Działka Romy wśród jezior cz. 3
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działka Romy wśród jezior cz. 3
piękne te tulipanki szczególne ten delikatny róż ale być może to tylko odbicie światła, raz tylko wsadziłam w domu niestety nie zakwitły ale to było lata temu............ ten tulipanek papuzi raczej jest z tych nieco pózniejszych odmian pospieszył się chłopak widać lubi swoja panią, pozdrawiam i oby szybko było ciepełko i pognamy na działki,
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam kochani w niedzielne popołudnie
Konwalia z działki , wsadziłam w kątku i nie dałam dobrej ziemi, to nawet nie rozrasta się Grażynko słoneczko śliczne ale zimno
Dawidku ,w domu możemy mieć wiosenkę Ale w ogródkach czekamy...........
Myślę że u Ciebie Danusiu będzie co podziwiać Posadziłam takie zdobyczne cebulki Już Ci opowiadam dlaczego zdobyczne- ktoś pewnie z działki wykopał i wyrzucił do lasu , jak to ludzie- wszystko wyrzucają do lasu Ja wyzbierałam co do jednej sztuki i zaniosłam do siebie posadziłam i teraz czekam co z tego zdobycznego wyrośnie Jesienią z tych cebulek wyrosły takie zimowity
Maryniu pewnie w jakieś pączki zaplątałaś się na ostatki Tulipanki mam w domu przez przypadek [cztery szt.] miałam jechać na działkę i nie wyszło .........rosną w domu Mam nadzieję że woda nie zaszkodziła Twoim roślinkom
Tak światło przekłamało , one są białe Aniu cieszą mnie te tulipanki w domu Dzisiaj namoczyłam nasionka karczocha i rycynusa ,od siódmego siejemy, oj pognałoby się na pole .............do słoneczka
Konwalia z działki , wsadziłam w kątku i nie dałam dobrej ziemi, to nawet nie rozrasta się Grażynko słoneczko śliczne ale zimno
Dawidku ,w domu możemy mieć wiosenkę Ale w ogródkach czekamy...........
Myślę że u Ciebie Danusiu będzie co podziwiać Posadziłam takie zdobyczne cebulki Już Ci opowiadam dlaczego zdobyczne- ktoś pewnie z działki wykopał i wyrzucił do lasu , jak to ludzie- wszystko wyrzucają do lasu Ja wyzbierałam co do jednej sztuki i zaniosłam do siebie posadziłam i teraz czekam co z tego zdobycznego wyrośnie Jesienią z tych cebulek wyrosły takie zimowity
Maryniu pewnie w jakieś pączki zaplątałaś się na ostatki Tulipanki mam w domu przez przypadek [cztery szt.] miałam jechać na działkę i nie wyszło .........rosną w domu Mam nadzieję że woda nie zaszkodziła Twoim roślinkom
Tak światło przekłamało , one są białe Aniu cieszą mnie te tulipanki w domu Dzisiaj namoczyłam nasionka karczocha i rycynusa ,od siódmego siejemy, oj pognałoby się na pole .............do słoneczka
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Romciu fotki przywołujące wiosnę - Śliczne !!! ... dziękuję
Witaj Romciu obejrzałam twój wkład pracy w urządzaniu twojego ogrodu efekty są imponujące .Stworzyłaś piękny ogród.Chciałam zapytać gdzie znajduję się twoja działka? Nad jakim jeziorem .Twój piękny tulipan oznacza ,że wiosna stoi już za drzwiami. pozdrawiam Hania
Zapraszam
MojOgrod
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
- MalinaG
- 1000p
- Od: 30 sie 2008, o 09:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Romko! Co to za kwiat na ostatniej fotce...oblepiony jakimiś owadami chyba jakiś miododajny
jak by się już posłuchało chociażby takiego brzęczenia ......a wiosenka się ociąga u mnie silny wiatr i trochę prószył śnieg
jak by się już posłuchało chociażby takiego brzęczenia ......a wiosenka się ociąga u mnie silny wiatr i trochę prószył śnieg
Pozdrawiam Ala
Zapraszam do siebie
Zapraszam do siebie
- RomciaW
Halinko dziękuję Miło mi że Ci się podobają
Oj żeby się Twoje słowa sprawdziły co do wiosny Haniu .Miło mi że zauważasz naszą pracę Działka znajduję się koło Gostynina w drodze na Włocławek ,108 km. od domu W pobliżu jest kilka jezior, ja mam najbliżej do Gorenia i skrzyneckiego Piękna okolica, działka znajduje się w parku krajobrazowym
Alinko to jest przegorzan lgną do niego motyle i wszystkie bąki , pszczoły itp. Jakbyś miała na niego ochotę .......widzę że się mocno rozrasta
Kiedy będzie taka zieleń
Idę do Was po zielone ..........
Oj żeby się Twoje słowa sprawdziły co do wiosny Haniu .Miło mi że zauważasz naszą pracę Działka znajduję się koło Gostynina w drodze na Włocławek ,108 km. od domu W pobliżu jest kilka jezior, ja mam najbliżej do Gorenia i skrzyneckiego Piękna okolica, działka znajduje się w parku krajobrazowym
Alinko to jest przegorzan lgną do niego motyle i wszystkie bąki , pszczoły itp. Jakbyś miała na niego ochotę .......widzę że się mocno rozrasta
Kiedy będzie taka zieleń
Idę do Was po zielone ..........
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Romciu jakbyś miała na zbyciu przegorzan to ja uprzedzam wybierasz się po zielone ciekawe gdzie bedzie, bo u mnie jeszcze ponuro,
- MalinaG
- 1000p
Romeczko! U mnie też zieleni nie znajdziesz co najwyżej trochę na parapetach
a ...przegorzan,bardzo chętnie
a ...przegorzan,bardzo chętnie
Pozdrawiam Ala
Zapraszam do siebie
Zapraszam do siebie
- RomciaW
Dziewczyny macie zapisane w zeszycie ,jesienią będzie Ciężko z zielonym, jeszcze białe wszędzie wychodzi
Aniu przed chwilą byłam u Ciebie Nie ma zieleni
Alinko może u Ciebie coś znajdę
Aniu przed chwilą byłam u Ciebie Nie ma zieleni
Alinko może u Ciebie coś znajdę
Nie mogę doczekać się kwitnienia piwonii. ;:85 uwielbiam je.
- MalinaG
- 1000p
Romciu! co to na pierwszej fotce? ale piękne brzózki dzisiaj na spacerze zrobiłam sobie zdjęcie w takiej brzozowej alejce
Pozdrawiam Ala
Zapraszam do siebie
Zapraszam do siebie