Iwonka1 witaj w klubie!
Fotoogrodomaniaków niezrzeszonych !

jeszcze , coraz to przybywa.
Nie da się ukryć!

Cieszę się ,że
poucztowałaś u mnie
lemonkaIza i Basia
apus nie mam takich problemów z floksami na razie...kiedyś dawniej miałam mączniak i się ich pozbyłam...powróciły do mnie całkiem niedawno..te mączniaka też nie mają...
Izo dla mnie wszystkie paprocie są ładne bo jestem ich wielką fanką

...mam wietlice,paprotniki, języcznik,adiantum,nerecznice... nie potrafię polecić szczególnych odmian bo to indywidualne upodobania.. Paprocie ogrodowe nie są ekspansywne...mnie nawet pióropusznik nie przeszkadza choć rośnie u mnie od 30 lat i jeszcze mi działki nie
zaanektował!

a nie ma on dobrych notowań...Są
gusta i guściki...Zerknij w
necie i coś dla siebie wybierzesz...
Soniu dziękuję za uznanie względem moich balkonowych

...Lilie mam posadzone 5 szt, w jednej średniej wielkości skrzynce balkonowej i po 3 w 2 całkiem małych ,sadziłam w marcu z zamiarem przeniesienia ich na działkę ale jakoś tak zeszło,że pozostały na balkonie... Mają się całkiem dobrze...pachną oszałamiająco...
Soniu, to nie gipsówka tylko zatrwian tatarski związuję go bo też by leżał ... dołem nie zajmuje wiele miejsca natomiast szeroki jest górą co mnie osobiście odpowiada..
Wczoraj po nocnych opadach u mnie było wystarczająco dużo wilgoci do sadzenia i przesadzania roślin , choć nie wymagały wielkich dołków , było raczej pochmurno i nie za gorąco więc też właściwie dzień wykorzystałam .No i walkę z chwastami toczyliśmy z M a
urobek mieliśmy imponujący...

alberich tym razem okrywowa
wg najnowszych forumowych
trendów czerwone róże zaczynają być
obciachowe