Majka w ogrodzie
- apus
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Majka w ogrodzie
Moje smagliczki jakieś takie wymiętolone po zimie... nie wiem co z nich będzie, bo wyglądają nieciekawie...
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
- ewka36jj
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zdecydowanie popieram Jadzię, jeden porządny obiadek mniej, zamiast rolad można zrobić pierogi , forsa w kieszeni zostanie i na kolejne roślinki się znajdzie. A tak człowiek choćby chciał i miał parę złotych, to jak miejsca w ogrodzie brak, to nic nie wymysli. Tak więc ciesz się Kobietko, że masz jeszcze sporo miejsca, wkrótce pewnie Ci go zabraknie, no chyba, że przestaniesz odwiedzać Forum, czego ani Tobie ani sobie nie życzę! Bywaj z nami jak najczęściej!
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Maja wiosna na całego u Ciebie super teraz tylko więcej i wszystko ruszy na całego
Witajcie
Słonka brak ale już korci by coś zrobić w ogrodzie i przyznaje się trochę pogrzebałam w ziemi czy tulipany są ale cześć zjadły nornice same dziury a część już sama nosy wystawiła a co do miejsca może faktycznie teraz go sporo a za 10 lat bedę narzekać że nie mam gdzie już dosadzić kolejnych nowości
omieg już się zieleni
apus jak dobrze kojarzę to smagliczka zawsze taka wymięta po zimie a później ładnie kwitnie
ciemiernik
Słonka brak ale już korci by coś zrobić w ogrodzie i przyznaje się trochę pogrzebałam w ziemi czy tulipany są ale cześć zjadły nornice same dziury a część już sama nosy wystawiła a co do miejsca może faktycznie teraz go sporo a za 10 lat bedę narzekać że nie mam gdzie już dosadzić kolejnych nowości
omieg już się zieleni
apus jak dobrze kojarzę to smagliczka zawsze taka wymięta po zimie a później ładnie kwitnie
ciemiernik
- bejsonki84
- 200p
- Od: 7 maja 2014, o 11:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jakaś seksi nóżka się na zdjęcie załapała . Ja też nigdy sama po ogrodzie nie chodzę, towarzystwo zawsze się koło mnie kręci
Pozdrawiam Werka
Pocieszam się myślą, że zwierzęta nijakiej świadomości nie mają, bo byłoby jeszcze więcej zrozpaczonych istot na świecie.
Wisława Szymborska
Pocieszam się myślą, że zwierzęta nijakiej świadomości nie mają, bo byłoby jeszcze więcej zrozpaczonych istot na świecie.
Wisława Szymborska
- ewka36jj
Mój psiak też nie pozwala mi na samotne przebywanie na ogródku, gdzie ja tak i on. Nie ma mowy też o tym, by sam został na ogrodzie, przebywa na nim tylko wtedy, gdy mnie widzi.
- apus
- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Maju, też mi się właśnie wydawało, że ona taka niezbyt atrakcyjna, w kwietniu będę dosiewać smagliczki, bo starą muszę usunąć, albo przytnę ją po kwitnieniu nisko, może odbije. Jest już mocno wyrośnięta i dołem badyle bez liściowe.
Pozdrawiam, Basia.
- wagabunga123
- 1000p
- Od: 11 lip 2013, o 14:34
Maju, już niedługo będziemy podziwiały tegoroczne tulipany, doczekać się nie mogę
Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać - Walt Disney
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
-
- 500p
- Od: 20 mar 2014, o 19:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Majka nie wiem czy odpowiedź na pytanie o lilie doszła bo wyświetla mi się ''do wysłania'' mimo że już wysłałam.
Odpowiem tutaj - lilie zamawiałam w Benexie - drugi raz, w zeszłym roku trafiła mi się pomylona, zamiast Fangio wyrosła Salmon Flavor, ale cebule były w porządku.
Odpowiem tutaj - lilie zamawiałam w Benexie - drugi raz, w zeszłym roku trafiła mi się pomylona, zamiast Fangio wyrosła Salmon Flavor, ale cebule były w porządku.
Pozdrawiam
Joanna Anastazja
Joanna Anastazja
Ta seksi nóżka to mojego kota który chodzi za mną wszędzie Ja chyba swoją smagliczkę też przytnę po kwitnieniu co będzie to będzie zwłaszcza że mam kilka młodych sadzoneczek które same się wysiały Tulipanów też nie mogę się doczekać ale sporo mi nornice pożarły
Anastazja80- lilie dziś zamówiłam i trochę się rozszalałam
krokusiki ładnie pachną szkoda że trzeba klękać by powąchać hehe
tu odmiana mniejsza i jaśniejsza
Anastazja80- lilie dziś zamówiłam i trochę się rozszalałam
krokusiki ładnie pachną szkoda że trzeba klękać by powąchać hehe
tu odmiana mniejsza i jaśniejsza
- nemezja
- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
Czego się nie robi gdy człowiek spragniony wiosny, nawet klęka . Maju strasznie jestem ciekawa odmiany różny, którą pokazujesz przy poście o dzieleniu smagliczki na poprzedniej stronie. Widac zdrowa, gruba i gęsta. Pewnie masz gdzieś w wątku zdjęcia z sezonu, poszukam:). Pozdrawiam
Edit
P.S. Oczywiscie, że jest i to na pierwszej stronie, tak to jest jak zaczyna się od końca :P
Edit
P.S. Oczywiscie, że jest i to na pierwszej stronie, tak to jest jak zaczyna się od końca :P
- nemezja
- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
Z petuniami siejkami niesamowite. Po prostu rewelacja. Dam im szansę w tym roku. Tzn ja też je często sadzę, ale co parę dni usuwam przekwitłe kwiaty by nie marnowała sił na nasiona a szła w nowe kwiaty. A tu musze widzę dać im szansę się rozsiać:). Masz naprawdę piękny ogród. jak z tymi różami piennymi Ci idzie. Miałam swego czasu, ale poprzemarzały mimo osłon. Kusi mnie w tym roku na jakieś 2.
- ewka36jj
Porównuję nasze krokusy, moje ciągle jeszcze w pączkach. Skąd wytrzasnęłaś słońce? Jego brak nad Poznaniem powoduje chyba to, że nie chcą się rozwijać.