jollla500 pisze:Gabrysiu ale u Ciebie pięknie świątecznie a dekoracje są naprawdę ślicznechoinka bardzo ładna.
Jolu, jestem pewna że i u Ciebie jest pięknie.
Witam nowego gościa w moim wątku.vivir pisze:te dekoracje świąteczne są naprawdę ładneWesołych Świąt
Jest mi bardzo miło, tylko nie wiem kim jesteś, kobietą czy mężczyzną ?

Gdyby było imię...
I kolejny miły gość !ursa pisze:Bardzo mi się podoba drzewko choinkowe.
Pomysłowa kompozycja.
Serdecznie pozdrawiam, życząc wszystkiego najlepszego.Urszula
Witam Urszulo !
Dziękuję za miłe słowa i za życzenia.
Oczywiście ja Tobie też życzę wszystkiego najlepszego i zapraszam ponownie do mnie.
bogusia177 pisze:Gabryśko masz ślicznie udekorowane mieszkanko
a w przedpokoju dekoracja rewelacyjna :P
Boguśko, a Ty na pewno też masz ładnie. Dzięki...

Grzegorz B pisze:Ładniutko u Ciebie, widać, że święta w pełni
Grzesiu, a ja oglądałam choinki u Ciebie, i choć pisałeś żę zdjęcia nie najlepsze,
to z pewnością na żywo jest super.
Masz jeszcze ten plus, że możesz mieć dekoracje przed domem, a ja nie...

Irenko, ja bardzo lubię takie "robótki".Irena37 pisze:Gabuniu gratuluję masz zmysł artystyczny, choinka ładnie ubrana ale to drzewko bardzo pomysłowo zrobione to coś pięknego, stroik bogato przybrany, śliczny.
Pozdrawiam miłego i przyjemnego wypoczynku.
Miałam zawsze kilka różnych ozdób i to nie tylko świątecznych.
Robiłam kompozycje kwiatowe, które uchodziły za oryginalne.
Kiedyś znowu zrobię i pokaże...
Elu, dekoracje będą stały co najmniej do Trzech Króli.Ellaa pisze:Gabi tak ładnie dekoracje przedłużą świąteczny nastrój, bardzo mi się podoba stroik ze świecą, ozdoba przedpokoju też fajna, choineczka też urodziwa
I jeśli choinka nie będzie się sypać, to może i dłużej...
Alu, Jeszcze dzisiaj, sobota i niedziela...alana pisze:Gabi, jak u Ciebie ładnie świątecznieU każdego oglądam choinki i stroiki, to tak dopiero teraz dociera do mnie, że święta, mimo, ze już się one kończą
Potem Sylwester i Nowy Rok, widzisz więc że jeszcze przed nami kilka świątecznych dni.