Moje zielone hobby
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje zielone hobby
Przepiękny balkonik ;) W takich, spokojnych kolorach...chętnie bym tam odpoczęła
- Wiktoria_W
- Od: 21 sty 2011, o 03:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bardzo mi się podoba Twój balkon. Przede wszystkim dlatego, że jest tam mnóstwo kolorowych kwiatów, ale również z tego powodu, że jest taki jasny i nie zabetonowany z każdej strony .
- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
Bardzo ładnie kolorystycznie dobrałaś kwity na balkonie, podoba mi się
Dziękuje za słowa uznania nie ukrywam, ze moje ogrodnicze ego zostało podniesione
Co do wyboru kwiatów, to mam już taki swój standard, czyli niezawodne nasturcje i petunie Co roku staram się dodać coś nowego, w tym roku wilec i lawenda
Co do wyboru kwiatów, to mam już taki swój standard, czyli niezawodne nasturcje i petunie Co roku staram się dodać coś nowego, w tym roku wilec i lawenda
Witam! Balkon przepiękny, ale masz tam kolorowo!
- Stokrotkania
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
Bardzo ładnie u Ciebie, szczególnie ten kącik przy pianinie
Pozdrawiam.
Kącik przy pianinie owszem przepiękny, tylko niedługo rośliny tak zarosną pianino, że jak ktoś będzie chciał zagrać, to będzie musiał z siekierą przychodzić
- agarow78
- 500p
- Od: 22 lip 2011, o 22:42
Jaki ten kącik jest cudowny aż mi się taki marzy ... ale nie mam tyle miejsca ... będę czasami w Twoim tak wirtualnie przesiadywac, jęsli pozwolisz
Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
Domimika no aż tak źle nie będzie powiedzmy, ze cześć kwiatów z tych na krzesełku już się wyniosła i została tylko zielistka a reszta ma wakacje na balkonie i tak sobie będą tam stały do końca listopada (tutaj zima zaczyna się końcem grudnia razem z przymrozkami)
agarow serdecznie zapraszam czuj się jak u siebie daj znać jak wpadniesz to może wysączymy jakiegoś drinka ;)
A tak z ostatniej chwili to... kalatea mi padła nie pasowało jej u mnie od początku no cóż... na osłodę kupiłam sobie storczyka z wyprzedaży za cale $5 (z $18 a to już coś )
agarow serdecznie zapraszam czuj się jak u siebie daj znać jak wpadniesz to może wysączymy jakiegoś drinka ;)
A tak z ostatniej chwili to... kalatea mi padła nie pasowało jej u mnie od początku no cóż... na osłodę kupiłam sobie storczyka z wyprzedaży za cale $5 (z $18 a to już coś )
- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Jeśli to kalatea pod nazwą "stromanthe" (ta różowo,kremowo,bordowa???) - to bardzo żal,one są piękne -tym bardziej szkoda
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
To właśnie była ta... No ale cóż bywa i tak nie wszystkim wszedzie pasuje
- Wiktoria_W
- Od: 21 sty 2011, o 03:14
Napisałaś, że kupiłaś storczyka, a można liczyć na jakieś zdjęcie ?
Jeszcze nie... jak pisałam był z wyprzedaży czyli przekwitnięty, ale ma jeszcze 4(!!!) paki wiec czekam ;) jak się doczekam to wystawie