Uratowane storczyki (Art) :)
Witam !
Oto mój nowy storczyk. Pierwsze zdjęcie dedykuję Tobie Aniu
Na drugim, w zbliżeniu 3 warżki. Najlepiej widać w całkowitym powiększeniu. Owady miałyby dylemat - na której "wylądować"
Oprócz oglądania wystawy, spotkała mnie wczoraj jeszcze druga przyjemność - poznałam Renatkę, przemiłą osobę !
Po bliższym poznaniu, jeszcze bardziej cieszę się, że jest tu z nami. Tak nam sie dobrze rozmawiało, że o mało nie spóźniłam się do pracy !
To spotkanie odbywało się niestety w pośpiechu, tak więc wciąż przed nami ...
Pozdrawiam, Joanna
Oto mój nowy storczyk. Pierwsze zdjęcie dedykuję Tobie Aniu
Na drugim, w zbliżeniu 3 warżki. Najlepiej widać w całkowitym powiększeniu. Owady miałyby dylemat - na której "wylądować"
Oprócz oglądania wystawy, spotkała mnie wczoraj jeszcze druga przyjemność - poznałam Renatkę, przemiłą osobę !
Po bliższym poznaniu, jeszcze bardziej cieszę się, że jest tu z nami. Tak nam sie dobrze rozmawiało, że o mało nie spóźniłam się do pracy !
To spotkanie odbywało się niestety w pośpiechu, tak więc wciąż przed nami ...
Pozdrawiam, Joanna
Żadna tajemnica - 60 zł. Wszystkie storczyki miały ceny jak w kwiaciarniach . Można też było pertraktować ceny tych
piękności wystawionych do oglądania (oczywiście nie wszystkich). Ale to już były ceny od 100 zł wzwyż !
W tym miejscu muszę dodać, że "górą" była Wystawa w Sosnowcu - ceny dużo przystępniejsze i o wiele większy wybór.
piękności wystawionych do oglądania (oczywiście nie wszystkich). Ale to już były ceny od 100 zł wzwyż !
W tym miejscu muszę dodać, że "górą" była Wystawa w Sosnowcu - ceny dużo przystępniejsze i o wiele większy wybór.
- renata75
- 1000p
- Od: 5 kwie 2008, o 16:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Joanno zacznę od storczyka,faktycznie jest z niego dziwaczek,ale za to jaki piękny,nawet sobie nie wyobrażałam ,że tak może wyglądać. Jeśli chodzi o nasze spotkanie to ja też się bardzo z niego cieszę i tę wypijemy nie jeden raz ,mam taką nadzieję.Kurcze zamykam oczy i mam twego storczyka przed oczami ,zrobił na mnie duże wrażenie niezły unikat masz teraz w swojej kolekcji.
Do zobaczenia.Pozdrawiam
Do zobaczenia.Pozdrawiam