Można by rzec słowami poety -"Cicho wszędzie, głucho wszędzie".... Cisza i spokój w przyrodzie i na forum różanym również
Wcale mnie to nie dziwi, wszyscy z nadzieją czekamy na lepszy, następny sezon. Większość już posadziła swoje zamówione nowości inni jeszcze czekają z bijącym sercem na ich realizacje a ja zastanawiam się, co by tu jeszcze wymyślić, aby zmieścić następne swoje zachcianki. Na parę sztuk, których nie zdążyłam posadzić miejsce mam, ale na następne? Jak na razie pomysłu brak
![gwizdanie ;:224](./images/smiles/whistling.gif)
a miejsce muszę znaleźć
![hmm ;:131](./images/smiles/blush.gif)
Cóż cała zima przede mną, może coś się zwolni w międzyczasie
![super ;:333](./images/smiles/thumbsup.gif)
.
Karolinko ja tam się nie patyczkuję i patyczkuję
![lezy-ze-smiechu :;230](./images/smiles/lezy-smiech.gif)
To taka frajda jak widać zielone "noski" a później tyciunie listeczki
![brawo ! ;:138](./images/smiles/clap.gif)
. Uwielbiam te momenty, kiedy już mam pewność, że jeszcze jedna roślinka się przyjęła. Tak naprawdę jest mi obojętne co to jest, ważne, że patyczki są moje
Jadziu Eyes for You jest śliczna, też bardzo fajna jest Blue for You. Moich kilka patyczków wypadło, ale reszta jak na razie się trzyma. Zobaczymy co przeżyje do wiosny. Na razie nie ma się czym podniecać
![Wink :wink:](./images/smiles/icon_wink.gif)
Te co w ogrodzie prawdopodobnie mają się dobrze i tak tez rokują
Że też ja nie mam w okolicy nikogo, kto chciałby się pozbyć takich fajnych rzeczy, mnie tez przydałyby się takie akwaria. Myślę, że będzie im fajnie pod szkłem, tym bardziej, że to jednak większa powierzchnia no i oczywiście masz rację, będą miały cieplej.
Jadziu u nas wczoraj na chwilkę zrobiło się biało, ale niestety na baaardzo króciutko.
W sobotę jeszcze namówiłam męża, by wywieźć resztę kompostu pod róże, tak więc większość będzie miała lepszy start wiosną.
Została jeszcze tylko rabata północna, ale ona ma jeszcze zapasy z ubiegłego roku, więc może poczekać do jesieni na swoją dawkę.
Wiosną różyczki dostaną za to więcej granulowanego obornika, więc chyba się na mnie nie obrażą
![gwizdanie ;:224](./images/smiles/whistling.gif)
.
Serduszko mocniej bije do Novalisa? No to proszę, Karolinka chyba z przyjemnością popatrzy na fioleciki
![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
Chwilka wspomnień dla Was dziewczyny
![Obrazek](http://images83.fotosik.pl/162/66ee9527eb72222fmed.jpg)