Ogród kajbara
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród kajbara
Haniu napisano już tyle peanów na temat Twojego ogródka, że każdy komplement będzie tylko kopią. Wiem, że mój ogród nigdy nie będzie tak wyglądał, ale zawsze mogę zajrzeć do Ciebie. Zasmuciła mnie historia kajbara, ale niestety nie mam wpływu na postępowanie złych ludzi. Ja mam też Azjatkę, ale moja ma dopiero 7 miesięcy.Mam nadzieję, że podobnie jak Twoja będzie żyła w zgodzie z kotkami i dziećmi Powiedz mi jak długo hodujesz tego ogromniastego kaktusa i ile potrzeba osób, aby wynieść go na taras Jest niesamowity
Edyta B Edytko piszesz,że byłaś w Dolinie Sokolnickiej ,ciekawa jestem co u nich słychać.Mają mi przysłać plan domu,może coś poradzę.Jak masz problem to napisz na pw.może coś pomogę
skorpion811-51 Stasiu ja mam kilka róż dawniej sadzonych i co roku na wiosnę bardzo nisko je przycinam ponieważ są przemarznięte a one i tak ładnie kwitną.Teraz mając więcej wiadomości na temat pielęgnacji róż sadziłam zgodnie z zasadami .
Gosia07Gosiu kann mam 7 gatunków w sumie razem 15 szt. ale kanny Aphrodyty nie mam i nie wiem jak ona wygląda.
Skorpion11-51 Stasiu to co pokazałam na parapetach to jest namiastka tego co mam.Posadziłam poziomki, aksamitki o małych kwiatkach,lwie paszcze,astry.
andrzejek Andrzejku wrzośce w tym roku u mnie są słabe [ muszę je wymienić, są już stare]
kasiatt Kasiu ciągle mi brakuje czasu coś mnie podkusiło i znów zamówiłam 4 szt.drzewek owocowych.Kopałam dziś doły bo jutro dostawa
AGNESS nasiałam kwiatków ,ale to nie wszystkie były pokazane i tak astry,lwie paszcze,małe aksamitki,poziomki,kobea .Ogród dopiero zaczyna się zmieniać
agatka123 Agatko a ile ty nasadziłaś ogród masz jak z obrazka.
BARDZO BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA ODWIEDZINY.
skorpion811-51 Stasiu ja mam kilka róż dawniej sadzonych i co roku na wiosnę bardzo nisko je przycinam ponieważ są przemarznięte a one i tak ładnie kwitną.Teraz mając więcej wiadomości na temat pielęgnacji róż sadziłam zgodnie z zasadami .
Gosia07Gosiu kann mam 7 gatunków w sumie razem 15 szt. ale kanny Aphrodyty nie mam i nie wiem jak ona wygląda.
Skorpion11-51 Stasiu to co pokazałam na parapetach to jest namiastka tego co mam.Posadziłam poziomki, aksamitki o małych kwiatkach,lwie paszcze,astry.
andrzejek Andrzejku wrzośce w tym roku u mnie są słabe [ muszę je wymienić, są już stare]
kasiatt Kasiu ciągle mi brakuje czasu coś mnie podkusiło i znów zamówiłam 4 szt.drzewek owocowych.Kopałam dziś doły bo jutro dostawa
AGNESS nasiałam kwiatków ,ale to nie wszystkie były pokazane i tak astry,lwie paszcze,małe aksamitki,poziomki,kobea .Ogród dopiero zaczyna się zmieniać
agatka123 Agatko a ile ty nasadziłaś ogród masz jak z obrazka.
BARDZO BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA ODWIEDZINY.
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
heliofitka Witam cię cieszę się,że mnie odwiedziłaś .napisz jak ma twoja sunia na imię i z jakiej jest hodowli.Moje psy akceptują swoje koty,razem jedzą, śpią natomiast nie tolerują obcych kotów.Mój kaktus ma 17 lat.Latem wystawiam go na taras, do tej czynności potrzeba 2 panów i gruby koc.
malagocha1960 Małgosiu ja swoje kanny wystawiam jak jest ciepło,boję się na stałe posadzić teraz do ogrodu bo mogą jeszcze być przymrozki
malagocha1960 Małgosiu ja swoje kanny wystawiam jak jest ciepło,boję się na stałe posadzić teraz do ogrodu bo mogą jeszcze być przymrozki
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
podziwiam twoje parapety - bardzo imponujące, mówisz, że to tylko namiastka
Pięknie będzie wyglądało to jak zakwitnie
Pięknie będzie wyglądało to jak zakwitnie
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Ojejciu, jakie wielkie kanny.... a moje ledwo kiełkują stanowczo za późno je wysadziłam do doniczek. Ale pocieszam się, ze z roku na rok robię to coraz wcześniej
Piękne wrzośce... od ubiegłego lata są na mojej liscie chciejstw
Dużo sadzonek = dużo sadzenia. To ja dużo siły Ci życzę
pozdrawiam
Piękne wrzośce... od ubiegłego lata są na mojej liscie chciejstw
Dużo sadzonek = dużo sadzenia. To ja dużo siły Ci życzę
pozdrawiam
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- gosia07
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Różowe kwiaty i brązowe liście u Ciebie większość widzę z zielonymi Jestem ciekawa twoich odmian.
- majar
- 1000p
- Od: 26 sty 2011, o 14:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O! Czeka mnie też wkopywanie takiego samego pojemnika Haniu! Tylko bardziej kamienistą ziemię mam. Woda ma spływać z rynny, cieszę się, bo z wodą krucho, ale roboty boję się jak diabli. Chcemy wynająć górali, ale oni już nie tak chętni jak kiedyś. Nawet z 'kustem' nie chcą. (Kust - jedzenie i picie z %)
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Włśnie załatwiłam swoje canny, był w nocy przymrozek i wszystkie zmroził.Jak myślisz,one już nie zakwitna?
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Haniu moja suczka Aza nie pochodzi z żadnej hodowli. Znajomy męża ma dwa pieski tej rasy i kiedy zostali "dziadkami", to jedną pociechę dali nam. Zdjęcia Azy wkleiłam w swoim ogrodowym wątku
- wrigley
- 500p
- Od: 5 mar 2009, o 14:23
Haniu, ale u Ciebie tłoczno na parapecie A czy w ogrodzie będzie miejsce na te wszystkie cudeńka?? Ja w tym roku jestem troszke do tyłu, na parapetach mam tylko aksamitki i osteo, część dokupiłam w Obi;) Ale w przyszłym roku się poprawię:-)
Pozdrawiam Ciebie serdecznie..Buziak!
Pozdrawiam Ciebie serdecznie..Buziak!
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
HANIU fajnie zastawione parapety z rozsadami . Jakoś nie pociągają mnie Cany chociaż raz je miałam a na następny rok zamiast kwitnąć wypuściły tylko wielgachne liściory i na tym moja przygoda z nimi sie zakończyła . Nie powiem podobają mi się ,ale to jeszcze jeden więcej do przechowywania przez zimę
- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Haniu chociaż późno ale Wesołych Świąt Ci życzę no i jeszcze może wieczornego dyngusa Stasia...
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- amatorka015
- Od: 12 kwie 2011, o 17:12
Witaj przepiekny ogród chyle czoło
pozdrawiam i zapraszam w moje skromne progi
pozdrawiam i zapraszam w moje skromne progi