Trzy rabatki adamanny

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
gloff
1000p
1000p
Od: 2 gru 2011, o 10:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Trzy rabatki adamanny

Post »

Witam,niezłą rewolucję przeprowadziliście na działce :D Cudowne psy macie,czy to gończy austriacki,polski?
Awatar użytkownika
adamanna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 23:11
Kontakt:

Post »

To gończe polskie :) Fakt że troszkę powojowałam i już mnie łapki swędzą coby jeszcze cos pozmieniać , wiosny czekam jak kania deszczu
poleska
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 13 kwie 2014, o 20:30

Post »

Witam :) . Pierwszy post na tym forum powinnam napisać w wyjątkowym miejscu. Przeczytałam już 2 razy cały wątek. Piękna historia powstawania ogrodu. Bardzo to motywujące. Dobrze, że słońce coraz mocniej świeci, idzie wiosna, można już urealniać ogrodowe plany.
W mojej torbie nasiona lwiej paszczy - będziemy siać :D
Awatar użytkownika
adamanna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

:wit Oj tak tak ciężko doczekać wiosny , łapki swędzą - już by się chciało coś posiać i posadzić . Z wysiewami jednak czekam do marca , w ubiegłym roku zaczęłam wysiewy już w lutym ale to za wcześnie , roślinki bardzo się wyciągały z braku słonka
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p
Od: 20 wrz 2014, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ja na razie nie myślę o wysiewach. Nie chcę za wcześnie. Mamy czas. :D A nasion mam duuuużo.
Awatar użytkownika
ASK_anulla
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 cze 2013, o 13:44

Post »

Jak się potoczyła produkcja frywolitek? Ładne wyszły, nie pomyślałabym, że to Twój debiut. Ja mam dwie lewe ręce do robótek. Szczytem możliwości jest dla mnie uszycie sukienki dla lalki - ręcznie :roll: . Bratowa mi robi szydełkowe aniołki na choinkę. Muszę jej podsunąć Twoje zdjęcia, to jeszcze ją naciągnę na frywolitkowe śnieżynki. Ja rozmnażam dla niej rośliny - zdecydowanie lepiej mi to wychodzi.
Z wysiewami się wstrzymuję, ale chyba papryka już niedługo trafi na parapet. Ciekawe, co w tym roku mi potomstwo wysypie.
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Awatar użytkownika
witch
1000p
1000p
Od: 9 cze 2013, o 10:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

adamanna pisze::wit Oj tak tak ciężko doczekać wiosny , łapki swędzą - już by się chciało coś posiać i posadzić . Z wysiewami jednak czekam do marca , w ubiegłym roku zaczęłam wysiewy już w lutym ale to za wcześnie , roślinki bardzo się wyciągały z braku słonka
Ja też rok temu za wcześnie wysiałam więc przystopuję tym razem, ale nie odmówię sobie porządkowania ogrodu już w marcu :D
Awatar użytkownika
adamanna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

ASK_anulla pisze:Jak się potoczyła produkcja frywolitek?
Ano całkiem dobrze , kolekcja aniołków wzrosła do 6, powstało też kilka różnych gwiazdeczek, motyl i zając i musze przyznać że podoba mi się ta metoda, choć moje wytwory dalekie są od doskonałości , teraz chciałabym opanować robienie frywolitek czółenkiem ale to jak dla mnie wyższa szkoła jazdy.

Z wysiewami również wstrzymuje się do połowy marca , nie ma co się spieszyć kiedy słonka jak na lekarstwo :)
Awatar użytkownika
adamanna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

;:65 ;:65 ;:65 jeszcze tydzień i pojadę zobaczyć co wyłazi z ziemi na działce, M postanowił wrócić na domowe śmieci ;:168 już się doczekać nie mogę i ciekawość mnie zżera co przetrwało a co trzeba będzie dokupić ;:7

A swoja drogą to zaczęłam się coraz bardziej zastanawiać czy jednak nie odkurzyć swojego prawa jazdy, wykupić kilka jazd z instrukrorem, bo przez tej głupi wyjazd eMa strasznie czułam się uziemiona :roll:
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Aniu zrób to :!: ja nie zrobiłam, czas mija i strasznie brakuje mi samodzielności. Moja córka zaczęła z musu jeździć po 10 latach i teraz z tego musu jest bardzo zadowolona :D
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

To mam rozumieć, że posiadasz prawko i nie jeździsz? ....a Ty leniuszku, a masz klapsa ;:158 mieć i prawko i być uzależnioną od mężusia ;:134 ja bym teraz bez autka nie potrafiła żyć ;:306 ale u czyścioszków to rowerkiem pomykam i też jestem zadowolona :heja
Rzeżucha już mi kiełkuje, za niedługo pierwsze zielone wcinać będę :tan
Awatar użytkownika
adamanna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ano dobrze zrozumiałaś kochana mam prawko od 30 lat z czego pewnie 25 przeleżało w szufladzie , ale nie specjalnie rozpaczało z tego tytułu , źle mu tam nie jest ;:7 Ja do tej pory jakoś tez nie narzekałam na bycie pasażerem nawet mi to pasuje, dopiero teraz tak się strasznie uziemiona poczułam . Ale nic to M już wraca :wink:

Jak pogoda pozwoli w sobotę pojedziemy oficjalnie rozpocząć sezon ogrodowy 2016 :heja :heja
Będą fotki....
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

To tak jak ja prawo jazdy mam od wielu lat,robiłam w szkole średniej i...tylko mam ,ale też nie narzekam M to mój osobisty kierowca ;:306 ,dzieci też jeżdżą
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”