Tam gdzie kumkają żaby, pieją koguty i szczekają psy :-)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
patusia336
1000p
1000p
Od: 31 sty 2011, o 19:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Tam gdzie kumkają żaby, pieją koguty i szczekają psy :-)

Post »

U Paulinki zawsze piękne roślinki ;:215 Aż mi się zrymowało :;230
Awatar użytkownika
piortkowice
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 11:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Paulinko, piękne widoczki u Ciebie, cudny ten staruszek rh. Czosnek cudnie kwitnie, jak wszystko u Ciebie ;:215
Awatar użytkownika
Wolusia
1000p
1000p
Od: 12 sty 2013, o 17:37

Post »

Kocham iryski i gożdziki. Wiesz o tym, bo jesteś stałym gościem w moim ogrodzie. A warzywka też uprawiasz?
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Paulinko witaj :wit , podziwiam Twoje azalie i RH. Zakupy bardzo śliczne w szczególności te cudne dalie i irga cała w kwiatuszkach.
Dobrze tak jeszcze raz przypomnieć sobie o tulipanach które dawno już skończyły cieszyć oczy. Iryski masz prześliczne, zwracają uwagę nie można koło nich przejść obojętnie.
Gożdziki brodate kojarzą mi się z babcią. Też je bardzo lubię.
Pozdrawiam serdecznie ;:168
Awatar użytkownika
maja79
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 maja 2011, o 17:53

Post »

Paulinko ;:196 ciekawy wąteczek ;:196
Cudowna Azalia,a iryski wprost oczu nie można oderwać,kolorek zjawiskowy ;:113
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Paulii gdzie ty się kochana podziewasz :roll: pokaż troszkę obrazków z ogrodu :wit
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
piortkowice
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 11:22

Post »

Paulinka buszuje u nas w ogrodach a sama nie ma czasu na fotki ;:131
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dominiko ? śnieżek Iryski fakt piękne. Goździki brodate chyba kwiatami się różnią od tych zwykłych

Aniu ? anym Iryski cudowne, dlatego na jesieni po raz pierwszy kupiłam iryski cebulowe, bo Mnie urzekły wyglądem. No to będę iryski podziwiać u Ciebie jak Ci zakwitną.

Madziu - _LeNa_ Witaj Kochana Cieszę się ze jesteś :heja A skąd miałaś wiedzieć ze stworzyłam
nowy wąteczek przed Tobą był bardzo ważny dzień i miałaś masę przygotowań.
No pięknie tu u Mnie i bardzo kwitnąco. Dziękuje, że uważasz ze moje zdjęcia są jak zwykle fantastyczne. Zaprasza Cię Bardzo Cieplutko. Miło Mi Będzie Cię gościć w Moich progach. ;:168

Elu ? maika Fakt iryski cebulowe są śliczne i takie delikatne. A staruszek rododendron nadal kwitnie i wcale nie jest to taki zdrowy okaz troszeczkę chorował. Staram się okazywać serce okazuje roślinką

Rafale - joe22 Witam :wit Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Masz rację z tym nie odmładzaniem rododendrona. Nie będę go odmładzać. Podsypuję mu tylko nawóz do rododendronów i czekam na efekty może wypuści nowe listeczki i się zagęści.

Ewo - ewka17 Nio śliczny rododendron , iryski i goździki

Celinko -trzynastka Starałam się właśnie uchwycić Irysków piękno

Kasiu - Kasiula17 Masz w zupełności rację iryski holenderskie są cudowne właśnie zachorowałam na chorobę irysową. :roll: Na Irysy Bródkowe na razie nie mam warunków odpowiednich, więc na próbę kupiłam iryski holenderskie czy się udadzą i teraz wiem, że na jesieni mogę kolejne Iryski Holenderskie dokupić. Goździki pomału się rozwijają aż cała czuprynka będzie obsypana kwiatuszkami

Robercie - Shiz3R Nio bardzo ładne iryski i goździki

Beato ? juni Faktycznie miło jest powspominać

Elwirko- Elwi No to pójdź do swojej wyczekiwanej róży i powiedz jej coś do słuchu.
Tak iryski piękne.

Karolinko ? Klepie Ja tez teraz wiem ze są iryski cebulowe a nie wiedziałam dopóki nie zobaczyłam na jesieni w sklepie. Mój goździk brodaty delikatnie pachnie.

Grażynko- kogra Nie pracuję w ogrodowych zakątkach niestety, bo nie mieszkam tam

Sabinko ? nifredil Tak widziałam z przezywasz przepiękne zatrzęsienie goździkowe :roll:

Asiu- iwwa Nio azalia jest niesamowicie piękna. Zaproś ją koniecznie do swojego ogródka, bo warto. Na pewno by dała sobie radę u Ciebie skoro u mnie daje radę. Tak kocham Moje roślinki i dbam o nie jak tylko potrafię. :)

Małgosiu ? PEPSI Buszuję po waszych pięknych ogrodach i tam się podziewam

Asiu - ogrodniczka01 Witam :wit Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Tak widzisz iryski które pokazują swoje urocze kwiaty.

Reniu ? Reniak Witam :wit Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych.
Dziękuje ze uważasz, że piękne kwiaty pokazuję. Zaprasza Cię Bardzo Cieplutko. Miło Mi Będzie Cię gościć w Moich progach ;:196

Aleksiku Tak Iryski cudne są.

Danusiu ? borowiaczek ;:196

Patrycjo - patusia336 Nio u Paulinki zawsze piękne roślinki. Pięknie Ci się zrymowało :wink:

Patrycjo ? piortkowice Ano piękne widoczki są u Mnie. Wszystko cudnie kwitnie.

Wiolu - Wolusia tak wiem ze kochasz iryski i goździki. Niestety warzywek nie uprawiam grządka za późno grządka na warzyw powstała.

Sylwuś Dalie starałam się wybierać najładniejsze i zdrowe. Bardzo dobrze jest sobie przypomnieć o tulipankach, które już dawno przekwitły. Fakt iryski mam prześliczne i trudno przejść koło nich obojętnie. Ja również Pozdrawiam Cię Serdecznie ;:168

Maju - maja79 Witam :wit Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach.
Masz racje ze Iryski kolorek maja zjawiskowy i oczu nie można od Nich oderwać.

Aniu ? anym Podziewam się w domciu i walczę z mrówkami, które opanowały biurko, monitor klawiaturę i Mnie i niestety pogryzły Mnie.

Patrycjo ? piortkowice Masz w 100% rację buszuję po waszych wątkach

Walczyłam z mrówkami w domu, bo opanowały całe biurko, klawiaturę, monitor i Mnie za radą Małgosi (PEPSI) posypałam pokój naturalną kawą i jak na razie wyniosły się spotykam już pojedyncze osobniki biegające w kółko jak oszalałe jakby drogę do domku zgubiły.
Dziękuje Ci Małgosiu ;:196

Zakwitły kolejne Iryski Holenderskie :tan

Irys Holenderski Bronze Queen

Obrazek

Zakwitł Irys Holenderski Yellow ale to raczej nie jest on ;:218 ;:202

Obrazek

A tak Iryski prezentują się na rabatce

Obrazek

Obrazek

A to ostatnie zakupy Liliowiec z pąkiem kwiatowym odmiana i kolorek będzie niespodzianką

Obrazek

Obrazek

I Jeżówka Obrazek

Życzę Wam Pięknego Udanego długiego weekendu ;:cm
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
Awatar użytkownika
Viola K
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 mar 2013, o 19:41

Post »

Pauli ... cudowne iryski ten Bronze Queen ;:167
Ciekawa jestem koloru liliowca ;:202 ,jeżówki kocham .. .siałam purpurowe w tamtym roku , w tym czekam na kwiatuszki :wit

;:196
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Paulii cudne są Twoje irysy. Piewszy po prostu katalogowy.
Czy jeżówka też będzie niespodzianką, tak jak liliowiec?
Awatar użytkownika
ann_30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2012, o 10:36

Post »

Śliczne irysy ;:138 Mnie też czeka kilka liliowcowych niespodzianek,bo kupiłam je bez oznaczonej odmiany.Już nie mogę doczekać się kwitnienia ;:65
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Masz tyle różnych ładnych kwiatów, i powoli nam dawkujesz ...napięcie rośnie :D Irysy do tej pory nie podobały mi się, ale odkrywam ich urok coraz bardziej. Jeżówki też są piękne. :D
Kelpie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2013, o 14:17

Post »

A tu kolejne iryski :wink: ale najbardziej niebieskie mnie złapały za serce... na jesieni mówisz... no to się trzeba będzie rozejrzeć :D co do liliowców- to też zaczynam się w nich zakochiwać... w Częstochowie na jakimś festynie na alejach było stoisko z liliami i liliowcami- tak na oko licząc ok 20- 30 odmian każdego... a ja oczywiście nie wzięłam kasy ;:145 ale nadrobię ;:224
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina

mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”