Ogród mojej małej Wiki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 maja 2012, o 19:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród mojej małej Wiki
Aniu obserwuj,to wcale nie znaczy, że jest ok,bo może od niej uciec!Małe poszło za nią,ale zobacz czy się nie błąka,bo zapach ludzki może nie pozwolić się do maleństwa zbliżyć,obserwuj!Mam nadzieję,że przyjmie jak was odwiedzała choć zoolodzy twierdzą inaczej! 

- TROJA
- 500p
- Od: 6 kwie 2017, o 09:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Za godzinkę pójdę i sprawdzę, czy małej nigdzie nie ma, bo jak widziałam matkę nie chciałam się zbytnio tam kręcić. Najgorsze, że sąsiad ma posiany rzepak i jak młoda weszła w niego to juz jej nie znajdę, nawet gdyby matka ją zostawiła 

Pozdrawiam Ania
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=100470" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki viewtopic.php?f=11&t=117198" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=100470" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki viewtopic.php?f=11&t=117198" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Dokładnie,małe będzie chodzić i pobekiwać,to usłyszysz!Matkę, też będziesz słyszeć,ale boję się czy ją nakarmi.Ogród i zwierzęta w oddali ,zwłaszcza dzikie wspaniałe połączenie!
- TROJA
- 500p
Wołały się, dlatego już się tam nie kręciłam.
Pozdrawiam Ania
-
Aniu,ale ten moment kiedy się zejdą ,ten jest najważniejszy!Zaglądnij tam potem czy małe nie piszczy!Wtedy znaczy że nienakarmione.Matka będzie nadal szukać i porykiwać za swoim i to może Cię zmylić.Uf... oby przyjęła!
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu witaj Mijamy się w niektórych wątkach i z ciekawości wpadłam do Ciebie .Okazuje się, że jesteś na etapie tworzenia ... jakiż to piękny okres ale zakupy widać przemyślane, rabaty spokojnie tworzone więc może unikniesz biegania każdej wiosny ze szpadlem ...
Zdjęcia sarenki urocze ... mam nadzieję, że mama nie odrzuci dziecka ale jakby co to młode sarenki łatwo się adoptują i są jak domowe zwierzęta - gdy na wsi mieszkałam to każdej wiosny trafiały do nas takie maluszki.
Powodzenia w zakładaniu kolejnych rabat .

Zdjęcia sarenki urocze ... mam nadzieję, że mama nie odrzuci dziecka ale jakby co to młode sarenki łatwo się adoptują i są jak domowe zwierzęta - gdy na wsi mieszkałam to każdej wiosny trafiały do nas takie maluszki.
Powodzenia w zakładaniu kolejnych rabat .
- TROJA
- 500p
Bożenko nie znaleźliśmy sarenki wczoraj i nic nie było już słychać, dziś obeszłam ten teren i też nic nie widać i słychać. Więc matka prawdopodobnie przygarnęła małą. Mam nadzieję, że mała uratowana.
Krysiu witam w swoim wątku
Ja do Ciebie też zaglądałam i nawet PW chciałam pisać, bo podobno masz nadyżki roślin i kłopoty z wysyłkami a ja mogłabym podjechać i coś kupić na tworzące się grządki
Iryski

Krysiu witam w swoim wątku

Iryski

Pozdrawiam Ania
- Alicja125
- Od: 13 gru 2015, o 00:46
Śliczne iryski 

Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
-
Aniu ,mam nadzieję,bo matka was się nie boi, to może przygarnęła!Ciekawe czy zobaczysz je jeszcze!Może przyjdą do drzewek razem hihih.
Irysy piękne .
Irysy piękne .
Aniu ,dobrze że matka zabrała malutką ,albo malutkiego
. Powiedz mi co to za irysek napierwszym zdjęciu, bo mam taki i próbuje go zidentyfikować.

- anastazja B
- 1000p
- Od: 3 mar 2013, o 09:44
Ładne iryski , moje jeszcze w pąkach więc podziwiam Twoje.
- Carmelka00
- Od: 25 lut 2015, o 14:22
Piękne irysy
Natomiast co do sarenki to szanse marne aby ją matka przyjęła, zapach człowieka robi swoje, prędzej ją mogło niestetyh coś dorwać

Natomiast co do sarenki to szanse marne aby ją matka przyjęła, zapach człowieka robi swoje, prędzej ją mogło niestetyh coś dorwać

-
Ania na pewno zagląda,jak coś to ją uratuje!
- seba1999
- Od: 16 sty 2014, o 20:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wzruszająca historia zakończona happy end'em
Moja babcia kiedyś taką sarenkę wychowała - aż po jakimś czasie napadły ją psy i zagryzły
Irysy posadzisz wszystkie na jednej rabacie ?

Moja babcia kiedyś taką sarenkę wychowała - aż po jakimś czasie napadły ją psy i zagryzły

Irysy posadzisz wszystkie na jednej rabacie ?
- Foxowa
- Od: 11 kwie 2017, o 06:55
Obserwuj jeszcze trochę, bo może być różnie.
My tez kiedyś mieliśmy sarenkę i byliśmy przerażeni.
Wleciała nam na wsi na posesję zagoniona przez psy ( niestety, ludzie są chamy i chodzą wybiegać pieski do lasu) i już nie wyszła. Żadna służba nam nie pomogła, nikt jej nei chciał przejąć, a rejonowy leśnik powiedział żebyśmy sobie ją wzięli
Nie wzięliśmy, długo mój tata z nią walczył żeby odeszła do lasu ( usilnie wracała nam na posesje), ale wreszcie po długim czasie udało się - zeszła do niej przegoniona matka i przyjęła ją znowu.
My tez kiedyś mieliśmy sarenkę i byliśmy przerażeni.
Wleciała nam na wsi na posesję zagoniona przez psy ( niestety, ludzie są chamy i chodzą wybiegać pieski do lasu) i już nie wyszła. Żadna służba nam nie pomogła, nikt jej nei chciał przejąć, a rejonowy leśnik powiedział żebyśmy sobie ją wzięli

Nie wzięliśmy, długo mój tata z nią walczył żeby odeszła do lasu ( usilnie wracała nam na posesje), ale wreszcie po długim czasie udało się - zeszła do niej przegoniona matka i przyjęła ją znowu.