Wiejski po przejściach cz.36
- julcia1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 maja 2011, o 08:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wiejski po przejściach cz.36
Marysiu złowieszcze to niebo, ale naprawdę śliczne , masz to oko
Duch duchem a nie jest to czasem ogrodowy elf
Duch duchem a nie jest to czasem ogrodowy elf
Pozdrawiam Julia
Moje zielone zakręcenie
Moje zielone zakręcenie
-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu, piękne liliowce. A gdzie kot ma strój galowy w oczekiwaniu na prezydenta?
Niebo świetne, no i grunt, że Ci podlewa!
Niebo świetne, no i grunt, że Ci podlewa!
- ewarost
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Kontakt:
Marysiu liliowiec ma śliczny landrynkowy kolorek ... A Maciek jest słodki i te oczy okrągłe jak spodki
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
- delosperma
- Od: 20 mar 2012, o 00:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zdjęcie maków cudne.
Próbowałam kiedyś przesadzać bukszpany, ale to zabójstwo na mój kręgosłup. Tym bardziej podziwiam kondycję.
Próbowałam kiedyś przesadzać bukszpany, ale to zabójstwo na mój kręgosłup. Tym bardziej podziwiam kondycję.
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Cudny obraz nieba uchwyciłaś, Marysiu!
Mam nadzieję, że dzisiaj już u Ciebie nie pada.
U mnie piękne słonko, tylko że jeszcze nie dla mnie. Chociaż nawet za okno lepiej się spogląda podczas ładnej słonecznej pogody.
Mam nadzieję, że dzisiaj już u Ciebie nie pada.
U mnie piękne słonko, tylko że jeszcze nie dla mnie. Chociaż nawet za okno lepiej się spogląda podczas ładnej słonecznej pogody.
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Bardzo pueknue6 uchwycone barwy na niebie. Już chyba jesteś expertem w tej dziedzinie.
Piękny liliowiec. I u mnie one już cieszą
Piękny liliowiec. I u mnie one już cieszą
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Maryś piękne zdjęcie z makami. A kiciuś też oglądał TV.
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Marysiu jesteś specjalistką od zdjęć nieba.liliowce tez bardzo lubię tylko ze u mnie strasznie długaśne łodygi. Co to za roślinka z białymi kwiatuszkami na zdjęciu z liliowcem?
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Marysiu okazuje się że działamy podobnie ja dwa dni przesadzałem hosty, myślę ze bez uszczerbku na ich zdrowiu.
Teraz leżę na wyciągu i macham bioderkami, urlop wykorzystuje na rehabilitację manualną na kręgosłupie.
Efekty widoczne i namacalne, rankiem wstaję z łóżeczka jak świeca bez dolegliwości.....mam komfort
Po zabiegach i śniadaniu pogna nas do Czaczu
Marysiu jak Twój zwierzyniec...rosnie
Teraz leżę na wyciągu i macham bioderkami, urlop wykorzystuje na rehabilitację manualną na kręgosłupie.
Efekty widoczne i namacalne, rankiem wstaję z łóżeczka jak świeca bez dolegliwości.....mam komfort
Po zabiegach i śniadaniu pogna nas do Czaczu
Marysiu jak Twój zwierzyniec...rosnie
Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witam serdecznie i już pierwszy tydzień lipca mamy prawie za sobą!
Dario nawet sobie nie wyobrażasz jak ten maluch sobie dzielnie radzi, stare kury mu kradnę co lepsze kąski a nawet dziubią biedaka, ale nauczył się uciekać i walczyć o swoje Kaczki trochę głodzę i zaczynają zapuszczają się w grządki, a co tam robią to nie wiem
Dario moja piwonie była otulona a jednak wyschła czy wymarzła jak w żadnym minionym roku, to może rok był niekorzystny! Maria Viaud mnie zaskoczyła i oby zawsze tak ładnie wyglądała to warto czekać na ten widok cały rok Koniczyna to znika to wyłazi ponad inne rośliny, są lata że nie nie widzę wcale. Dario koty to koty mają swoje specjalne miejsce w domu i w sercu
Julciu dziękuję! duch czy elf nieważne ważne że czuwa i nie robi nic złego
Mariolko podlało i cieszy mnie to! Maciek ma najpiękniejszy strój galowy tylko że jedną biała skarpetkę zgubił
Ewciu kochamy obydwa koty, ale Maciek to coś więcej niż kot
Liliowce to piękne kwiaty i takie łatwe w uprawie, ozdobne z kwiatów i liści!
Marysiu dziękuję! Musiałam zrobić miejsce tylu przywiezionym ukochanym liliowcom i to szybko bo miały pąki...no to co było robić...szpadel i siup! Nawet poszło tylko potem dwa dni odpoczynku, a właściwie podlewania
Luciu oglądaj słoneczko przez okno i wylecz się do końca, bo najgorsze są niedoleczone choroby
U mnie od dwóch dni już nie pada, a dzisiaj chmurzasto się robi, nie ma upału więc wilgoć tak szybko nie wyparuje.
Nie są to jednak chmurki malownicze tylko jednolita popielatość
Zdróweczka i wszystkiego co najlepsze
Aniu dziękuję ! mam po prostu świetną ekspozycję nieba bo kawał niezamieszkałego miejsca
Widziałam Twoje piękne liliowce
Misiu dziękuję! kiciuś uwielbia jak zasiądę w fotelu, bo wtedy on może złożyć swoje ciałko na kolanach i jest mu najlepiej! ...no to oglądaliśmy razem
Joasiu tak jak pisałam wyżej po wyjściu w pola mam widok nieograniczony domami i widzę niebo w całej okazałości! Może masz odmiany liliowców, które tak rosną? są teraz liliowce nisko rosnące, ale mają drobniejsze kwiatki Białe kwiatki, o które pytasz to maruna. Jak będziesz chciała mogę kiedyś posłać siewki albo nasiona
Krysiu już dawno zauważyłam, że jak mam tzw kopa to pracuję za dwóch ale potem mam przerwę i organizm dochodzi do siebie, a ja się poddaję i nic nie robię na siłę!
Jedziesz na kwiatki, ja niestety jestem zależna od kierowcy, a kierowca od kręgosłupa i mam co mam.
Krysiu zwierzyniec rośnie wzdłuż i w szerz a ja tylko leje wodę i karmię wszystko
Dzisiaj coś oprócz róż!
czarny maczek z nasion od Ani tara
Lucynko jest jeden...może jeszcze będą?
Miłego dnia!
Dario nawet sobie nie wyobrażasz jak ten maluch sobie dzielnie radzi, stare kury mu kradnę co lepsze kąski a nawet dziubią biedaka, ale nauczył się uciekać i walczyć o swoje Kaczki trochę głodzę i zaczynają zapuszczają się w grządki, a co tam robią to nie wiem
Dario moja piwonie była otulona a jednak wyschła czy wymarzła jak w żadnym minionym roku, to może rok był niekorzystny! Maria Viaud mnie zaskoczyła i oby zawsze tak ładnie wyglądała to warto czekać na ten widok cały rok Koniczyna to znika to wyłazi ponad inne rośliny, są lata że nie nie widzę wcale. Dario koty to koty mają swoje specjalne miejsce w domu i w sercu
Julciu dziękuję! duch czy elf nieważne ważne że czuwa i nie robi nic złego
Mariolko podlało i cieszy mnie to! Maciek ma najpiękniejszy strój galowy tylko że jedną biała skarpetkę zgubił
Ewciu kochamy obydwa koty, ale Maciek to coś więcej niż kot
Liliowce to piękne kwiaty i takie łatwe w uprawie, ozdobne z kwiatów i liści!
Marysiu dziękuję! Musiałam zrobić miejsce tylu przywiezionym ukochanym liliowcom i to szybko bo miały pąki...no to co było robić...szpadel i siup! Nawet poszło tylko potem dwa dni odpoczynku, a właściwie podlewania
Luciu oglądaj słoneczko przez okno i wylecz się do końca, bo najgorsze są niedoleczone choroby
U mnie od dwóch dni już nie pada, a dzisiaj chmurzasto się robi, nie ma upału więc wilgoć tak szybko nie wyparuje.
Nie są to jednak chmurki malownicze tylko jednolita popielatość
Zdróweczka i wszystkiego co najlepsze
Aniu dziękuję ! mam po prostu świetną ekspozycję nieba bo kawał niezamieszkałego miejsca
Widziałam Twoje piękne liliowce
Misiu dziękuję! kiciuś uwielbia jak zasiądę w fotelu, bo wtedy on może złożyć swoje ciałko na kolanach i jest mu najlepiej! ...no to oglądaliśmy razem
Joasiu tak jak pisałam wyżej po wyjściu w pola mam widok nieograniczony domami i widzę niebo w całej okazałości! Może masz odmiany liliowców, które tak rosną? są teraz liliowce nisko rosnące, ale mają drobniejsze kwiatki Białe kwiatki, o które pytasz to maruna. Jak będziesz chciała mogę kiedyś posłać siewki albo nasiona
Krysiu już dawno zauważyłam, że jak mam tzw kopa to pracuję za dwóch ale potem mam przerwę i organizm dochodzi do siebie, a ja się poddaję i nic nie robię na siłę!
Jedziesz na kwiatki, ja niestety jestem zależna od kierowcy, a kierowca od kręgosłupa i mam co mam.
Krysiu zwierzyniec rośnie wzdłuż i w szerz a ja tylko leje wodę i karmię wszystko
Dzisiaj coś oprócz róż!
czarny maczek z nasion od Ani tara
Lucynko jest jeden...może jeszcze będą?
Miłego dnia!
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Maryś ojej jak masz cudnie kolorowo a ten powojnik pierwsze zdjęcie bardzo podoba się.
A u mnie tylko jest jeden inne mi przepadły i nie sadzę juz chyba im nie odpowiada podłoże.
A to cudne zdjęcie drugie to ja nie wiem co to jest? śliczny kolor.
A u mnie tylko jest jeden inne mi przepadły i nie sadzę juz chyba im nie odpowiada podłoże.
A to cudne zdjęcie drugie to ja nie wiem co to jest? śliczny kolor.
-
Bardzo ładnie i kolorowo u Ciebie! Ścinasz maki po kwitnieniu, czy wyrywasz jak już osypią się makówki?
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Misiu powojnik od Starkla, kupiła dwa i drugi wegetuje a ten jest śliczny! na drugim zdjęciu to zawilce które dostałam jako gratis do zamówienia również od Str.. Niestety jednoroczne! Miały byc kolorowe a wszystkie są niebieskie Dziękuję Misiu
Mariolko różnie! niektóre maki wyłamują się pod ciężarem deszczu, inne trzymam jak makówki dojrzeją, ale nie pozwalam się wysiać. Jakoś siewki są mniej urodziwe. Wolę wysiać wiosną w konkretne miejsce gdzie chcę
Dzięki!
Mariolko różnie! niektóre maki wyłamują się pod ciężarem deszczu, inne trzymam jak makówki dojrzeją, ale nie pozwalam się wysiać. Jakoś siewki są mniej urodziwe. Wolę wysiać wiosną w konkretne miejsce gdzie chcę
Dzięki!
-
Ja mam pierwszy rok te pełne, napakowane. Wszystkie stoją jak na warcie. Zieleniutkie listki. Nie wiem, czy wyrywać i zostawić tylko te, które maja dojrzeć, czy zostawić wszystkie, a później ściąć?
- Daria_Eliza
- Od: 26 lut 2013, o 01:30
O, to szkoda, że kurczaczek ma ciężkie życie z dorosłymi kurami. Ale dobrze, że dzielnie walczy o przetrwanie.
Trzymam kciuki za biegusy i ich działalność.
'Marie Viaud' pewnie kwitnie na pędach dwuletnich? (Tak podejrzewam, skoro jest spokrewniona z 'Veilchenblau'.)
Bardzo ładnie wygląd teraz tawuła 'Crispa', a czy przebarwia się jesienią na jakieś ogniste kolory?
Trzymam kciuki za biegusy i ich działalność.
'Marie Viaud' pewnie kwitnie na pędach dwuletnich? (Tak podejrzewam, skoro jest spokrewniona z 'Veilchenblau'.)
Bardzo ładnie wygląd teraz tawuła 'Crispa', a czy przebarwia się jesienią na jakieś ogniste kolory?