Ogródek Gosi 17
- ewelkacha88
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Gosi 17
Witaj . Cola też śpi na razie na poduszce i kocu ale na pewno w swoim czasie dostanie łóżeczko. Nie wiem po prostu czy jest sens teraz kupować bo mogłaby roznieść go w mak ,chociaż nie wykazuje jakiegoś nadmiernego gryzienia i niszczenia (jak na razie ) . Ja też jestem ciekawa tej kocimiętki . To chyba ta co rośnie zaraz obok łuku , taka wielka stojąca . Piękne dalie kupiłaś. Ja w zeszłym roku też kupiłam kilka ale szału nie było . Tylko kilka było zgodnych z opakowaniem . Oby u Ciebie wszystkie były takie jak na obrazkach . Śliczna zima u Ciebie, taki ogród poprószony śniegiem bardzo fajnie wygląda . Pozdrawiam .
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
O widzę Gosiu zakupy porobione.
Piękne dalie i lilie.....ja też w tym roku będę miała dalie.
Nie idzie się oprzeć.
Śnieg za oknem i dalej wspominamy. Wspominki bardzo cenne i poprawiające humor.
Piękne dalie i lilie.....ja też w tym roku będę miała dalie.
Nie idzie się oprzeć.
Śnieg za oknem i dalej wspominamy. Wspominki bardzo cenne i poprawiające humor.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ciekawe odmiany dalii sobie sprawiłaś, Gosiu.
Ja z nich zrezygnowałam. Nie mogę przechować, nie będę co rok kupować nowych karp. Muszę się zadowolić niskimi z nasion, a te mam własne. Zresztą też są ładne i przyciągają mnóstwo motylków.
Zdrówka.
Ja z nich zrezygnowałam. Nie mogę przechować, nie będę co rok kupować nowych karp. Muszę się zadowolić niskimi z nasion, a te mam własne. Zresztą też są ładne i przyciągają mnóstwo motylków.
Zdrówka.
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Gosiu widzę zima na całego, roślinki pokupowane sezon się rozpoczyna z tupnięciem hehe jak zakwitną będzie co podziwiać a teraz czekamy i planujemy
- Duende
- 100p
- Od: 29 sty 2018, o 14:20
- Kontakt:
Ale zakupy liliowe! Będzie się działo
Teraz tylko czekamy na stopnienie śniegu, odejście zimy i do ogródków.
Teraz tylko czekamy na stopnienie śniegu, odejście zimy i do ogródków.
- ewarost
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Kontakt:
Gosiu zima w pełnej krasie , ale kwiatuchy kuszą... też bym chętnie kupiła kilka dalii, ale nie mam ich gdzie przechowywać więc szkoda mi ich na jeden sezon... Dzisiaj i u mnie śnieżnie więc już nie musze zazdrościć śniegu ... Miłego weekendu
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Soniu, tak to bywa w życiu, ktoś umiera, ktoś się rodzi. Trzeba się z tym pogodzić.
Właśnie dzisiaj dokupiłam kilka lilii. Zalezy mi przede wszystkim na zapachu, nie na wygladzie.
Tylko pozazdrościć Ci śniegu. U mnie mrozi, ale rośliny nie mają kołderki. Ciekawe jak przetrwają
Aniu, z tym ogrodem daliowym to bym nie przesadzała. Na razie nie mam inklinacji do zbieractwa tych roślin. Ot, kilka sztuk
Właśnie te niewielkie kwiaty podobają mi się w daliach bardzo. Szczególnie te o pojedynczych płatkach. Lubię takie delikatne kwiaty.
Ewelinko, pies do około roku potrafi coś pogryźć, potem się uspakaja. Chociaż Flesz nie wiem dlaczego bardzo lubił gryźć swoje łóżko. Szczególnie kiedy był bardzo rozbawiony. Nie mam pojęcia dlaczego? Przecież uwielbiał to swoje legowisko. Ja zazwyczaj bardzo późno chodze spać. Flesz sam nie poszedł do łóżka. Czekał na mnie. Często mnie zaganiał, żebym się pospieszyła, bo jemu już chciało się spać, a ja jeszcze siedziałam. Śmieszny był
Zobaczymy jak będzie ze zgodnością. Zazwyczaj wszystko co kupowałam w marketach zgadzało się.
Lucynko, ja też niby nie mam gdzie przechowywać, ale jakoś nie mogłam się oprzeć. Zresztą, nie kosztowały dużo. Można od czasu zaszaleć
Mariusz, nie tylko kupione,. ale i zamówione. Czekam na róże, chryzantemy
Chociaż najwięcej planuję kupić wiosną w szkółkach, na kiermaszach, na żywo, bo to najbardziej lubię
Duende, liczę na jak najszybsze ocieplenie. Bardzo chciałabym już wyjść do ogrodu popracowac
Ewo, dalie w marketach nie sa takie drogie, więc postanowiłam, że nawet jak mi nie przetrwają zimy to i tak kilka kupię i będę traktowała jak jednoroczne.
Niestety u mnie śniegiem tylko popruszyło, a szkoda, bo roślinki marzną
Jak już pisałam dziewczynom, śniegu u mnie prawie nie ma. Dzisiaj coś tam popruszyło, ale to tylko jakby pudrem pączki obsypał
Coraz dłuższy dzień pozwala nacieszyć oczy widokiem za oknem. Jeszcze trochę i może uda się wyjść popracować trochę
Ciągnie mnie bardzo
Na razie leczę się robiąc zakupy roślinne i oglądając asortyment szkółek.
Większych zakupów nie będzie, ale popatrzeć można
Właśnie dzisiaj dokupiłam kilka lilii. Zalezy mi przede wszystkim na zapachu, nie na wygladzie.
Tylko pozazdrościć Ci śniegu. U mnie mrozi, ale rośliny nie mają kołderki. Ciekawe jak przetrwają
Aniu, z tym ogrodem daliowym to bym nie przesadzała. Na razie nie mam inklinacji do zbieractwa tych roślin. Ot, kilka sztuk
Właśnie te niewielkie kwiaty podobają mi się w daliach bardzo. Szczególnie te o pojedynczych płatkach. Lubię takie delikatne kwiaty.
Ewelinko, pies do około roku potrafi coś pogryźć, potem się uspakaja. Chociaż Flesz nie wiem dlaczego bardzo lubił gryźć swoje łóżko. Szczególnie kiedy był bardzo rozbawiony. Nie mam pojęcia dlaczego? Przecież uwielbiał to swoje legowisko. Ja zazwyczaj bardzo późno chodze spać. Flesz sam nie poszedł do łóżka. Czekał na mnie. Często mnie zaganiał, żebym się pospieszyła, bo jemu już chciało się spać, a ja jeszcze siedziałam. Śmieszny był
Zobaczymy jak będzie ze zgodnością. Zazwyczaj wszystko co kupowałam w marketach zgadzało się.
Lucynko, ja też niby nie mam gdzie przechowywać, ale jakoś nie mogłam się oprzeć. Zresztą, nie kosztowały dużo. Można od czasu zaszaleć
Mariusz, nie tylko kupione,. ale i zamówione. Czekam na róże, chryzantemy
Chociaż najwięcej planuję kupić wiosną w szkółkach, na kiermaszach, na żywo, bo to najbardziej lubię
Duende, liczę na jak najszybsze ocieplenie. Bardzo chciałabym już wyjść do ogrodu popracowac
Ewo, dalie w marketach nie sa takie drogie, więc postanowiłam, że nawet jak mi nie przetrwają zimy to i tak kilka kupię i będę traktowała jak jednoroczne.
Niestety u mnie śniegiem tylko popruszyło, a szkoda, bo roślinki marzną
Jak już pisałam dziewczynom, śniegu u mnie prawie nie ma. Dzisiaj coś tam popruszyło, ale to tylko jakby pudrem pączki obsypał
Coraz dłuższy dzień pozwala nacieszyć oczy widokiem za oknem. Jeszcze trochę i może uda się wyjść popracować trochę
Ciągnie mnie bardzo
Na razie leczę się robiąc zakupy roślinne i oglądając asortyment szkółek.
Większych zakupów nie będzie, ale popatrzeć można
- ewarost
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Kontakt:
Gosiu jak patrze na twoje fotki to mam mocne postanowienie... pstrykać jak najwięcej fotek latem, żeby było co wspominać w takie dni jak dzisiaj ... Też odwiedzam szkółki wirtualnie i już wiem, że z pewnością coś kupię w Gospodarstwie Ogrodniczym Bilskich już nieco wrzuciłam do koszyka, ale wiesz jak to jest chciejstwa przekraczają zazwyczaj możliwości... Ale to fajny wypełniacz czasu nim przyjdzie wiosna i
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Gosiu, dawno tutaj nie pisałam, chociaż często zaglądam ale na tak energetyczno-wiosenne fotki trudno nie reagować. Dziękuję za porcję cudnej wiosny. Od razu poprawiła mi humor.
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Dzisiaj zahaczyłam o OBI i też kupiłam dalię, ale tylko jedną. Za chwilę marketowe półki zapełnią się torebkami, będzie można przebierać i wybierać
Piękne wspominki A trawnik jaki soczyście zielony, widać pracę jaką w niego włożyłaś
Piękne wspominki A trawnik jaki soczyście zielony, widać pracę jaką w niego włożyłaś
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ewo, ja uwielbiam wspominki letnie o tej porze roku.
Przynajmniej słońce na zdjęciach cieszy, kiedy za oknem ponuro.
Ja wolę zdecydowanie zakupy na żywo. Lubię zobaczyć roślinę, postać nad nią, zastanowić się gdzie ją posadzić. Zdjęcia na mnie tak nie działają
Ino, miło, że zajrzałaś. Widzę własnie, że sporo osób nie odzywa się, albo w ogóle zrezygnowało z forum. Szkoda
Iwonka, w OBI też już są roślinki? Czy to nie wcześniej niż poprzednio?
Kupiłaś tylko jedną dalię?
Jak widziałaś zakupiłam kilka i gdybym miała miejsce kupiłabym jeszcze kilka. Ale to już od koleżanki, która ma niesamowite okazy.
Przynajmniej słońce na zdjęciach cieszy, kiedy za oknem ponuro.
Ja wolę zdecydowanie zakupy na żywo. Lubię zobaczyć roślinę, postać nad nią, zastanowić się gdzie ją posadzić. Zdjęcia na mnie tak nie działają
Ino, miło, że zajrzałaś. Widzę własnie, że sporo osób nie odzywa się, albo w ogóle zrezygnowało z forum. Szkoda
Iwonka, w OBI też już są roślinki? Czy to nie wcześniej niż poprzednio?
Kupiłaś tylko jedną dalię?
Jak widziałaś zakupiłam kilka i gdybym miała miejsce kupiłabym jeszcze kilka. Ale to już od koleżanki, która ma niesamowite okazy.
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Gosiu czy ten twój obserwator nas się wstydzi czy bawi się w chowanego? Przytulanko
Wiosennie, kolorowo wkrótce tak będzie a teraz masz rację miło popatrzeć jak było. U mnie śniegu nie było ale od kilku dni trochę napadało, pomroziło i leży mało bo mało ale zawsze nóżki przykryje roślinkom.
OBI u nas nie ma, najbliższe to chyba w Słupsku, kilka razy byłam ale jakoś nie trafiałam na coś co by mi wpadło w łapki.
Wiosennie, kolorowo wkrótce tak będzie a teraz masz rację miło popatrzeć jak było. U mnie śniegu nie było ale od kilku dni trochę napadało, pomroziło i leży mało bo mało ale zawsze nóżki przykryje roślinkom.
OBI u nas nie ma, najbliższe to chyba w Słupsku, kilka razy byłam ale jakoś nie trafiałam na coś co by mi wpadło w łapki.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Gosiu najczęściej te lilie pachnące są najładniejsze , ogród pięknie pachnie gdy kwitną .Margo2 pisze:Soniu, tak to bywa w życiu, ktoś umiera, ktoś się rodzi. Trzeba się z tym pogodzić.
U mnie też nie ma śniegu/ teraz troszkę jest biało ale to tylko poprószone nocą/a nocą mrozy były dość duże wiec roślinki mogły ucierpieć .