MODERATORZY - "www.ForumOgrodnicze.info"
- lanceta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: MODERATORZY - "www.ForumOgrodnicze.info"
GRATULUJĘ! ,życząc satysfakcji i zadowolenia .....bądżcie wyrozumiali dla nowych forumków
- AloesIk
- Od: 23 lut 2011, o 16:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Ja również dołączam się do gratulacji , i życzę samych przyjemności z tego zaszczytu . Pozdrawiam
- aniawoj
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 paź 2005, o 19:21
- Kontakt:
Serdecznie Wam gratuluję i witam w naszym gronie
http://kalina-rosliny.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- rapunzel
- Od: 26 lip 2011, o 18:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
I ja gratuluję nowym moderatorom.
Ładne te różowe wyróżnienia.
Ładne te różowe wyróżnienia.
Gratulacje dla nowych Moderatorów
-
- Od: 18 kwie 2007, o 10:17
- Kontakt:
To ja jako jeden z tych "nowych" (nowy tylko jako moderator bo jako zwykły forumowicz to już weteran ) chcę podziękować Administratorowi i dotychczasowym Moderatorom za zaufanie.
Dziękuję również Wam, użytkownikom za gratulacje choć mam wątpliwości czy bycia moderatorem należy gratulować - może raczej współczuć . Pracy trochę więcej i czas na zwykłe czytanie forum się nieco skurczy ale to jeszcze nie największy problem, bo tego byłem świadomy deklarując swoją chęć pomocy jako moderator. Gorszym wydaje mi się ryzyko niechęci (delikatnie mówiąc) ze strony innych użytkowników bo jak już się przekonałem bycie moderatorem kojarzy się wielu z żądzą władzy i wywyższaniem się.
Mam jednak nadzieję, że wszystko się ułoży i spory, które będę ewentualnie musiał rozwiązywać nie będą "kością niezgody" między mną (moderatorem) a nikim z Was.
Poza tym pozostaję nadal zwykłym użytkownikiem naszego Forum szukającym wiedzy ogrodniczej i rad od bardziej doświadczonych.
Dziękuję również Wam, użytkownikom za gratulacje choć mam wątpliwości czy bycia moderatorem należy gratulować - może raczej współczuć . Pracy trochę więcej i czas na zwykłe czytanie forum się nieco skurczy ale to jeszcze nie największy problem, bo tego byłem świadomy deklarując swoją chęć pomocy jako moderator. Gorszym wydaje mi się ryzyko niechęci (delikatnie mówiąc) ze strony innych użytkowników bo jak już się przekonałem bycie moderatorem kojarzy się wielu z żądzą władzy i wywyższaniem się.
Mam jednak nadzieję, że wszystko się ułoży i spory, które będę ewentualnie musiał rozwiązywać nie będą "kością niezgody" między mną (moderatorem) a nikim z Was.
Poza tym pozostaję nadal zwykłym użytkownikiem naszego Forum szukającym wiedzy ogrodniczej i rad od bardziej doświadczonych.
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Kontakt:
sylwekw pisze:.......... ewentualnie musiał rozwiązywać nie będą "kością niezgody" między mną (moderatorem) a nikim z Was.
I o to właśnie chodzi .
Proszę tak traktować każdego ze "Starych i Nowych" Moderatorów jako jednego z Was a nie jako jakiegoś .. odszczepieńca
Każdy z Moderatorów to Osoba wybrana , jako ta do kórej Wy Państwo macie zaufanie i ją lubicie.. i nie zmieniajmy tego
INFO dodatkowe , cytuję z pierwszego postu , dla dotarcia do każdego czytającego "od końca":
napisałem :
.......Moderatorzy, którzy doszli ( NOWI ) raczej specjalistyczni... zobaczymy.... czas pokaże
No i czas już pokazał .. Włączam Im uprawnienia do prawie wszystkich działów co nie zmienia faktu iż każdy ma swoje "Ulubione"
blabla
piterek
Deirde
Comcia
lubelski
babuchna
To dla mnie .Administrator pisze:INFO dodatkowe , cytuję z pierwszego postu , dla dotarcia do każdego czytającego "od końca":
Gratuluję .
- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Również gratuluję nowym moderatorom
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Nowym modom życzę aby mieli do czynienia z dobrą i sympatyczną atmosferą na Forum.