Moja młoda działeczka - aanula cz.2
Anusiu, piękne zdjęcia cudnych roślinek, a i warzywniak jak wszystko u Ciebie może być Twą dumą! roślinki od Ciebie rozrastają się , a ten sliczny rozchodniczek zaczyna kwitnąć , właśnie miałam wstawić zdjęcia ale akumulatory w aparacie padły i dziś ze zdjęć nici, a byłam na działeczce i robiłam zdjęcia z parasolką hihi
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zimno i deszczowo dzisiaj cały dzień i prognozy na najbliższe dni nie napawają optymizmem ...
Nici jutro z grilla i wszelkich prac ogrodowych
Kupiłam dzisiaj korę na rabaty i oczywiście nie oparłam się kilku roślinkom ... wiecie jak to jest przyczepi się takie to do człowieka i odczepić się nie chce ... ... a miałam już nic nie kupować
Jak posadzę to oczywiście pokażę ...
Dla "rozpogodzenia" nastroju parę roślinek
Orlik, jeden z dwóch, nie wiem skąd mi się wziął bo w ub. roku nie miałam żadnego
wielgaśne głowy aksamitek ... ciekawe czy nastepne kwiaty też będą taaaakie duże ...
Nici jutro z grilla i wszelkich prac ogrodowych
Kupiłam dzisiaj korę na rabaty i oczywiście nie oparłam się kilku roślinkom ... wiecie jak to jest przyczepi się takie to do człowieka i odczepić się nie chce ... ... a miałam już nic nie kupować
Jak posadzę to oczywiście pokażę ...
Dla "rozpogodzenia" nastroju parę roślinek
Orlik, jeden z dwóch, nie wiem skąd mi się wziął bo w ub. roku nie miałam żadnego
wielgaśne głowy aksamitek ... ciekawe czy nastepne kwiaty też będą taaaakie duże ...
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tess ...
Wiem ... wiem ... czytałam u Ciebie
Gratuluję!!
Ale moje zakupy to drobiazgi
Została mi jedna duża donica bez kwiatów i doszłam do wniosku, że nie może stać pusta na strychu ... i dlatego te dzisiejsze kwieciaki
Tylko pięć sztuczki 8)
dwie różne pelargonie o ozdobnych liściach,
dwa różne koleusy
i biała bakopa ...
Wszystko razem pójdzie do donicy i będzie taka kompozycja na taras ...
Prawda, że drobiazgi ...
Wiem ... wiem ... czytałam u Ciebie
Gratuluję!!
Ale moje zakupy to drobiazgi
Została mi jedna duża donica bez kwiatów i doszłam do wniosku, że nie może stać pusta na strychu ... i dlatego te dzisiejsze kwieciaki
Tylko pięć sztuczki 8)
dwie różne pelargonie o ozdobnych liściach,
dwa różne koleusy
i biała bakopa ...
Wszystko razem pójdzie do donicy i będzie taka kompozycja na taras ...
Prawda, że drobiazgi ...