Trzy rabatki adamanny
Re: Trzy rabatki adamanny
Witam,niezłą rewolucję przeprowadziliście na działce Cudowne psy macie,czy to gończy austriacki,polski?
- adamanna
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 23:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
To gończe polskie Fakt że troszkę powojowałam i już mnie łapki swędzą coby jeszcze cos pozmieniać , wiosny czekam jak kania deszczu
Witam . Pierwszy post na tym forum powinnam napisać w wyjątkowym miejscu. Przeczytałam już 2 razy cały wątek. Piękna historia powstawania ogrodu. Bardzo to motywujące. Dobrze, że słońce coraz mocniej świeci, idzie wiosna, można już urealniać ogrodowe plany.
W mojej torbie nasiona lwiej paszczy - będziemy siać
W mojej torbie nasiona lwiej paszczy - będziemy siać
- adamanna
- Kontakt:
Oj tak tak ciężko doczekać wiosny , łapki swędzą - już by się chciało coś posiać i posadzić . Z wysiewami jednak czekam do marca , w ubiegłym roku zaczęłam wysiewy już w lutym ale to za wcześnie , roślinki bardzo się wyciągały z braku słonka
- Rozana
- 1000p
- Od: 20 wrz 2014, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja na razie nie myślę o wysiewach. Nie chcę za wcześnie. Mamy czas. A nasion mam duuuużo.
- ASK_anulla
- Od: 25 cze 2013, o 13:44
Jak się potoczyła produkcja frywolitek? Ładne wyszły, nie pomyślałabym, że to Twój debiut. Ja mam dwie lewe ręce do robótek. Szczytem możliwości jest dla mnie uszycie sukienki dla lalki - ręcznie . Bratowa mi robi szydełkowe aniołki na choinkę. Muszę jej podsunąć Twoje zdjęcia, to jeszcze ją naciągnę na frywolitkowe śnieżynki. Ja rozmnażam dla niej rośliny - zdecydowanie lepiej mi to wychodzi.
Z wysiewami się wstrzymuję, ale chyba papryka już niedługo trafi na parapet. Ciekawe, co w tym roku mi potomstwo wysypie.
Z wysiewami się wstrzymuję, ale chyba papryka już niedługo trafi na parapet. Ciekawe, co w tym roku mi potomstwo wysypie.
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
- witch
- 1000p
- Od: 9 cze 2013, o 10:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja też rok temu za wcześnie wysiałam więc przystopuję tym razem, ale nie odmówię sobie porządkowania ogrodu już w marcuadamanna pisze: Oj tak tak ciężko doczekać wiosny , łapki swędzą - już by się chciało coś posiać i posadzić . Z wysiewami jednak czekam do marca , w ubiegłym roku zaczęłam wysiewy już w lutym ale to za wcześnie , roślinki bardzo się wyciągały z braku słonka
- adamanna
- Kontakt:
Ano całkiem dobrze , kolekcja aniołków wzrosła do 6, powstało też kilka różnych gwiazdeczek, motyl i zając i musze przyznać że podoba mi się ta metoda, choć moje wytwory dalekie są od doskonałości , teraz chciałabym opanować robienie frywolitek czółenkiem ale to jak dla mnie wyższa szkoła jazdy.ASK_anulla pisze:Jak się potoczyła produkcja frywolitek?
Z wysiewami również wstrzymuje się do połowy marca , nie ma co się spieszyć kiedy słonka jak na lekarstwo
- adamanna
- Kontakt:
jeszcze tydzień i pojadę zobaczyć co wyłazi z ziemi na działce, M postanowił wrócić na domowe śmieci już się doczekać nie mogę i ciekawość mnie zżera co przetrwało a co trzeba będzie dokupić
A swoja drogą to zaczęłam się coraz bardziej zastanawiać czy jednak nie odkurzyć swojego prawa jazdy, wykupić kilka jazd z instrukrorem, bo przez tej głupi wyjazd eMa strasznie czułam się uziemiona
A swoja drogą to zaczęłam się coraz bardziej zastanawiać czy jednak nie odkurzyć swojego prawa jazdy, wykupić kilka jazd z instrukrorem, bo przez tej głupi wyjazd eMa strasznie czułam się uziemiona
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aniu zrób to ja nie zrobiłam, czas mija i strasznie brakuje mi samodzielności. Moja córka zaczęła z musu jeździć po 10 latach i teraz z tego musu jest bardzo zadowolona
To mam rozumieć, że posiadasz prawko i nie jeździsz? ....a Ty leniuszku, a masz klapsa mieć i prawko i być uzależnioną od mężusia ja bym teraz bez autka nie potrafiła żyć ale u czyścioszków to rowerkiem pomykam i też jestem zadowolona
Rzeżucha już mi kiełkuje, za niedługo pierwsze zielone wcinać będę
Rzeżucha już mi kiełkuje, za niedługo pierwsze zielone wcinać będę
- adamanna
- Kontakt:
Ano dobrze zrozumiałaś kochana mam prawko od 30 lat z czego pewnie 25 przeleżało w szufladzie , ale nie specjalnie rozpaczało z tego tytułu , źle mu tam nie jest Ja do tej pory jakoś tez nie narzekałam na bycie pasażerem nawet mi to pasuje, dopiero teraz tak się strasznie uziemiona poczułam . Ale nic to M już wraca
Jak pogoda pozwoli w sobotę pojedziemy oficjalnie rozpocząć sezon ogrodowy 2016
Będą fotki....
Jak pogoda pozwoli w sobotę pojedziemy oficjalnie rozpocząć sezon ogrodowy 2016
Będą fotki....
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
To tak jak ja prawo jazdy mam od wielu lat,robiłam w szkole średniej i...tylko mam ,ale też nie narzekam M to mój osobisty kierowca ,dzieci też jeżdżą