Moje storczyki i problemy....

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

ten trzeci super, podobny do jednego z moich, ale znowu fotka zeszpecona niepotrzebnym napisem.
Awatar użytkownika
Aankaa
500p
500p
Od: 11 kwie 2008, o 12:31

Post »

Storczykowa to moje zdjęcia i moje napisy :) Mi się podobaja.każdy moj kwiatek ma imię wiec je podpisuje.. :D ..
I nie uwazam ze zeszpecaja zdjęcia....To nie jest encyklopedia przeciez tylko form....Wyluzuj troche i nie bierz wszystkiego tak powaznie:))))))
Awatar użytkownika
Aankaa
500p
500p

Post »

Wando Dzięki.....Ja dzis kupiłam trzy i teraz juz musze przystopowac..Do konca maja...hihi...nie, nie.....postaram sie dłuzej 8) .
A Kropki kupiłam dwa...Jednego dla mojej kochanej mamusi ;:166 Ona tez ma juz mała kolekcje. Musze zrobic kiedys fotki.

A dzis w Obi we Wrocławiu było mnóstwo pięknosci....nie mogłam sie zdecydowac. Jak bym mogła to bym i dziesiec wybrała rożnych, przepięknych :roll: .....ech.......Tylko mąż stał i patrzył....W ogole to w szoku jestem ze te cztery pozwolił do samochodu zapakowac :;230
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

nie obrażaj się o to, że sie czepiam, tylko po prostu czasami nie pasuje zamiast Phalaenopsis mówić np. Różanek, bo jak ktoś nie wie, że ty tak nazwałaś storczyka, to nie będzie wiedział, o co chodzi, gdy napisałabyś np. "mój różanek zrzucił kwiaty". ja zazwyczaj chcąc opisać storczyka, do nazwy dodaję kolor storczyka, np . Phalaenopsis żółty, rózowy itp. w domu można mówić jak się chce (ja mówię w skrócie falek, bo Phalaenopsis ciężko się wymawia).
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08

Post »

Aniu ale cuda ;:111 taki kropek mi się marzy, oj, zdecydowanie tak ;:183
rozumiem że kupiłaś je w OBI :?: miałam dziś jechać ale czasu zabrakło, może w niedzielę mi się uda a jak nie to w poniedziałek, ale ciężko pewnie wtedy będzie bo po Dniu Matki mniejszy wybór ;:145
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

kropek troche do mojego podobny (fotka mojego w moim temacie)
Awatar użytkownika
miaaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2008, o 13:58

Post »

Aniu gratuluję pięknych nabytków :P :P :P są cudne :shock: zwłaszcza Twój Kropek wpadł mi w oko :D taki szlachetny :D a Malinka - bardzo optymistyczna :mrgreen: napisy też mi się podobają :twisted:
Awatar użytkownika
MariaTeresa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2008, o 02:43

Post »

Storczykowa pisze:nie obrażaj się o to, że się czepiam, tylko po prostu czasami nie pasuje zamiast Phalaenopsis mówić np. Różanek, bo jak ktoś nie wie, że ty tak nazwałaś storczyka, to nie będzie wiedział, o co chodzi, gdy napisałabyś np. "mój różanek zrzucił kwiaty". ja zazwyczaj chcąc opisać storczyka, do nazwy dodaję kolor storczyka, np . Phalaenopsis żółty, rózowy itp. w domu można mówić jak się chce (ja mówię w skrócie falek, bo Phalaenopsis ciężko się wymawia).
Widzę Dusiu, że wzięłaś sobie mocno do serca słowa Jovanki na temat falenopsisów ;:138

Aniu, piękne wszystkie,ale mnie najbardziej przypadł do gustu falenopsis"Malinka" :D
Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Awatar użytkownika
dewuka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2008, o 13:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ale zakupy :shock: :shock: :shock: Biały z kropkami absolutnie piękny. :lol: Zaszalałaś. 8)
Awatar użytkownika
Aankaa
500p
500p

Post »

Asiu wszystko kupiłam w OBI...Dziś ogladam je i ogladam :D Dzęki Mario Tereso, Dorotko i Dorotko :) za miłe komentarze.Storczykowa nie martw sie...ja nie mam w naturze daru do obrazania i ani mi to w głowie ;:168 ...Po prostu dyskutujemy i wymieniamy sie opiniami :P
x_o-n
1000p
1000p
Od: 5 maja 2008, o 07:38

Post »

Zazdroszczę Kropka. ;:113 Właśnie poluję na Phalaenopsisa w takim typie. :lol:
Awatar użytkownika
Aankaa
500p
500p

Post »

Witaj "Orion" MOze cos blizej o sobie powiesz? :) Widze ze jestes z dolnoslaskiego a wiec tak jak ja:) Ja kupiłam kropka we Wrocławiu :twisted:
dorcia
1000p
1000p
Od: 19 lut 2008, o 19:20

Post »

Aniu ostatnie Twoje nabytki są przeurocze, mnie jednak najbardziej spodobało się to kropkowane cudeńko :shock:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”