Storczyki Jolanty
JOLUNIAPomysł świetny.Mój maz by mi raczej w metaloplastyce wykuł hihihi taki koszyczek Wandy masz tak cudne ,ze nie wiem co pisać.Super dziewczyny ,ze korci Was inna uprawa niz dotychczas stosowana.Mozna sie wiele nauczyć,a przy okazji podzielic wiedzą z innymi.Mnie informacje na temat vand szczególnie interesują.Zamieżam nabyc vandzie,dlatego wszelkie informacje łykam jak pączki w tłusty czwartek
- Jolusia
- 1000p
- Od: 25 gru 2008, o 19:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziekuje wszystkim za odwiedzenie mojego watku.
natija ja mieszkal w okolicach Stuttgartu. Moje Vandy w 99% zdobywam z Aukcji na Ebay albo sprowadzan z Tailandi od dwöch niemcöw ktörzy sie tam osiedlili i sie tym zajmuja.
PESTKA@ ja zapraszam cie bardzo do ich uprawy, naprawde warto. Jak ty wspomnialas o polskich paczkach to slina mi leci ja nie wiem. Wszystko bym dala aby chociaz jednego zjesc
natija ja mieszkal w okolicach Stuttgartu. Moje Vandy w 99% zdobywam z Aukcji na Ebay albo sprowadzan z Tailandi od dwöch niemcöw ktörzy sie tam osiedlili i sie tym zajmuja.
PESTKA@ ja zapraszam cie bardzo do ich uprawy, naprawde warto. Jak ty wspomnialas o polskich paczkach to slina mi leci ja nie wiem. Wszystko bym dala aby chociaz jednego zjesc
- Mala_MI
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Jolusiu,
w innym wątku Karolina podsunęła mi linka do takiego sprzedawcy: http://shop.ebay.pl/merchant/top-thai_W ... 0QQ_sopZ12
Rzeczywiście okazy piękne (zdjęcia!) I ceny w sumie kuszące. Ty piszesz, że zamawiasz z Tajlandii. Kwiaty przychodzą w dobrym stanie ? wszystko jest w porządku?
Być może w przyszłości bym się skusiła na jakąś vandę lub katleję (jeżeli rzeczywiście mają takie wspaniałe kolory jak tam przekonują).
w innym wątku Karolina podsunęła mi linka do takiego sprzedawcy: http://shop.ebay.pl/merchant/top-thai_W ... 0QQ_sopZ12
Rzeczywiście okazy piękne (zdjęcia!) I ceny w sumie kuszące. Ty piszesz, że zamawiasz z Tajlandii. Kwiaty przychodzą w dobrym stanie ? wszystko jest w porządku?
Być może w przyszłości bym się skusiła na jakąś vandę lub katleję (jeżeli rzeczywiście mają takie wspaniałe kolory jak tam przekonują).
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Zajrzałam do linku który podała mała mi.Proszę .powiedz cie mi jak sie zamiawia kwiaty na ebayu? podana jest cena np 9,98 + 29,00 jedna cena za kwiatka druga za pzresyłkę tak? No i co dalej??wysyłacie pieniążki na konto???To działa tak jak allegro??? KUP TERAZ jest ceną taką jaka pisze???? Kurcze dziewczyny powiedzcie mi bo jestem zielona.Na allegro to ja właściwie mieszkam ,a ebay jest dla mnie czarną magią.