Mój ogród od początku...
- drozd
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lut 2009, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród od początku...
Mareczku Ładnie wyglądają rozwary i wysokie ale trzeba ich podwiązywać,bo nie utrzymają ciężaru kwiatów. A z tym skarlaniem - nie wierz - to chwyt ogrodniczy. Szybciej kwitną no i bardziej amatorskie.
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
-
- Od: 16 lut 2010, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marku widzę że jak się rozpędziłeś z zakupami na wiosnę to do tej pory nie możesz się zatrzymać .podziwiałam twoje canny .piękne kolory ja mam mnóstwo czerwonych .może kiedyś mała zamianka
ogród u stóp klasztoru
ogród u stóp klasztoru
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
witaj Marku obejrzałam roślinki rosnące w twoim ogrodzie i wiele z nich mnie urzekło: szafirki, szachownica, trzykrotki, hortensje...długo by wymieniać świadczy to tylko o tym, że starasz się, aby o każdej porze roku, było w ogrodzie ciekawie i kolorowo spodobało mi się, to co zobaczyłam i jeżeli pozwolisz, będę częściej zaglądać do Twojego ogrodu pozdrawiam koteczki super i kolekcja "butelek" również
- Zielona_Ania
- Od: 2 mar 2010, o 17:40
Zefirant i u mnie zaszczycił jednym kwiatem
Datury to faktycznie jak drzewka, no i ładne donice im zrobiłeś.
Datury to faktycznie jak drzewka, no i ładne donice im zrobiłeś.
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marku przyszłam z rewizytą, masz również duży obszar do pracy, jaką powierzchnię zajmuje Twój ogród. Duże zaintereowanie wzbudziły u mnie napełnione butelki, masz podobną pasję jak mój mąż
A jak zobaczyłam to zdjęcie
zaczęłam zastanawiać się jak jedna z moich kici trafiła do Ciebie, są tak bardzo podobne.
A jak zobaczyłam to zdjęcie
zaczęłam zastanawiać się jak jedna z moich kici trafiła do Ciebie, są tak bardzo podobne.
- patkaza
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
czekam na fotki
czekam
czekam
nie moge się doczekać...a tam kwitnie i ja nie widze
czekam
czekam
nie moge się doczekać...a tam kwitnie i ja nie widze
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
- Kasia_Tomek
- 500p
- Od: 23 mar 2010, o 08:32
Marku, wszystko u Ciebie pięknie kwitnie, kolorowo się zrobiło.
Bardzo spodobały mi się donice w których posadziłeś datury, sam je robiłeś?
Bardzo spodobały mi się donice w których posadziłeś datury, sam je robiłeś?
- markonix
- Od: 16 mar 2009, o 16:38
Wreszcie troszkę czasu żeby spokojnie posiedzieć i cos napisać ........ i napić się piwka....
Pogoda ostatnio taka , że znowu lało przez trzy dni , dolało i nie muszę podlewać
alinaK zakupy faktycznie całoroczne , z racji pracy zawsze znajdę chwilę aby wskoczyć gdzieś do sklepu czy na bazarek i coś wynaleźć , coś kupić -- ale problem jest tego typu że najpierw kupię bo mi się coś podoba , potem zastanawiam się gdzie to wsadzę ...... strasznie brakuje mi czasu , od sierpnia mam 2 tygodnie urlopu , coś więc podciągnę , choć chciałoby się troszkę odpocząć
heliofitka jeśli podobają Ci się moje rośliny to bardzo się cieszę , pomalutku zbieram towar , uczę się jednak cały rok , cały czas myślę co by gdzie tu wsadzić i upchnąć , problemem jest to że planowana jest kanalizacja co strasznie komplikuje mi plany , bo wiem co będzie jeśli wejdą mi w teren który zagospodaruję
Zielona_Ania no to mamy 2 szt zefiranta...... ale zważywszy że każdy z mich ma tylko 2 listki i to i sukces !!!!!
Pogoda ostatnio taka , że znowu lało przez trzy dni , dolało i nie muszę podlewać
alinaK zakupy faktycznie całoroczne , z racji pracy zawsze znajdę chwilę aby wskoczyć gdzieś do sklepu czy na bazarek i coś wynaleźć , coś kupić -- ale problem jest tego typu że najpierw kupię bo mi się coś podoba , potem zastanawiam się gdzie to wsadzę ...... strasznie brakuje mi czasu , od sierpnia mam 2 tygodnie urlopu , coś więc podciągnę , choć chciałoby się troszkę odpocząć
heliofitka jeśli podobają Ci się moje rośliny to bardzo się cieszę , pomalutku zbieram towar , uczę się jednak cały rok , cały czas myślę co by gdzie tu wsadzić i upchnąć , problemem jest to że planowana jest kanalizacja co strasznie komplikuje mi plany , bo wiem co będzie jeśli wejdą mi w teren który zagospodaruję
Zielona_Ania no to mamy 2 szt zefiranta...... ale zważywszy że każdy z mich ma tylko 2 listki i to i sukces !!!!!
- markonix
korzo_m jeśli podoba Ci się nasza kociambra to może podeślę za jakiś krótki czas potomstwo
patkaza właśnie w tym problem że mało co kwitło i dobrze ponieważ deszcz wszystko i tak zniszczył , kwiaty obite , połamane , szkoda patrzeć
Kasia_ Kasiu donice to pozostałość po niepotrzebnych deskach po boazerii , troszkę czasu i wyszły takie jakie są , głównie były przeznaczone właśnie do datur ponieważ mogę je przemieszczać w sytuacjach krytycznych , dodatkowo trudno je przewrócić jak mocno wieje
patkaza właśnie w tym problem że mało co kwitło i dobrze ponieważ deszcz wszystko i tak zniszczył , kwiaty obite , połamane , szkoda patrzeć
Kasia_ Kasiu donice to pozostałość po niepotrzebnych deskach po boazerii , troszkę czasu i wyszły takie jakie są , głównie były przeznaczone właśnie do datur ponieważ mogę je przemieszczać w sytuacjach krytycznych , dodatkowo trudno je przewrócić jak mocno wieje
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Marku święte słowa, wszystkie co do jednego Chyba skoczę do lodówki, bo kolega smaczku narobił a że cieplej jest to pić się chcemarkonix pisze:Wreszcie troszkę czasu żeby spokojnie posiedzieć i coś napisać ........ i napić się piwka....
zawsze znajdę chwilę aby wskoczyć gdzieś do sklepu czy na bazarek i coś wynaleźć , coś kupić -- ale problem jest tego typu że najpierw kupię bo mi się coś podoba , potem zastanawiam się gdzie to wsadzę ......
- patkaza
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
to i mi podajcie ;:126
markonix odrosną roślinki są wytrwałe i bardziej cierpliwe niż my
tego deszczu ciut za wiele jak na jeden raz
no i co tam kupiłeś ???
planujesz powiększać czy tworzyć nowe?
trochę słońca ci wysyłam na pocieszenie
markonix odrosną roślinki są wytrwałe i bardziej cierpliwe niż my
tego deszczu ciut za wiele jak na jeden raz
no i co tam kupiłeś ???
planujesz powiększać czy tworzyć nowe?
trochę słońca ci wysyłam na pocieszenie
Opowieść o moim miejscu...cdnn
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Za kocie potomstwo bardzo dziękuję ja w zeszłym roku zdecydowałam się na 2 kotki, do tego doszedł pies przybłęda, bardzo wierny, już wystarczy.
- markonix
Deszcz ustał i widać słońce...... dziwne , o tej porze roku ?
jeden kwiat i dwa oblicza...
.
do kwitnienia przymierza się powtórnie magnolia , ciekawe ile będzie mieć o tej porze kwiatów ?
dla mnie wciąż urzekający rozwar , jeden i piękniejszych kwiatów o ogrodzie
..
turzyca graya , cierpliwie będę czekał , niech się mnoży
stłamszona przez wiatr i deszcz belamkanda
jeden kwiat i dwa oblicza...
.
do kwitnienia przymierza się powtórnie magnolia , ciekawe ile będzie mieć o tej porze kwiatów ?
dla mnie wciąż urzekający rozwar , jeden i piękniejszych kwiatów o ogrodzie
..
turzyca graya , cierpliwie będę czekał , niech się mnoży
stłamszona przez wiatr i deszcz belamkanda