Russski - Pięknie ale oszczędnie ?
- Russski
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lut 2013, o 13:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Russski - Pięknie ale oszczędnie ?
Mogra, Ciku i jak tam Wasze roślinki? mogę prosić o link do zdjęć zakupionych przez Was egzemplarzy? jestem ciekaw jak wyglądają i kwitną 

Jak dotrą to wyślę, ale również po kwitnieniu mają być 

- kahim
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
Hehehe... A skąd wiecie, że od tego samego?
A zakupy świetne
Trzymam kciuki za szybkie kwitnienia 

A zakupy świetne

Tak podejrzewam, cena ta sama, takie same rodzaje były do wyboru i doniczki ze zdjęcia te same więc stąd myślę, że ten sam 

- Russski
Ciku myślałem że masz je od dłuższego czasu
w takim razie będziemy porównywać kolory gdy zakwitną 

Domek dla roślin wspaniały, mam nadzieję,że w upały się spisze odpowiednio i nie ugotują sie w nim roślinki 

- Russski
Filigranowa27 też mam taką nadzieje
Jeśli coś nie wyjdzie to znów będę musiał wnosić wszystko ;O, mam nadzieję że nie będę o tym myślał do jesieni hehe

Jeśli coś nie wyjdzie to znów będę musiał wnosić wszystko ;O, mam nadzieję że nie będę o tym myślał do jesieni hehe
Z ciekawością będę śledzić Twoje kwitnienia Paphio, zobaczymy co nam sie trafiloRussski pisze:Ciku myślałem że masz je od dłuższego czasuw takim razie będziemy porównywać kolory gdy zakwitną

- Mogra
- 50p
- Od: 18 paź 2012, o 22:37
Ja od tego sprzedawcy kupiłam paputka 1,5 roku temu (jest u mnie w wątku na pierwszej stronie) i ostatnio Phal. Magocal chyba jest u mnie na 5 str.
A cattleye kupiłam teraz, więc też jestem ciekawa jak zakwitną, kiedyś widziałam u tego sprzedawcy cattleye kwitnące, były śliczne
Kahim ja widziałam te aukcje, gdy zobaczyłam rośliny od razu wiedziałam od kogo kupione, ba nawet wystawiony przez Damiana komentarz znalazłam
A cattleye kupiłam teraz, więc też jestem ciekawa jak zakwitną, kiedyś widziałam u tego sprzedawcy cattleye kwitnące, były śliczne
Kahim ja widziałam te aukcje, gdy zobaczyłam rośliny od razu wiedziałam od kogo kupione, ba nawet wystawiony przez Damiana komentarz znalazłam

Ja od tego sprzedawcy mam dużo kwiatów i narzekać nie mogę.
- kahim
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
To niech mi jakaś dobra dusza link na PW podeśle, bom ciekawa...
Mogra, ale zakwitło ci coś z tych roślin?
Mogra, ale zakwitło ci coś z tych roślin?
- Russski
Mała aktualizacja 
Tescowa brassia, niestety widniała pod nazwą "orchidea mix" :/ Rekordowa cena 24.99zł ale za to z długimi i wielkimi kwiatami ehh coraz bardziej szaleję

Tutaj za to darmowe dendrobium od miłej Pani sprzedawczyni która pozwoliła mi ocalić go od śmietnika, łatwo nie dało się jej przekonać że jeszcze będzie żył

Kwitnąca cambria dla przypomnienia, szkoda że nie pachnie.

Jest jeszcze kilka z pędzikami np. kilka phalków niespodzianek, miltoniopsis, oncidium czy kolejna cambria, ale trochę jeszcze muszę poczekać. Zastanawiam się nad relacjami video bądź po prostu pokazami z muzyką, nie mam jeszcze wielu okazów, ale sam kiedyś chętnie bym popatrzył jak kwitło i wyglądało, zobaczymy.

Tescowa brassia, niestety widniała pod nazwą "orchidea mix" :/ Rekordowa cena 24.99zł ale za to z długimi i wielkimi kwiatami ehh coraz bardziej szaleję

Tutaj za to darmowe dendrobium od miłej Pani sprzedawczyni która pozwoliła mi ocalić go od śmietnika, łatwo nie dało się jej przekonać że jeszcze będzie żył

Kwitnąca cambria dla przypomnienia, szkoda że nie pachnie.

Jest jeszcze kilka z pędzikami np. kilka phalków niespodzianek, miltoniopsis, oncidium czy kolejna cambria, ale trochę jeszcze muszę poczekać. Zastanawiam się nad relacjami video bądź po prostu pokazami z muzyką, nie mam jeszcze wielu okazów, ale sam kiedyś chętnie bym popatrzył jak kwitło i wyglądało, zobaczymy.
- Borg
- 200p
- Od: 29 kwie 2013, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dobijasz tymi cambriami. U mnie nie chcą ponownie zakwitnąć, jedynie zwijają się w harmonijki. 

Teraz sobie przypomniałam, że widziałam jedną jedyną brassię w tesco. Kwiaty ma śliczne.
Jak to tak, że cambria nie pachnie
jeszcze takiej nie widziałam
Jak to tak, że cambria nie pachnie

- Russski
Meiss no niestety, może mam słaby węch
jutro będę się zaciągał może coś wykryję hehe.