Moje storczyki - agasta
Agatko ! Jeśli to prezent urodzinowy, to w takim razie NAJSERDECZNIEJSZE URODZINOWE ŻYCZENIA
dla Ciebie, nawet jeśli spóźnione ;:73 ;:73 ..... nieważne ile tych świeczek.. !!!
A "maluszek", jak go nazwałaś - pięknie się dumnie puszy ! Zauważyłaś, że pączki ma tak fajnie cieniowane, jak
kolorki na płatkach.. ?
Buziaki urodzinowe dla Ciebie, Joanna
dla Ciebie, nawet jeśli spóźnione ;:73 ;:73 ..... nieważne ile tych świeczek.. !!!
A "maluszek", jak go nazwałaś - pięknie się dumnie puszy ! Zauważyłaś, że pączki ma tak fajnie cieniowane, jak
kolorki na płatkach.. ?
Buziaki urodzinowe dla Ciebie, Joanna
- agasta
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 18 kwie 2007, o 14:04
Dziękuję bardzo za życzonka.
Niestety nie mam teraz za bardzo czasu żeby siedzieć na forum
Staram się rozwiązać i doprowadzić do końca kilka spraw, poza tym próbuję ratować kwiaty, które podczas mojej nieobecności były brutalnie traktowane, a raczej zapomniane
3 już wyrzyciłam, nie było dla nich żandej szansy
Teraz walcze o 2 storczyki, mam nadzieje mi się uda.
Pozdrawiam serdecznie
Niestety nie mam teraz za bardzo czasu żeby siedzieć na forum
Staram się rozwiązać i doprowadzić do końca kilka spraw, poza tym próbuję ratować kwiaty, które podczas mojej nieobecności były brutalnie traktowane, a raczej zapomniane
3 już wyrzyciłam, nie było dla nich żandej szansy
Teraz walcze o 2 storczyki, mam nadzieje mi się uda.
Pozdrawiam serdecznie
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 29 lis 2007, o 13:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agatko bardzo mi przykro, że coś takiego spotkało twoje skarby. Serce się sciska jak musimy wyrzucić roślinkę, którą wcześniej hołubiłyśmy. Z drugiej strony natura nie znosi pustki, na miejsce tych wyrzuconych natychmiast kupiłabym nowe nabytki. Za pozostałe 2 także jak Lucyna będę trzymać kciuki. Zobacz ile już rączek , mam nadzieję, że pomoże.
- agasta
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 18 kwie 2007, o 14:04
Storczyki powędrowały do spaghnum, zobaczymy co z tego będzie.
Tymczasem życzę wszystkim zdrowych i wesołych świąt i zapraszam na stronkę http://apeiro.pl/jajo
Pozdrawiam
Tymczasem życzę wszystkim zdrowych i wesołych świąt i zapraszam na stronkę http://apeiro.pl/jajo
Pozdrawiam