Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 20

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 20

Post »

Marzenko, Magda, Tereniu - pozdrawiam Was gorąco!
PanieM, dzięki... dostałam jeszcze linki od Marty - będziesz miał w domu co wspominać :)

A tu zdjęcie 50-tysięcznego tłumu przemierzającego Most Poniatowskiego... taki spacer 5km o północy - wrażenie niezapomniane, zwłaszcza, że od szaleństwa na koncercie rozwaliłam oba buty! :D

Obrazek
my też tu jesteśmy, po lewej :D
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Jak buty rozwalone, to nic więcej nie trzeba mówić. Impreza udana ;:333
x-ag-a
---

Post »

Magda, zdecydowanie tak! :lol:
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Aga byłam widziałam foto relacja super a Ty cała w skowronkach świetnie wyglądasz ;:333
buty kupisz nowe a wspomnienia zostaną na długie lata ;:173

miałam zapytać jakie objawy miał mniejszy nutkaj, bo mój od dołu brązowieje :?
x-ag-a
---

Post »

Bożenko, cieszę się, że się podobało! Zdjęciami ani amatorskim filmikiem nie da się oddać klimatu koncertu, a było po prostu niepowtarzalnie!

Mały nutkaj - hmm - niestety nie wiem jak opisać objawy... obawiam się że podczas naszego wyjazdu miał za mało wody... robiłam oprysk środkiem systemicznym na grzyba, podlewałam dokorzennie, ale niestety, uważam że jest do wykopania :(
Szkoda, że Twój też brązowieje... spróbuj mu w te upały zapewnić więcej wody. Trzymam kciuki, by przetrwał!
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agnieszko oglądając dziś swoje hortensje pomyślałam o Tobie .... i jeste u Ciebie - pospacerowałam aby dokładnie obejrzeć Twoje. Wszystkie prawie ... w kwiatach choć odmiana Le Vasterival - Great Star pokazuje dopiero pierwsze kwiaty. Mam jeszcze taką późniejszą odmianę Last Post blisko altany i kiedyś się złościłam na późniejszy termin a teraz chwalę sobie.
One każdego sezonu w tak różnej kolejności zakwitają - czy u Ciebie też ?
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Aga,powiem ci,ze jak człowiek nie pracuje staje się jakby bardziej rozwalony,tak bym to nazwała.Jak zakładałam ogród miałam sklep,ogarniałam to wszystko po pracy,po 18ej.Od 2 lat nie pracuję i tez jakoś mam to wszystko chyba niedopracowane,bo często nie wyrabiam się,to chyba rozleniwienie.
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Nie zaglądałam do was dawno. Mam ogromne zaległości na forum, ale sporo obowiązków w pracy i w ogrodzie.
Koncertu zazdroszczę ogromnie ;:167 DM to dla mnie miłe wspomnienia ;:167 . Dzięki za relację.
Że w ogrodzie masz bujnie, pięknie i kolorowo nie muszę podkreślać - to oczywiste!
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Aga789
200p
200p
Od: 21 lut 2013, o 13:07
Kontakt:

Post »

hm. bardzo fajna relacja, a Ty kochana wyglądasz kwitnąco :)
Czy żółta azalia (ta pachnąca) zawiązuje u Ciebie już pączki na przyszły rok? Moja ma piękne bujne liście, nie kwitła w tym roku i nie widzę żadnych pączów kwiatowych :(. Druga azalia, która kwitłą dość bujnie, ma tychże pączków już sporo i nadal wypuszcza nowe liście.
Pozdrawiam Agnieszka
Niewielki ogródek wielu barw
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Aguś tak właśnie myślałam, że zmarnujesz buty na koncercie... :lol: Czytam, że nutkaj nie domaga? Ten na rabacie z Rodusiami? Przypomnij mi czy ty sadziłaś cisy?
x-ag-a
---

Post »

Dziś zapowiada się istna gorączka sobotniej nocy - ależ jest upalnie i duszno! Nie ma czym oddychać.
Myśmy spędzili dzisiejszy dzień w rozjazdach, a mianowicie w gościnnych progach Marysi-Mufki i jej męża - było wspaniale, sielsko, pysznie! Siedlisko jest bardzo ukwiecone, rośliny spod Marysinej ręki rosną niezwykle bujnie, a gospodarze przemili i bardzo gościnni... Kochani, dzięki za wszystko!

Kasiu, cisów w końcu nie kupiłam... napisałam szczegóły na pw. Butów - mimo, że to były ulubione koturny - nie żałuję! Warto było je kompletnie zedrzeć dla rozkoszy słuchania DM! ;-) Tak, to ten nutkaj, mniejszy... chyba jest do wykopania!
Aguś, dzięki! ;:173 Azalie pontyjskie powoli zawiązują pąki... myślę, że Twoje mają jeszcze chwilę - spokojnie poczekaj!
Iwonko, dziękuję za wizytę! Miło mi, że relacją z koncertu przywołałam miłe wspomnienia :)
Małgosiu, coś w tym jest! Ja także oceniam, że pracując byłam o 50% lepiej zorganizowana... teraz czas jakoś dziwnie przecieka przez ręce...
Krysiu, dziękuję za odwiedziny oraz hortensjowe spostrzeżenia! Tak, ja też zauważam, że co roku inne hortensje w różnym tempie startują... w zasadzie zupełnie mi to nie przeszkadza, zwłaszcza że cenię sobie fakt nie czasu kwitnienia a raczej jego gwarancji - bukietówki są niezawodne! Tę późniejszą odmianę koniecznie muszę sprawdzić - po raz pierwszy słyszę tą nazwę. Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58

Post »

Aguś hortensje i te większe trawy zrobiły na mnie największe wrażenie :)
Na jesień zasięgnę Twojej rady co do traw, bo planuję posadzić takie do zasłonięcia od strony sąsiadów, ale to jeszcze troszkę ;:108

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Zaraz zajrzę na Wyspę :D Cieszę się, że tak miło spędziłaś czas. A buty rzecz nabyta :wink:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”