Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 23
- justyna_gl
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 23
Deszcz faktycznie by się przydał. U mnie na piaskach suchutko... Jak nie popada to trzeba będzie wyjąć wąż i podlać troszkę...
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Agnieszko, zazdraszam tych dni wolnych i możliwości spędzania tyle czasu w ogrodzie. Są jednak i ciemne strony ...
-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Kolejny dzień chodzimy razem na kije I jak ? Widzę ,że dalej Ci się podoba ...ja już żyć bez tego nie mogę A i waga leci
Ogrodowo tez podobnie ...u mnie leżak
A teraz malinowe ,a u Ciebie
Buziaki!!
Ogrodowo tez podobnie ...u mnie leżak
A teraz malinowe ,a u Ciebie
Buziaki!!
marzenia się spełniają! Dana
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Niewiele zdążyłam zrobić, bo dziś wracam później z pracy. Przycięłam kilka powojników, ogarnęłam jedną rabatę i jestem niezadowolona, bo jutro i pojutrze mam szkolenie. Może mnie pocieszyć tylko zmiana pogody na gorszą Zmiana się szykuje, bo w piecu nie chce się dobrze palić
Tylko na chwilunię przywitać się wpadłam
planuje jutro uprzątnąć balkon..a po zimie jest brudny fest..
trzeba wykorzystać pogodę na porządki poza domem bo od weekendu znów zimne dni mają przyjść..
planuje jutro uprzątnąć balkon..a po zimie jest brudny fest..
trzeba wykorzystać pogodę na porządki poza domem bo od weekendu znów zimne dni mają przyjść..
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- BOGULENKA
- 500p
- Od: 23 lis 2012, o 13:28
Aguś, a gdzie Ty się podziewasz?
Dzień dobry!
Bardzo udany mam piątek... trochę relaksu, trochę aktywności, pogoda sprzyja... obserwując dzisiejszą pogodę trudno uwierzyć w zapowiedzi o ochłodzeniu. Może prognozy się nie sprawdzą? Oby!
Byłam dziś na kijach oraz na wnikliwym obchodzie na ogrodzie... Gołym okiem widać jak przyroda rwie się do życia, a ptaki wydają cudowne trele... życie na wsi toczy się niespiesznie, miasto niedługo zacznie się korkować wracającymi do swoich sielskich domów z ogrodami pracowników fabryk. Chciałabym, by weekend był słoneczny... żadnego śniegu!
Pozdrawiam serdecznie gości! Dorotko (masz kije?), Justynko (oj, sucho i u nas!), Marzko (ewidentnie są plusy i minusy!), Dana (u mnie wczoraj nic ;-), ale kije ponad wszystko!), Ewo (ładnego weekendu nam życzę!), Dario (masz już jakieś kompozycje balkonowe?), Bogna (jestem, jestem!) - dziękuję Wam za odwiedziny!
Zostawiam coś kwitnącego:
Bardzo udany mam piątek... trochę relaksu, trochę aktywności, pogoda sprzyja... obserwując dzisiejszą pogodę trudno uwierzyć w zapowiedzi o ochłodzeniu. Może prognozy się nie sprawdzą? Oby!
Byłam dziś na kijach oraz na wnikliwym obchodzie na ogrodzie... Gołym okiem widać jak przyroda rwie się do życia, a ptaki wydają cudowne trele... życie na wsi toczy się niespiesznie, miasto niedługo zacznie się korkować wracającymi do swoich sielskich domów z ogrodami pracowników fabryk. Chciałabym, by weekend był słoneczny... żadnego śniegu!
Pozdrawiam serdecznie gości! Dorotko (masz kije?), Justynko (oj, sucho i u nas!), Marzko (ewidentnie są plusy i minusy!), Dana (u mnie wczoraj nic ;-), ale kije ponad wszystko!), Ewo (ładnego weekendu nam życzę!), Dario (masz już jakieś kompozycje balkonowe?), Bogna (jestem, jestem!) - dziękuję Wam za odwiedziny!
Zostawiam coś kwitnącego:
Witam w piąteczek- jakże piękny!! Nie wierzę w powrót prawdziwej zimy.. oo nie! Najwyżej lekkie ochłodzenie i nieco opadów, a za kilka dni temp się podniosą i zieleń oszaleje w ogrodach- tak na pewno będzie
- -Piotr-
- 200p
- Od: 2 mar 2014, o 10:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jakie piękne kwiatki, witam
- justyna_gl
Byle troszkę popadało. Sprawdzam właśnie pogodę na kolejne 5 dni i ma być chłodniej ale przymrozków nie widać... Może jednak nie trzeba się martwić...
Moniko, może nie będzie tak źle! Mnie najbardziej przerażają informacje o śniegu... jeśli jego nie będzie, a jedynie się ochłodzi, to jestem to w stanie przetrzymać!
Pogoda dziś cudowna, aczkolwiek wiatr czasem silniej powiewa i jest wówczas zimno. Cieszyłam się, że zabrałam na kije ciepły bezrękawnik - bez niego byłoby momentami niefajnie. Ale i tak to słońce jest fantastyczne!
Pozdrawiam ciepło
Piotrze, witam! Cieszę się, że moje skromne kwiatuszki wywołały pozytywny odzew
Justynko, deszcz by się przydał, to prawda... jeśli mogę pomarudzić, to niech sobie spadnie nocą, a w dzień niech dalej będzie ładnie!
Mój tymczasowy blat roboczy:
Pogoda dziś cudowna, aczkolwiek wiatr czasem silniej powiewa i jest wówczas zimno. Cieszyłam się, że zabrałam na kije ciepły bezrękawnik - bez niego byłoby momentami niefajnie. Ale i tak to słońce jest fantastyczne!
Pozdrawiam ciepło
Piotrze, witam! Cieszę się, że moje skromne kwiatuszki wywołały pozytywny odzew
Justynko, deszcz by się przydał, to prawda... jeśli mogę pomarudzić, to niech sobie spadnie nocą, a w dzień niech dalej będzie ładnie!
Mój tymczasowy blat roboczy:
- justyna_gl
Całe lato marudzę i powtarzam że w dzień słońce ma być a w nocy padać - niestety nikt mnie nie chce tam u góry słuchać...
Justynko, ja Cię absolutnie popieram! ;-))
Może nas tam na górze czasem wysłuchają!
Może nas tam na górze czasem wysłuchają!