Zakątek Annes77 część 2 ...wiosna:)
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Zakątek Annes77 część 2 ...wiosna:)
A wyprawiłaś się do Przytoku?
Pamiętasz może co ja chciałam od nich w zeszłym roku ?
Ja niestety nie-zaraz pogrzebię w zapisakch to może znajdę .
Pamiętasz może co ja chciałam od nich w zeszłym roku ?
Ja niestety nie-zaraz pogrzebię w zapisakch to może znajdę .
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś dzisiaj nie pojechałam,ale na pewno tam dotrę chociażby po jedną różyczkę i może Omoshiro dorwę
Niestety nie pamiętam co wtedy słonko chciałaś od nich...daj znać jak sobie przypomnisz
Niestety nie pamiętam co wtedy słonko chciałaś od nich...daj znać jak sobie przypomnisz
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
Nieeeee.....już mi przeszło .
Ale pochwal się zakupami bo pamiętam że strony nie aktualizowali i nie mieli tego co chciałam .
Ale pochwal się zakupami bo pamiętam że strony nie aktualizowali i nie mieli tego co chciałam .
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Hej Aneczka...widzisz przypomniłas mi o zeniszku...aby go do gruntu wsadzić...i kleome tez juz by tzreba było Miłej soboty
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Kiedy już wybrałam, co chciałabym zamówić w Przytoku-zaprzestali sprzedaży wysyłkowej Może i dobrze, bo puściłabym majątek
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Od rana deszczyk,nie mam nic przeciwko,niech podleje,byleby nie całe 3 dni tak jak zapowiadają w tv
Do końca maja nie przewidują cieplejszych dni
Aguś pojadę na pewno i coś kupię,na razie jeszcze tam nie dotarłam
Teraz mają stronę zaktualizowaną,mają sporo róż wszelakich,można zgłupieć,żurawki też są,ale drogie 15 zł.
Pamiętaj jak masz ochotę na coś to wiesz...daj znać
Dorotko mój żeniszek już dwa tygodnie w ziemi siedzi,miejsca na parapetach zabrakło ...dzięki wzajemnie miłego weekendu
Ewcia to fakt można stracić głowę jak widzi się tyle dobra,nie zdążyłaś zamówić? Ja mam możliwość kupna,ale powstrzymuję się,przecież trzeba jeść,ubrać się itd
Zakwitł Dr.Ruppel,a w nogach posadzona lobelia niebieska mojego siewu
Czekam na pierwsze kwiatki Kupiłam dwa takie lampiony,ale niestety jeszcze nie widziałam jak świecą,one potrzebują słońca...a tu zonk
Do końca maja nie przewidują cieplejszych dni
Aguś pojadę na pewno i coś kupię,na razie jeszcze tam nie dotarłam
Teraz mają stronę zaktualizowaną,mają sporo róż wszelakich,można zgłupieć,żurawki też są,ale drogie 15 zł.
Pamiętaj jak masz ochotę na coś to wiesz...daj znać
Dorotko mój żeniszek już dwa tygodnie w ziemi siedzi,miejsca na parapetach zabrakło ...dzięki wzajemnie miłego weekendu
Ewcia to fakt można stracić głowę jak widzi się tyle dobra,nie zdążyłaś zamówić? Ja mam możliwość kupna,ale powstrzymuję się,przecież trzeba jeść,ubrać się itd
Zakwitł Dr.Ruppel,a w nogach posadzona lobelia niebieska mojego siewu
Czekam na pierwsze kwiatki Kupiłam dwa takie lampiony,ale niestety jeszcze nie widziałam jak świecą,one potrzebują słońca...a tu zonk
- avalonne
- 500p
- Od: 9 wrz 2012, o 22:21
Aniu, lampion śliczny A powojnik - cudo I jak im do twarzy razem... Jeszcze lobelia... Wszędzie niebiesko jak w niebie
Witaj Aniu Fioletowe różaneczniki mają wiele uroku Nie wiedziałam, że Gibraltar ma takie ciemne pąki przed rozkwitem, myślałam, że są od razu pomarańczowe Poznałam u Ciebie trochę nowych roślin, masz ich baaardzo dużo
Agastache nie znałam... a ma fajne limonkowe listki Piękne połączenie dąbrówki ze skalnicą kilka stron wcześniej! jeśli chodzi o lampki solarne to bardzo mi się podobają i od miesiąca przymierzam się do zakupu takich białych... Trochę mnie cena powstrzymuje Czy ona dają trochę światła, czy tylko rysunek z wycinanki na ściankach? Bardzo mi się podobają, ale chciałabym, żeby choć trochę jaśniej było po zmierzchu, dlatego zastanawiam się nad nimi...
Agastache nie znałam... a ma fajne limonkowe listki Piękne połączenie dąbrówki ze skalnicą kilka stron wcześniej! jeśli chodzi o lampki solarne to bardzo mi się podobają i od miesiąca przymierzam się do zakupu takich białych... Trochę mnie cena powstrzymuje Czy ona dają trochę światła, czy tylko rysunek z wycinanki na ściankach? Bardzo mi się podobają, ale chciałabym, żeby choć trochę jaśniej było po zmierzchu, dlatego zastanawiam się nad nimi...
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agastache (kłosowiec) to wspaniała, cudowna roślina, ktorą poznałam dopiero w zeszłym roku. Tworzy piękn kępy kwitnących niebeiskich lub fioletowych kłosów. Cudnie wygląda z trawami. POdobno się rozsiewa, ale mój nie ma siewek. Zobaczysz Aniu, jak się nim zachwycisz. Ale może niepotrzebnie piszę, bo skoro go zakupiłaś, to musiałaś wcześniej widzieć jego piękno.
Zgadzam się z Celinką, powojnikowi bardzo do twarzy z tym lampionkiem
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Ograniczenie funduszy to była jedna z przyczyn, z powodu których nie złożyłam zamówienia. Potem było już za późno
Zaczęło padać. Niewiele zrobiłam w ogrodzie.
Zaczęło padać. Niewiele zrobiłam w ogrodzie.
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ja w tym roku kłosowca dostałam od Marty Koziorożca.
U niej się nim zachwyciłam.
Jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądał w realu
U niej się nim zachwyciłam.
Jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądał w realu
- Mufka
- Od: 11 lut 2009, o 20:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pierwszy kwiat Teresy śliczności ! Żałuję, że jeszcze jej nie kupiłam, ale szybko naprawiam błąd
Współczuję bruzdownicy na Rosarium Uetersen . U mnie zaatakowała paskudnie Abrahama Darby. Wszystkie sześć krzewów ! Na innych różach jest lepiej.
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4