Róże kwitną w najlepsze! Teraz jest najpiękniejszy czas.Annes 77 pisze:Aniu ale Ty masz już dużo kwitnących róż
Naparstnice na tle murku cudnie wyglądają
Naparstnice są cudowne, u mnie żadna siewka się nie marnuje, wszystkie przesadzam jako tło dla róż.
Bordowa piwonia to Flame.ewka36jj pisze:Aniu - nasyciłam wzrok Twoimi różyczkami. Na pewno z każdym dniem ich przybywa. Zdradż proszę jak się nazywa borody pustaczek na przedostatnim zdjęciu. Jest cudowna!
A róż tak, codziennie przybywa kwitnących.
Piwonii mam sporo, ale sporo w liście poszło. Jestem cierpliwa, więc mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie pokaz.kogra pisze:Śliczne piwonie, masz ich całkiem sporo.
Ja mam zaledwie kilka, ale dobre i to, bo więcej się nie zmieści.
Róże teraz dają popis, szkoda ze czasu nie da się zatrzymać.
Róże...
Mam je wszędzie, ścinam do wazonów w całym domu
Nie mogę przestać się nimi zachwycać.
Czarują... i to bardzo.maniolek pisze:Aniu no piękny pokaz nie wiadomo gdzie patrzeć zaczyna się chyba najlepszy okres w naszych ogrodach a Twoje panie różane po prostu oczarowują
Wtedy uświadamiam sobie, że warto im tyle czasu poświęcać i znosić pokłute ręce
Ja nawet lampy solarne rozmieściłam na rabatach różanych by jak najdłużej je oglądać ....apus pisze:Aniu, ja mam to samo... staram się spędzać w ogrodzie jak najwięcej czasu, żal się kłaść spać No dobrze... w nocy ciężko podziwiać kwiaty
Jeszcze raz fotka piwonii z nazwami
Iryski ( nazw nie piszę, opisywałam je w zeszłym sezonie, a nowych TB mi nie przybyło)
Za chwilę będzie ciąg dalszy.