W jakiej cenie?iwika pisze:W OBI są żółte, pełne :wink
Oleander pięlegnacja ,wymagania, zdjęcia cz.1
- iwika
- 500p
- Od: 17 paź 2006, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Coś ok 20-25 zł ale się dowiem bo tam pracuje moja koleżankaarisza pisze:W jakiej cenie?iwika pisze:W OBI są żółte, pełne :wink
Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
Mój prawie ogród - Iwika
- iwika
- 500p
- Od: 17 paź 2006, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Dowiedziałam się z pierwszej ręki że będą w ofercie od maja, jakie to jeszcze nie wiadono, wzeszłym roku były.
Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
Mój prawie ogród - Iwika
No i stoją sobie moje oleandry w doniczkach od dwóch tygodni, aż tu właśnie wczoraj zauważyłam, że u jednego zaczynają brunatnieć listki. Przedwczoraj zmoczył je deszcz. Czy to może być przyczyna? Nic więcej tam na tych liściach nie widzę. Czy mam jakoś reagować
Dziękuję,
Dziękuję,
Pozdrawiam, Ania
/Mój ogródek/
/Mój ogródek/
Witam Was wszystkich bardzo serdecznie.
Dostałam kilkuletniego oleandra. Nigdy nie opiekowałam się taką rośliną, ale wydaje mi się, że niestety kwiat chyba nie jest w najlepszej kondycji. Mierzy około 1 metra, ale brak mu liści, tzn. ma ich trochę, ale znajdują się one głównie przy wierzchołku. Czy to normalne? Jak ma dalej wyglądać pielęgnacja tej rośliny? Czy muszę ją przycinać, jeśli tak to kiedy? No i czy dobrze mu będzie na zadaszonym tarasie od wschodniej strony? Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie, basia
Dostałam kilkuletniego oleandra. Nigdy nie opiekowałam się taką rośliną, ale wydaje mi się, że niestety kwiat chyba nie jest w najlepszej kondycji. Mierzy około 1 metra, ale brak mu liści, tzn. ma ich trochę, ale znajdują się one głównie przy wierzchołku. Czy to normalne? Jak ma dalej wyglądać pielęgnacja tej rośliny? Czy muszę ją przycinać, jeśli tak to kiedy? No i czy dobrze mu będzie na zadaszonym tarasie od wschodniej strony? Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie, basia