Gradobicie
- Szymonambar222
- 500p
- Od: 28 gru 2008, o 08:23
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2008, o 11:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Szymonambar222
- 500p
U mnie znów kolejna burza się strasznie błyska.Najsilniejsza burza dziś czyli ta co trwa teraz przeszła znad Gorc przeszła nad nami poszła do tatr a tamtędy skręciła na wschód.I chyba znów wraca .A teraz poważnie na polu zrobiło się zło wrogo ciemno chyba lepiej wyłączę tv i kompa
Człowiek Jest Tajemnicą: Z Tajemnicy Przybywa I W Tajemnicę Odchodzi
- MagdaMisia
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U mnie leje. Jak zaczęło w okolicach 20tego maja tak do tej pory były dwa słoneczne dni. Masakra. Kiwano odeszło na tamten świat. Została tylko jedna sztuka posadzona eksperymentalnie pod folią. Zwykłe ogórki gruntowe podzieliły los kiwano. Ta pogoda podoba się chyba tylko sałacie. Rośnie wyjątkowo ładnie. No i nie zapominajmy o chwastach. Moje rabaty wyglądają tak jakbym od jesieni tam nie zaglądała.
- Szymonambar222
- 500p
- Szymonambar222
- 500p
Magada ta woja kotka miała tylko 1 małe ??.To zazdroszczę moja miała 6 i musiałem ją wywieść bo nie dał bym rady oddać kolejne 6 maluchów.Ale zostawiłem jej brata.A i nie wiecie jak pozbyć się nie wiem sam co to Albo kot albo żbik albo ryś albo jakaś krzyżówka nie mam pojęcia jest gigantyczne buszuje w lesie i wygląda jak kot domowy i terroryzuje wszystkie koty na działkach i jak się go tu pozbyć??.Nie wiem nawet czy z nim nie miała moja kotka małych.Prawdopodobnie on zabił naszego wcześniejszego kotka :x
Człowiek Jest Tajemnicą: Z Tajemnicy Przybywa I W Tajemnicę Odchodzi
- MagdaMisia
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kotka miała 3 maleństwa ale 2 urodziły się martwe - nic dziwnego bo ona ma już 15 lat. Maleństwo jest już u nas w domu, ładnie je ze spodka, pięknie się myje i uczy się korzystać z kuwety. Przez tą pogodę mam wyrzuty sumienia, że nie mogę jeździć na ogród codziennie a tam mamusia tego maleństwa czeka. Na szczęście są sąsiedzi, którzy ją dokarmiają.
Małe nie ma jeszcze imienia...
A tak btw dobrze, że do plagi deszczowej i burzowej nie dołączył we Wrocławiu grad bo chyba bym się załamała.
Małe nie ma jeszcze imienia...
A tak btw dobrze, że do plagi deszczowej i burzowej nie dołączył we Wrocławiu grad bo chyba bym się załamała.