W moim ogródeczku ... Halina ;-) 2008r.
- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu, chciałam Ci wysłać wiadomość na P.W. ale nie mogę wysłać - ciekawe dlaczego? - dlatego piszę tu ;-0
Jolu, musisz wejść na swój profil i tam gdzie dodałaś emblemat ... wciskasz przeglądaj i dodajesz swoje zdjęcie, tak jak zdjęcia ogrodów. Swoje zdjęcie musisz zmniejszyć 100/92 wtedy wchodzi. Ja wcześniej wycięłam moją twarz ze zdjęcia, a dopiero potem zmniejszyłam ;-)
Jolu, musisz wejść na swój profil i tam gdzie dodałaś emblemat ... wciskasz przeglądaj i dodajesz swoje zdjęcie, tak jak zdjęcia ogrodów. Swoje zdjęcie musisz zmniejszyć 100/92 wtedy wchodzi. Ja wcześniej wycięłam moją twarz ze zdjęcia, a dopiero potem zmniejszyłam ;-)
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko właśnie zwiedziłam Twój ogródek i powiem Ci że jestem pod wrażeniem.Pięknie zagospodarowany teren i tyle ślicznych roślin i ten stawik romantyczne miejsce .Powiem Ci Halinko ze uwielbiam jak jest tak dużo roślin taki przepiękny gąszcz. Ja niedawno też kupiła dwa wiciokrzewy i mam nadzieję ze będa rosły tak pięknie jak U Ciebie Halinko. Żarnowce aż dech zapiera ja ich nie mam ale na wiosnę pierwsze co zrobię to własnie je zakupię .Co do jaskółczego ziela to pierwszy raz sie spotkałam aby ta roślinka była w ogrodzie , wszędzie gdzie napotkałam wyrywałam uznając ja za chwast .A kto by pomyślał że może dawać taki urok Koteczki milusie takie kochane, powiedz Halinko czy ten jeden jest z persów ?I na koniec powiem Ci że Twój ogród z przyjemnością ogladałam i bardzo mi sie podoba . Męża masz przystojnego Ty jesteś śliczna kobietą (teraz to widać jak zdjęcie dałaś z bliska) tworzycie piękną parę a synuś no no nie powiem ,pewnie wianuszek panienek koło niego hi hi pozdrawiam Cię gorąco
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: