Ogródek Lady-r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Domowe kwiaty masz również śliczne Aniu... :D
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35

Post »

Dziękuję Karo :lol: założyłam niedawno wątek o domowych. :wink:
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Lady-r pisze:Karolu właśnie będę ukorzeniać parę kawałków,bo boję się żeby w przypadku bardzo mroźnej zimy nie padła; to będę pamiętać o tobie ,a ty zrób dla mnie sadzonki z tych lubiących ciepełko :wink: bo ostatnio na takie poluję. :lol:
Aniu :) a czy ja mogę też się uśmiechnąć na jeden patyczek .... ?? ;:180 Zrobię Ci sadzonki z czego tylko będziesz chciała ... :D :lol:
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Oczywiście Aniu możesz się uśmiechnąć :lol: będę pamiętała.A czy ty będziesz przechowywać niecierpki bo bym miała na nie chętkę na fuksje ciepłolubne tez.
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38

Post »

Lady-r pisze:Oczywiście Aniu możesz się uśmiechnąć :lol: będę pamiętała.A czy ty będziesz przechowywać niecierpki bo bym miała na nie chętkę na fuksje ciepłolubne tez.
Niestety Aniu wszystkie niecierpki po ostatnich przymrozkach zmarzły ... WSZYSTKIE!! Co do jednego :( Byłam dzisiaj na działce i krew się we mnie zagotowała jak to wszystko zobaczyłam :cry: Nawet te w dużych skrzyniach padły ... Prawdę mówiąc, to jeszcze nigdy nie udało mi się przezimować niecierpków. :oops: Co roku kupuję nowe sadzoneczki.
Fuksje ciepłolubne /patyczki do ukorzenienia :)/ dostałam niedawno od sympatycznych forumek, potraktowałam je ukorzeniaczem i wsadziłam do doniczek. Jak coś z nich wyrośnie to na wiosną oczywiście podeślę Ci :D
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53

Post »

Lady-r pisze:Karolu właśnie będę ukorzeniać parę kawałków,bo boję się żeby w przypadku bardzo mroźnej zimy nie padła; to będę pamiętać o tobie ,a ty zrób dla mnie sadzonki z tych lubiących ciepełko :wink: bo ostatnio na takie poluję. :lol:
ok niema sprawy - tylko muszę poczekać aż jeszcze trochę urosną - bo większość mam kradzionych latem :P - a tylko jedną mam taką dużą i jedną mam średnią :)

tą którą widać u mnie w ogrodzie w poście o kwiatach moich domowych to mogę Ci wysłać nawet teeraz bo jej to mam dużo sadzonek ładnych :) i rozrośniętych
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Mój ogródek cz.1
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2007, o 10:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu piękna jesień u Ciebie :P
Moje linki
KATARZYNA
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Mariola54 pisze:...
Aniu złocień czerwonawy kwitnie w tym samym czasie co inne chryzantemy i astry jesienne.
Ostatnią chryzantemą która zakwitnie będzie ta :D
Obrazek
Może ktoś z Was wie jaka to chryzantema?
Mariolko, kiedys pytałam na forum o nazwę tej chryzantemy i ktoś podał, że to złocień czerwonawy. Wygląda na to, ze błędnie. Sama jestem ciekawa, jaka to chryzantema. U mnie ma jjeszcze mocno zwinięte paczki. Nie wie,m czy w ogóle zdąży zakwitnąć.
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Izo ja mam jeszcze 2 nierozwinięte chryzantemy w tym jedną od Marioli.
Mój ogródek cz.1
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Od Marioli, to pewnie ta różowa, a jaka jest ta druga? Ja mam jeszcze w pączkach białą od Anety, ale ona już jest bliższa kwitnienia.
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Izo drugą to nie wiem od kogo :roll: i jeszcze jedną mam ,ale nie kwitła bo ją coś złamało.Wymieniałam się z paroma osobami i nie wiem która jest od kogo :lol: Moje roślinki trochę zgłupiały trójsklepka ma pąki ,ale nie wiem czy zdąży zakwitnąć i jeszcze jedna funkia rozkwita. :shock:
Mój ogródek cz.1
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

W tym roku jakoś rosliny głupieją :lol: U mnie też funkia zakwitła, a po dwóch dniach już miała wszystkie liście żółte :roll: Liliowiec, który powtarza kwitnienie zawsze w sierpniu, zakwitł pod koniec września i jeszcze kwitnie, choć liscie też mu już zżółkły... Nie wiem co o tym mysleć.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”