to są właśnie typowe symptomy choroby storczykowej (bądź różanej, bo warianty są różne...)... Normalna kobieta kupiłaby sobie w takiej sytuacji ciucha...
Oj tak, tak ;:228 Ja też dużo bardziej wolę kupić roślinkę niż ciuch... Nie tylko na pocieszenie...

Lucynko- zazdroszczę tylu pąków :oops: Oczywiście pozytywnie zazdroszczę :) Za niedługi czas będziesz miała widok :roll:
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

ja lubię kupować storczyki. ja je tak uwielbiam, że już chyba zawsze będę je zbierać. w przyszłości chciałabym mieć własną hodowlę, ale to na pewno się nie uda... :(
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 lip 2007, o 23:21

Post »

Storczykowa pisze: w przyszłości chciałabym mieć własną hodowlę, ale to na pewno się nie uda... :(
No co Ty opowiadasz? Dlaczego miałoby Ci się nie udać?! Przecież nie świeci ;:170 garnki lepią! Musisz tylko w siebie wierzyć! ;:333
Awatar użytkownika
monisia
200p
200p

Post »

hmm marznie :roll: własna hodowla...
Awatar użytkownika
zuzulec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 kwie 2007, o 22:14

Post »

Witam ....
dziękuję wszystkim za odwiedziny .. i masę ciepłych słów ;)

Malinko, to nie jest już ten biały, fotkę tamtego białego pokażę w dalszej częsci postu ;). Ten na tych ostatnich zdjęciach to prezent na Dzień Kobiet ;)

Monisiu - mam nadzieję, że pisanie pracy jest już na zadowalającym Ciebie etapie .. będę trzymała kciuki w odpowiednim momencie :)

Soniu, jakbym mogła tutaj nie zajrzeć. Często tak jest, że po prostu przeglądam wątki nie zostawiając śladu swojej bytności, ale ja po prostu bez zaglądania tutaj nie mogę wytrzymać. To dopiero jest uzaleznienie ;)

A teraz troszkę fotek:
Na początku - nasza dama, która niestety straciła 2 parapety, które zostały przejęte przez storczyki ;). Więcej zdjęć Zuzi - w wątku o kotach ;)

Obrazek Obrazek

Biały Falenopsis, który puścił pęd kwiatowy ... pęd z każdym tygodniem staje sie dłuższy - wyciąga się do słonka ;). A na drugiej fotce, coś tam wychyla sie z uśpionego oczka ;) i trzecia foteczka - tak dla usmiechu, bo świeciło ładne słonko i ten mój "indywidualista" tak ładnie sie do mnie uśmiechal, że po prostu oczarowana byłam ;)

Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam słonecznie ;:3
Lucyna
Moje storczyki ...
Awatar użytkownika
monisia
200p
200p

Post »

Śliczny ten indywidualista, no widzę że na parapetach wiosna pełną parą :D Kicia tez cudowna
Awatar użytkownika
zuzulec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 kwie 2007, o 22:14

Post »

Werandę też już szykuję - tzn. jest juz wyszykowana, tylko trzeba jeszcze obsadzić doniczki i będzie kolorowo. Storczyki też tam trafią w połowie maja .. ach .. jak ja lubię wiosnę ;:74
Pozdrawiam słonecznie ;:3
Lucyna
Moje storczyki ...
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

Lucynko my tu wszystkie jesteśmy z jednej planety ;:183 ja dziś też szalałam już w kwiatach do ogrodu, ale chciałam dalie takie do 50 cm i nie podobały mi się kwiaty, ale mają w moim ogrodniczym dostać, ale kupiłam fuknie i lilie - pierwszy raz i teraz tylko do maja aż bedzie cała plejada kwiatowych gwiazd ;:198
Twoja kicia śliczna, wybacz ale na kotach się nie znam, ale on mi wygląda jakoś rasowo ;:171
a te przyrosty u storczyków to coś wspaniałego ;:138 :heja :tan moje to chyba się zbuntowały i uczą mnie cierpliwości, bo oprócz liści nic nie wypuszczają ;:173
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 lip 2007, o 23:21

Post »

Lucynko, pięknie Ci rosną storczyki, widać, że im u Ciebie dobrze, ale żeby Księżniczkę pozbawiać legowiska... Zuziu, nie daj się! Lucynko, przekaż Zuzi pieszczotkę i już jej nie prześladuj... ona też potrzebuje miłości... :roll: ;:167

Piękna jest! :D
Awatar użytkownika
Narine
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 paź 2007, o 20:51

Post »

Kicia śliczniutka :P Od kilku dobrych lat nie mam kota :cry: Było w moim życiu kilka - swojego czasu miałam nawet 3 jednocześnie :) Jak wychodziłam z psami na spacer (dwoma ) - to wszystkie 3 koty wędrowały z nami :P
Jednak sąsiedztwo niesprzyjające kocim istotom... :cry: Po otruciu kolejnego powiedziałam sobie stop...

A pączki to dopiero - kiedy ja się w końcu doczekam :roll:
Awatar użytkownika
chmara3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2007, o 00:18

Storczyki

Post »

Witam!!!
Gratuluje ;:138 Lucynko widze, że u Ciebie wiosna pełną parą :tan
A ta ilosć pąków na poprzedniej stronce to chyba każdego urzekła :) jak długo masz tego storczyka? coś pięknego.
Pozdrawiam.
Kiedy coś uparcie gaśnie zaufaj iskierce nadziei ~~~~ Pozdrawiam Aga
Moje storczyki :)
Moje kaktusiki:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”