Moja skromna kolekcja
- chabermona
- 500p
- Od: 30 sty 2009, o 11:58
Gerberki pięknie kwitną , chyba i ja się na nie skuszę. Kalanchoe też piękne i oryginalne.
Monika poszukująca Aspidistr, sansewierek, stefanotisa i anturiów
Doniczkowi domownicy Moniki
Doniczkowi domownicy Moniki
- m@jk@
- 500p
- Od: 9 wrz 2009, o 03:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Moniczko ja takie Gerbery pierwszy raz zobaczyłam tu na Forum, a jak w sklepie wpadły w moje oko to nie mogłam się oprzeć
A tą odmianę kalanchoe zobaczyłam po raz pierwszy, no i również musiałam ją kupić [/b]
A tą odmianę kalanchoe zobaczyłam po raz pierwszy, no i również musiałam ją kupić [/b]
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
Maju, storczyka nabyłam w innym sklepie, bo z tamtych o których pisałam nie wzięłabym
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- m@jk@
- 500p
- Kontakt:
Aniu i wybrałaś ślicznego naprawdę
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- Baryczka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Maju, piękne nowości. Sama myślę o kupnie takich gerberek, bo bardzo lubię ich kwiaty. Muszę tylko wygooglować coś o ich uprawie, wymaganiach.
Storczyk również śliczny, lubię takie jasne/ białe kolorki. Pilnuj tylko by go nie przelać i unikaj przeciągów (kwiaty mogą opaść), a będzie Cię długo cieszył swymi kwiatkami.
Storczyk również śliczny, lubię takie jasne/ białe kolorki. Pilnuj tylko by go nie przelać i unikaj przeciągów (kwiaty mogą opaść), a będzie Cię długo cieszył swymi kwiatkami.
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- m@jk@
- 500p
- Kontakt:
Kamilko dziękuję za porady na pewno z nich skorzystam ja te gerberki w Kauflandzie kupowałam po 5 zł, było ich masa (chyba trafiłam na świeżą dostawę) że nie wiedziałam który kolor wybrać
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Re: Moja skromna kolekcja :D
Maju piękne te gerberki ale ta Kalanchoe Bella jest niesamowita.
Kolor kwiatu mnie oczarował.
Pozdrawiam,
Kolor kwiatu mnie oczarował.
Pozdrawiam,
- m@jk@
- 500p
- Kontakt:
Elizabetka dziękuję nie byłam przekonana początkowo do tego Kalanchoe ale teraz nie żałuje że kupiłam
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- basga
- Od: 12 sie 2007, o 21:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Śliczne kalanchoe-właśnie pełno ich w Kauflandzie ale ja już jedno zmarnowałam-zdziczało sobie .
- asiula13
- 1000p
- Od: 16 cze 2009, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Majeczko jak się miewa Twój pierwszy Storczyk??
- Haim
- Od: 19 cze 2009, o 01:16
Maju, chryzantemy bardzo mi się podobają, zresztą jak wszystkie Twoje nowości.
Kalachoe Bells też mam ale nie wiem jak je doprowadzić do ponownego zakwitnięcia
A Twój pierwszy storczyk przepiękny 8)
Mam nadzieję, że długo będziesz się cieszyć jego kwiatuszkami, no i wkrótce Twoja storczykowa kolekcja się poszerzy ;)
Kalachoe Bells też mam ale nie wiem jak je doprowadzić do ponownego zakwitnięcia
A Twój pierwszy storczyk przepiękny 8)
Mam nadzieję, że długo będziesz się cieszyć jego kwiatuszkami, no i wkrótce Twoja storczykowa kolekcja się poszerzy ;)
- m@jk@
- 500p
- Kontakt:
Basiu - ja lubię w Kauflandzie kupować bo często coś przywożą i przeważnie kwiatuszki są ładniutkie bez żadnych "kolegów".
Asiu - mój storczyk jak na razie świetnie sobie u mnie radzi wczoraj dostarczyłam mu pierwszej dawki wody, zrobiły mu się piękne zielone korzonki i cały czas sobie pięknie kwitnie
Asiu (Haim) - dziękuję tak to prawda pięknie kwitnie i chętnie skusiłabym się na kolejnego ale jeszcze troszkę odczekam, zobaczę najpierw na tym jednym czy poradzę sobie z jego uprawą (jak na razie jestem zadowolona)
A w storczykach wielkim plusem według mnie jest to, że nie zajmują zbyt wiele miejsca a przy tym potrafią zachwycić swoim pięknem
Asiu - mój storczyk jak na razie świetnie sobie u mnie radzi wczoraj dostarczyłam mu pierwszej dawki wody, zrobiły mu się piękne zielone korzonki i cały czas sobie pięknie kwitnie
Asiu (Haim) - dziękuję tak to prawda pięknie kwitnie i chętnie skusiłabym się na kolejnego ale jeszcze troszkę odczekam, zobaczę najpierw na tym jednym czy poradzę sobie z jego uprawą (jak na razie jestem zadowolona)
A w storczykach wielkim plusem według mnie jest to, że nie zajmują zbyt wiele miejsca a przy tym potrafią zachwycić swoim pięknem
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- m@jk@
- 500p
- Kontakt:
Asiu (Haim) moje Kalanchoe póki co sobie pięknie kwitnie, mam nadzieję, że nie ostatni raz...
A Tobie może za jakiś czas Twoje kalanchoe zakwitnie- trzymam kciuki
A Tobie może za jakiś czas Twoje kalanchoe zakwitnie- trzymam kciuki
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie