Witajcie
Poniedziałek już prawie dobiega końca, do weekendu coraz bliżej
Dzisiejszy wieczór spędzam z muzyką U2,
ścieżka dźwiękowa do filmu o Mandeliporwała mnie bez reszty!
Daffo, czyli jednak wróżka! A mi tu wmawiają, że czarownica
![;:306 ;:306](./images/smiles/2smiech.gif)
Miłego wieczoru kochana!
Marysiu, zgadzam się, że na świecie jest miejsce dla każdego
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
Ale odnośnie kotów zostanę przy swoim
Iwonko, dziękuję
![hmm ;:131](./images/smiles/blush.gif)
Technika jeszcze do poprawy, bo ze sztuką fotografii to ma niewiele wspólnego, ale miło mi, że zdjęcia Ci się podobają! Te motylki to pospolite "cytrynki", jest ich całe mnóstwo latem w ogrodzie!
Jagi, Baden-Baden to poważny temat, jak Ty bidulo śpisz po nocach z takimi dylematami?
![tuli ;:168](./images/smiles/hug.gif)
Serio, bardzo mnie cieszy ta dyskusja, niezwykle twórcza! A zdjęcia to tak na osłodę przednówka
Majeczko, dzięki! Ja raczkuję w temacie lilii, dopiero drugi rok je mam, ale już powiększam poletko bo uwielbiam ten odurzający zapach latem na tarasie
Aguś, nieźle mnie ubawiłaś!
![;:306 ;:306](./images/smiles/2smiech.gif)
Wyprowadzki sobie nie wyobrażam, przynajmniej na razie?.ale jeżeli już to do większego?ogrodu z jakimś niedużym domkiem ;-)) Oby dzisiaj przyśniło Ci się coś przyjemniejszego niż moje dylematy finansowe
![Wink :wink:](./images/smiles/icon_wink.gif)
Ściskam!
Jonatanko, wszystkie jarzmianki pasują do róż! Ja jestem nimi zachwycona i zauroczona
April, musisz mnie odwiedzić w tym roku i wybierzemy się razem na łowy!Giełda jest fajowa, mnóstwo takich miejsc z gadżetami, trzeba się tylko mocno trzymać za portfel ;-)) AAaa..dziękuję za wirtualną wizytę w Twoim domku! Pięknie i elegancko mieszkacie
Nifredilku, witam ponownie i zapraszam! Ja zamierzam sprowadzać wiosnę co weekend, aż przyjdzie ta upragniona za oknem
Małgosiu, współczuję batalii z kretami?nie mam w tym względzie (na szczęście!) doświadczeń, ale w wielu wątkach opisywane są metody skutecznej walki z tym szkodnikiem. Może znajdziesz jakieś skuteczne oręże
![boxing ;:134](./images/smiles/boxing.gif)
Powodzenia!
Milenko, witaj! U mnie dzisiaj było słonecznie, ale niestety słonko podziwiałam tylko zza okna?byle do weekendu
cdn. ;-))