Piękno ukryte w małych szczegółach, drobinkach czasami .Oj trzeba czasami wytężyć oczy bardziej aby dostrzec tak misternie stworzone piękno kwiatuszka,rośliny
niezapominajki
andzia2834-Aniu ; JaSNa; misiaczekm-Piotrze Moja Ann jest już 3 sezon u mnie.Nie należy do najwcześniejszych,ale jest piękna,Pąki jak widać ma bardzo intensywnego ciemnego cyklamenu,A potem jak rozkwitnie to jest blado różowa
Raz tylko chyba 2 lata temu,pąki jej po przymrozkach wiosennych zmarły ,i tylko te bardziej uśpione 2 czy 3 zostały i potem rozkwitły.Bardzo ciekawa jestem właśnie co to za śliwa,Pąki miała różowe,jak rozkwitła to na róż - białawy.Piotrze,nie wiem czy jestem wyrazista,,,powiem,nie jestem krzykliwa, nie jestem na 1 -planie,raczej jestem spokojna,ustępująca,wrażliwa ,ciepła ,

Taki obraz pasuje Ci do Anny??
Może jakiś owoc zawiąże to ktoś rozpozna
Iw-Iwonko wiosna pięknieje z każdym dniem.Magnolia na razie jest ciemna w pąkach ale jak rozkwitnie to w środku jest blado- różowa

Ja raczej kupuję roślinki te które mi się podobają.Tylko magnolie kupiłam dla imienia.I dlatego ,że ma być nie dużym krzewem czy drzewkiem.W wieku 15 lat osiąga 3,5 m wys.
Hosta jest Anne,ale ja jej nie mam,a chyba tez powinnam mieć.
i taki motylek mnie a raczej żurawkę odwiedził;
Zorzynek rzeżuchowiec
Aneczko1979 Czasmi tak mają młode roślinki,że mało jeszcze kwiatu zawiązują,Przyznam,że moja Ann miała po kilka zawsze.Ja tylko wczesna wiosna daję jej nawóz i tyle.