Storczykowo
Re: Storczykowo
Teraz zauważyłam, że masz nawet obraz ze storczykiem! Uzależnienie pełną parą
Pozdrawiam, Joanna
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=81333" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=81333" onclick="window.open(this.href);return false;
- sylcia199
- 500p
- Od: 25 paź 2012, o 11:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 lip 2014, o 19:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękności
-
- 500p
- Od: 3 kwie 2014, o 23:20
piękny, świeżuteńki kwiatek, mam takiego samego, ale już przekwita, pozdrawiam:)
- sylcia199
- 500p
Dziękuję
Sylwia, u Ciebie już pierwsze pąki się rozwinęły Ja jeszcze muszę kilka, a może kilkanaście dni poczekać. Koniecznie pokaż nam w pełni rozwinięte kwiatki Ten z pierwszej fotki bardzo mnie mnie intryguje.
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
-
Ja sobie trochę poczekam na pąku bo dopiero co na PK Miki ujrzałam nowy pęd i przedłużenie starego. Ale ten twój storczuś z pierwszego zdjęcia rzeczywiście piękny, fajny ma kolorek i również czekam na zdjęcie z pełnym rozkwitem
- sylcia199
- 500p
Dziękuję dziewczyny Ja też jeszcze poczekam bo inne dopiero maja malusie pączki A dziś zobaczyłam malutki pędzik na krówce zółto- bordowej i listek Jestem w szoku, jest u mnie tak krótko Teraz tylko musimy liczyć na słoneczko A u mnie od paru dni tak ponuro, ciemno i mgły
Oto zdjęcia kwiatuszków, rozwijają już kolejne kwiatki
Wczoraj w Tesco widziałam podobnego jak ten pierwszy, tylko trochę był ciemniejszy i woskowy. Teraz trochę żałuję , że nie wzięłam Ale na pewno jeszcze spotkam
Oto zdjęcia kwiatuszków, rozwijają już kolejne kwiatki
Wczoraj w Tesco widziałam podobnego jak ten pierwszy, tylko trochę był ciemniejszy i woskowy. Teraz trochę żałuję , że nie wzięłam Ale na pewno jeszcze spotkam
-
- 500p
- Od: 3 kwie 2014, o 23:20
Sylcia u mnie dzisiaj duużo od rana, to i człowiekowi lepiej od razu a i roślinkom, jeśli chodzi o storczysie to teraz widzę, że tego z 1. zdjęcia mam na pewno i zauważyłam, że każdy rozwijający się nowy pączek był leciutko inny, ciekawe jak będzie u Ciebie, pozdrawiam
Zamieściłaś fotki, dziękuję. Chciałam zobaczyć tego pierwszego, gdyż bardzo lubię taki układ barw na płatkach. Śliczny jest.
Moja koleżanka ma podobnego i troszkę jej zazdroszczę. Bo Jej ma ogromne kwiaty, brzegi płatków lekko falowane, same płatki bardziej podłużne i jeszcze ciemniejszy, jakby bordo wymieszany z fioletem i szarością (taki brudnawy ). I cała roślinka też jest dość masywna. Cudo... Jeśli takiego spotkam, zdecydowanie będzie mój
U mnie też ponuro, mglisto
Moja koleżanka ma podobnego i troszkę jej zazdroszczę. Bo Jej ma ogromne kwiaty, brzegi płatków lekko falowane, same płatki bardziej podłużne i jeszcze ciemniejszy, jakby bordo wymieszany z fioletem i szarością (taki brudnawy ). I cała roślinka też jest dość masywna. Cudo... Jeśli takiego spotkam, zdecydowanie będzie mój
U mnie też ponuro, mglisto
Z pozdrowieniami - Janka
Mnie się jakoś takie krówkowe nie podobają ale ten drugi już baardzo
Na śląsku dzisiaj dużo słoneczka i ponoć 17 stopni ma być
Na śląsku dzisiaj dużo słoneczka i ponoć 17 stopni ma być
Pozdrawiam, Joanna
-
Piękne
- sylcia199
- 500p
Dziękuję Kobietki