Kasiu załóż wątek , jak nam pokażesz swoje królestwo będzie łatwiej doradzaćzuzola11 pisze:Witam. Mam na imię Kasia tez jestem na początku drogi "działkowej" Nabyłam ja 2 lata temu , byla zadbana jedyny minus to brak altanki podziwiam wasze od około roku ale od niedawna postanowiłam sie tu zadomowić na dobre.Jestem "zielona" jezeli chodzi o dodawanie postów , komentarzy fotek itp ale dopiero "raczkuje" w tym temacie. Wiele cennych uwag wyczytalam na tym forum, wiele podpatrzylam .Podziwiam Was za tworzenie czegoś z niczego będe tu zaglądac częściej. Olu piekne piwonie cały szpaler ich masz są sliczne ja mam jedna i nie wiem czy zakwitnie w tym roku bo w tamtym nie kwitła
ROD- mój pierwszy ogródek i pierwsze kroki jako działkowiec
- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: ROD- mój pierwszy ogródek i pierwsze kroki jako działkowiec
- zuzola11
- Od: 14 sty 2013, o 10:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
dorcia mam juz założony wątek tylko nie wiem jak wkleić link ze swoim wątkiem aby był widoczny dla innych i aby łatwiej było mnie wyszukac na forum
zuzola11 zapraszam - Moje pierwsze "kroki" na działce
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Kasiu, zwróć się do Babuchny, Comci lub innego Moderatorka. To super ludzie i Ci pomogą. A piwonia, może za głęboko posadzona?
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Marzenko obejrzałam już drugi raz cały Twój wątek ,który zachwyca z ogromną przyjemnością. Masz mnóstwo pięknych bylin i hortenesji .Mam pytanie może będziesz miała na wiosnę jakieś nadwyżki roślin to byłabym chętna odkupić.Mam działkę dopiero jeden sezon więc mam dużo braków pomalutku uzupełniać staram się.U nas we Wrocławiu często odwiedzają nas różni goście np. złomiarze i dewastorzy nie ma na nich mocnych co zrobić.Pozdrawiam i czekam do wiosny żeby już działać
Pierwszy dzień wiosny już dawno był, ale tak naprawdę to dopiero dziś jakby wiosna się zaczęła..
wybrałam się do ogródka, poodkrywać roślinki i zobaczyć czy coś tam sie budzi do życia.
Oto co zobaczyłam ;
Róże przetrwały zimę, kilka szczepionych nawet się przyjęło, także nie pozostaje nic innego jak tylko czekać aż pogoda na dobre się rozkręci i wszystko zacznie z ziemi wychodzić nareszcie!!!!
wybrałam się do ogródka, poodkrywać roślinki i zobaczyć czy coś tam sie budzi do życia.
Oto co zobaczyłam ;
Róże przetrwały zimę, kilka szczepionych nawet się przyjęło, także nie pozostaje nic innego jak tylko czekać aż pogoda na dobre się rozkręci i wszystko zacznie z ziemi wychodzić nareszcie!!!!
- imer
- 1000p
- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Kontakt:
Olgo witaj, dawno mnie u Ciebie nie było. U Ciebie już całkiem wiosennie, ja dopiero jutro wybieram się pierwszy raz w tym roku na działkę, zobaczymy...
- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Domek ładnie wygląda i faktycznie u Ciebie zaczyna się prawdziwa wiosna
Życzę
Życzę
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- marzena06
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Witaj i ja tutaj dawno nie zaglądałam ,ale widzę że wszystko ładnene i zadbane , ogrom pracy włożyłaś ,przepiękne kępy krokusów:wit
- asma
- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
witaj
był ktos w domku dla ptaszków?
mój ciągle pusty:(
był ktos w domku dla ptaszków?
mój ciągle pusty:(
- kwiaty_poli
- 500p