Historia pewnej donicy.
- Wiktoria_W
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sty 2011, o 03:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Historia pewnej donicy.
Pięknie rosną zioła, a pietruszka wygląda na dużo większą od mojej . U mnie z bazylią też niezbyt dobrze - dwie kupione mi padły .
-
- 200p
- Od: 16 mar 2010, o 09:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Kolejne roślinki zaczynają pięknie kwitnąć:) Super:) Piękna aksamitka rozpierzchła:)
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cudne te anemonki maleńki, a ja myślałam, że Będziesz mieć dużo natki pietruszki
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale się zapączkował.... cudna pelargonia
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
Piękna zieleninka ,skoro mężuś się nie interesuje ogrodnictwem to musisz karteczki popisać co nadaje się do zupy Ja do wysiewanej bazylii się zraziłam .W tamtym roku co wykiełkowała to klapła i znikła i tak kila razy .Przez całe wakacje miałam kupną aż mi zakwitła .Pierwszy raz widziałam kwitnąca bazylię .Teraz mam kupioną w lutym (gotowca) pięknie rośnie .
Gratuluje pączuszków anemona
Gratuluje pączuszków anemona
-
- 1000p
- Od: 24 maja 2009, o 22:09
Zgadzam się z Wami - pelargonia jest piękna
Mam tą pelargonię już czwarty sezon - oczywiście co roku odnawianą. Bardzo dobrze zimuje na parapecie ogrzewanym ( jak to w bloku ) i bardzo dobrze się ukorzenia.
A propos podpisywania roślin... Właśnie tą pelkę zimuję w kuchni i kiedyś mąż zapytał, czy może wziąć trochę tej pietruszki do zupy. Aaaaa
I kolejna odsłona anemona:
Mam tą pelargonię już czwarty sezon - oczywiście co roku odnawianą. Bardzo dobrze zimuje na parapecie ogrzewanym ( jak to w bloku ) i bardzo dobrze się ukorzenia.
A propos podpisywania roślin... Właśnie tą pelkę zimuję w kuchni i kiedyś mąż zapytał, czy może wziąć trochę tej pietruszki do zupy. Aaaaa
I kolejna odsłona anemona:
-
- 1000p
Pamiętacie tą roślinę? Dzisiaj wygląda tak:welkam pisze:Dzisiaj chcę Wam pokazać roslinę, która podobno nie wymaga żadnej pracy. Nasiona kiełkują w dowolnym miejscu bez problemu. Są doskonałe do wypełnienia szpar w ścianach i płytach chodnikowych. A przede wszystkim ta roślina wygląda dobrze w każdej kompozycji ?
Oto ona
Ktoś zgadnie co to za roślina?
Może teraz ktoś zgadnie, co to takiego?
-
- 200p
- Od: 16 mar 2010, o 09:23
- Kontakt:
Piękna pelargonia. A co to za roślinka nadal nie wiem, może smagliczka?
-
- 1000p
Oczywiście Marcinie To jest smagliczka.
-
- 1000p
Witajcie. Od jakiegoś czasu nie moge wysłać wiadomości, do której załączone jest zdjęcie. Nie wiem, co się stało. Piszę wiadomość, załaczam zdjęcie, robię podgląd - wszystko jest ok. Kiedy klikam na wyślij, przekierowuje mnie z powrotem na stronę logowania. Oczywiście wiadomość i zdjęcia znikają...
A tak chciałabym się pochwalić anemonami. Rojniki chciałam Wam pokazać, bo zaczęły wypuszczać pędy kwiatowe. Wilce juz tworzą zielona ścianę. Pelargonie, żeniszki, poziomki .... Smutno mi.
A tak chciałabym się pochwalić anemonami. Rojniki chciałam Wam pokazać, bo zaczęły wypuszczać pędy kwiatowe. Wilce juz tworzą zielona ścianę. Pelargonie, żeniszki, poziomki .... Smutno mi.
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
Zerknij na PW